Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מירוץ ברזיל - פורמולה 1

יאשה והפיצפוצים
שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז נכון זו עונה שלדעת רבים היא אחת המשעממות יותר, אז נכון שכמעט ואין סיכוי לקחת מג'נסון באטן את האליפות, אז נכון שהמכוניות כל כך מכוערות שלידם אני נראה יפה...

אבל הי, כרגע במוקדמות הכל גשום ברמה של סכנת טביעה ומה שזה אומר שיהיה אקשן. אפילו הרבה אקשן.

עוד לא התחלנו וכבר פיסיקלה הקדים את חג החנוכה ולקח את קטע הסביבון דרגה אחת יותר מדי.

ובעודי כותב שורות אלו (אנו רק בסיום המדידה ה 1) וכבר אנו רואים שלואיס המילטון עף לדשא ודידה חזרה למסלול.

הכל פתוח.

אללה ייתן ותגדשו.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן עוד שני מירוצים לסיום העונה המשעממת הזאת!

במקצה הדרוג לרגע הייתי בטוח שאני צופה בערוץ מזג האוויר ולא במקצה דירוג. :|

אם רק יצליח באריקלו לשמור מחר על המקום הראשון ובהנחה שבאטן לא יזכה להרבה נקודות דירוג מהמקום ה14, מצפה לנו שוב בהתאם לשנים האחרונות מירוץ אחרון צמוד ומרתק.

שוב באריקלו מוכיח שמגיע לו הרבה יותר מבאטן הבינוני.

הימור שלי למחר:

1. באריקלו.

2. רייקונן.

3. סוטיל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת עניין, המירוץ היה מעניין ומותח. קובליין עשה ברבקיו לרייקונן...:hihi:

לטרולי עלה הדם לראש... וקובייאשי הוא המתאבד היפני החדש במקום סאטו...:lol:

מבחינת אליפות, באטון אלוף עולם כבר עכשיו. אישית, לא לכך קיוותי.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קובליין עשה ברבקיו לרייקונן...:hihi:

רגע, זה לא היה נסיון לתדלוק אווירי ? :lol:

האמת, במחשבה שניה זה נראה כמו חיקוי משודרג לתקרית של מאסה בסינגפור 2008.

חוץ מזה המירוץ התחיל מצוין, המון הפתעות וארועים נדירים, חבל שאח"כ הכל דעך.

בכלל, אני חושב שמגיע לנו החזר כספי מברני, הובטח גשם ולא ירדה טיפה. זה גרם לכך שכמעט כל המכוניות שעשו את הדירוג לפי SETUP רטוב היו לא תחרותיות, וגם להיפך.

באשר לבאטון,

הוא אולי זכה באליפות, אבל קשה להגיד שהוא ממש הרוויח אותה.

בתחילת העונה היתה לו מכונית עם יתרון טכנולוגי מהסוג שמזכיר את המכוניות של וויליאמס באמצע שנות ה-90, שעליהן נאמר ש"גם קוף ינצח במכונית כזו". ברגע שהיתרון התפוגג, קיבלנו חזרה את באטון שהכרנו, נהג בינוני עם מעט מאד הברקות.

אז גביע האליפות שלו ואף אחד לא יקח את זה ממנו (אלא אם קבוצת בראון או הוא עצמו יפסלו מסיבה כלשהי, ע"ע מייקל שומאכר ב-97), אבל בדפי ההיסטוריה לא ירשמו לצד השם שלו ביטויים כגון "נהג אגדי", "יחיד בדורו" או "עילוי". מוקמו לצד אלופים כמו דיימון היל, קימי רייקונן (בינתיים לפחות), ועוד כמה.

אם הייתי יועצו האישי של באטן, הייתי ממליץ לו לפרוש בשיא, כלומר עכשיו. הסיכוי שתיפול לידיו "סופר- מכונית" בפעם השניה אפסי עד לא קיים.

ואחרון חביב - באריקלו, כמה חבל היה לראות איך ההזדמנות האחרונה בחייו להיות אלוף חמקה מבין אצבעותיו.

או,

שאולי לרוס בראון היתה תוכנית מוכנה מראש ?

כזו שתשים חותמת על האליפות של באטן כבר במירוץ הזה. תסכימו איתי שיש משהו קצת מוזר בעובדה שדווקא באריקלו הפסיד כמה מקומות בכל תידלוק, ודווקא לו היה פנצ'ר. האם באמת אין לכל אלו שום קשר לעובדה שזה הקפיץ את באטן למקום שבו הניקוד שלו הפך את האליפות לעובדה מוגמרת ? (להזכירכם, אם באריקלו היה נשאר לפניו, ההכרעה היתה עוברת למירוץ הבא ולווטל עוד היה סיכוי במצב שבו 2 המכוניות של בראון עפות מהמסלול).

תאורית הקונספירציה או לא, זה נשמע פחות מוזר וריאלי הרבה יותר מאשר ההתרסקות המכוונת של נלסון פיקה ג'וניור בסינגפור 2008 שהתבררה הזויה אך אמיתית. שם אפילו לא היה מדובר על אליפות.

דני G.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באשר לבאטון,

הוא אולי זכה באליפות, אבל קשה להגיד שהוא ממש הרוויח אותה.

בתחילת העונה היתה לו מכונית עם יתרון טכנולוגי מהסוג שמזכיר את המכוניות של וויליאמס באמצע שנות ה-90, שעליהן נאמר ש"גם קוף ינצח במכונית כזו". ברגע שהיתרון התפוגג, קיבלנו חזרה את באטון שהכרנו, נהג בינוני עם מעט מאד הברקות.

-----------------------------------------------------------

דני על מה אתה מדבר? באטון זכה באליפות העולם בזכות ולא בחסד למה לחפש תמיד ספורים?? הוא ניצח ב6 מ7 המירוצים הראשונים ואחר כך הוא נרגע, העונה ארוכה ולא משנה מה שקורה בה כול זמן שאתה מנצח בסופה אז מה הבעיה?? מעניין שלא משנה שהעונה הזו היתה באמת דיי משעממת אבל מה זה משנה בהסטוריה של ה F1 יהיה רשום שהוא אלוף עולם.

בברכה המטיףף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה עם התגובה המאוחרת אבל לא הייתי בארץ ואני מאוכזב משני דברים, אחד זה הכמות הדלילה של התגובות כאן בפורום הספורט מוטורי מספר 1 בישראל לנושא האליפות בפורמולה 1, כנראה שזה באמת הייתה עונה ששעממה הרבה צופים. אותי לא.

דבר שני הוא מה שאנשים כותבים כאן.. באטן לא הרוויח את האליפות העולם? זה עונה ארוכה והוא ביתרון כזה גדול לעומת המתחרים שלו שמירוץ אחד לפני הסוף הוא כבר לקח את האליפות. שנה שעברה המילטון זכה באליפות בגלל שגרמני האט שני שניות לפני קו הסיום.. הוא גם לא הרוויח את האליפות? ועוד יש לבאטן פי שתיים יותר נצחונות מכל אחד אחר..

לגבי בריקלו שפספס מקומות בתדלוקים - את מי אפשר להאשים חוץ ממנו? אני לא אוהד אף נהג ספציפי אבל אני בהחלט מסמפט את בריקלו יותר מכולם, אבל הוא זה שהיה צריך לפתוח פער של 4 שניות על וובר בסטינט הראשון ולא הצליח, אז וובר היה מתודלק 3 הקפות יותר ובריקלו נתקע בטראפיק ואיבד אפילו 2 מקומות בעצירה הראשונה.. באשמתו ובאשמת אלילת המזל.

לגבי הסוף והפנצ'ר של בריקלו, זה המילטון הידוע לשמצה גרם לפנצ'ר הזה כשהוא עקף אותו בתחילת הישורת התחלה/סיום. אם לא שמתם לב המילטון איבד חלק מהכנף בתאקל הזה. (ולהזכירכם, אם לא היה קורה הפנצ'ר באטן עדיין היה מנצח באליפות כבר בברזיל, כי בריקלו היה כבר רביעי ובאטן היה שישי אחרי שקובליינן נכנס לפיט).

לבסוף הדבר היחיד שאני באמת לא יכול להתווכח איתו זה "נהג אגדי" שבאטן באמת לא, אבל למה המירוץ הזה לא סתם את הפיות של כל אותם אנשים שחושבים שלא מגיע לו אליפות? הוא יכל לנהוג רגוע ולקחת נקודה ולשמור את ההכרעה למירוץ הבא, אבל הוא לא שיחק אותה בטוח עשה כמה עקיפות מרשימות ונתן שואו לקהל שלרוב זוכה לראות עקיפות רק דרך רחבת הטיפולים..

לדעתי התצוגה שלו בחלק הראשון של המירוץ מראה שיש לו לפחות את הביצים של אלוף, אם לא את היכולת של "נהג אגדי".

happy driving.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי התצוגה שלו בחלק הראשון של המירוץ מראה שיש לו לפחות את הביצים של אלוף, אם לא את היכולת של "נהג אגדי".

אין ספק שהוא נהג מוכשר אבל לגבי ביצים של אלוף אני לא בטוח.

בסה"כ תחילת עונה הוא נהנה ממכונית עם פער עצום משאר המכוניות. אחרי שהוא התרחק בדירוג בחצי העונה כבר היה קשה לאחרים לסגור את הפער, כי הוא עדיין היה אוסף נקודות.

את יכולת הנהיגה האמיתית שלו ראיניו באמת במרוץ האחרון. לפני זה הוא לא היה צריך להפגין ביצועים כי הוא תמיד פתח מקדימה. בברזיל באמת ראינו שיש לו את זה. אבל הוא לא הראה את זה לאורך כל העונה.

THEN: Ford Focus ZX5 2001 ,VW Golf 1.2 TSI 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...