Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע מכרנו את הרכב שהיה לנו ,מאזדה 3 שחורה 5 דלתות ,נראת טוב אבל האיכות על הפנים מבחינת איכות נסיעה וכו.

אנחנו בקרוב רוצים לקנות רכב חדש אז הנה קצת פרטים: במשך כל השבוע [ימי חול] הרכב ישמש לנסיעות עירוניות / בין עירוניות ובימי שבת לבילויים ויציאות עם המשפחה ,הרכב צריך לשמש ברוב הזמן אותי [עם רישיון כחצי שנה] וחשוב לי שהרכב יראה טוב יחסית לצעירים ,לא יזלול דלק ובין היתר שהחלפים לא יהיו כ"כ יקרים.

תקציב לקנייה : 70 אלף ואם זה קריטי חריגה של 5 אלף [למרות שאם זה יהיה רכב ב 50 אלף לא תיהיה בעיה]

שנה מינימלית לרכב - 2003 ,נפח מנוע מינימלי - 1600. מיעוד בעיקר לנסיעה עם 4 אנשים מקסימום.

יש לנו כמה רעיונות בראש ואני צריך שמבין האפשרויות שאנחנו חושבים עליהם תגידו לי מי הכי טובה מבחינת:

צריכת דלק [אם אפשר פרטים כמה שותה הרכב לליטר].

מחירי חלפים.

בטיחות.

נוחות [מרווחת ,נוחה לנהיגה].

אפשרויות:

מאזדה 6 - מנוע 2.0 שנת 2005/6

הונדה סיוויק מנוע 1.6 שנת 2005/6

VW גולף שנת מנוע 2.0 שנת 2003/4

מאזדה לאנטיס 323 מנוע 2.0 שנת 2003/4

*אני יודע שיש הבדלים ברכבים מבחינת איכויות ונפח מנוע אבל לפעמים עדיף לבזבז קצת יותר כסף על דלק ולקבל יותר בטיחות וזאת סתם דוגמא שתבינו מה הכוונה ,אז מבין כל אלו מה הכי מתאים בשבילנו ?

• תוכן חדש...