Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jbl c608gti mkll עזרה עם מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום התקנתי היום את הרמקולים ביונדאי אלנטרה יש לי מגבר של רוקפורד p450 רציתי לדעת האם המגבר מספיק לרמקולים האלו ?

אני שואל כי הבנתי שהם מאד עוצמתיים והגברתי את העוצמה ואני מרגיש שהסאונד נמעך לי לאחר משחק במגבר ב 4\3 עוצמה ולאחר הורד של תדר נמוך ניתנה יותר עוצמה אבל לא מספקת האם הבעיה שלי היא ההגברה ? אם כן איזה עוצמת מגבר אני צריך ב 4 אום

תודה ליאור

פורסם

המגבר שלך מוציא 60RMS לערוץ

הקומפוננט הנ"ל הוא סט לא נציל במיוחד 89DB של 150RMS

אז ברור שהמגבר שלך לא מספיק חזק בשביל להפעיל את הקומפוננט כראוי

אתה צריך מגבר של לפחות 100RMS לערוץ

מה התקציב?

נ.ב אם המגבר מגביר רק את הקומפוננט אתה יכול לעבוד עם המגבר בגישור

פורסם

הP450 הינו , כמו רוב המגברים של רוקפורד, אנדרייטד

כלומר מוציא יותר מהמוצהר. הP450 שהיה לי הוציא, לפי תעודת הלידה,

97RMS לערוץ כך שלדעתי הוא יצליח להגביר אותם.

אלי

פורסם

+1 לאלי. שלי מוצהר בסביבות ה95. המגבר הזה לפי דעתי הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב של 1000שח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז למה יש לי הרגשה שאין למגבר כח לדחוף יכול להיות שהרמקולים לא כאלה חזקים? ברגע שאני מכניס יותר תדרים של בס הרמקולים מתחילים להתפוצץ בווליום נמוך יחסית אם אני מחבר בברידג איך החיבור עם ה rca אמור להיעשות עם מתאם מ 1 ל 2 ?

פורסם

למגבר יש כוח "לדחוף" את הרמקולים אך הם לא תחליף לסאב.

תבטל את פונקציית הלאודנס, תוריד את הבאס בוסט ובמקביל תקנה סאב ומגבר מונו טובים,

איכות השמע תשתפר פלאים.

אלי

פורסם

אחי יש לי מונובלוק של jl מונו מטורף ואני שומע במגבר על flat לחלוטין יש לי סאב של סרוין שאני הולך להחליך השבוע אני צריך לשמוע סאבים

• תוכן חדש...