Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל קורסה אוטומט שנת 95. בדרך כלל אין לו שום בעיות, אבל אתמול כשניסיתי להתניע אותו, המנוע הותנע, ואחרי שנייה הוא נחלש ואז הוא כבה. כך גם בניסיון שני.

מאז לא הצלחתי להתניע אותו: בזמן שאני מסובב את המפתח יש רעש כאילו הוא מנסה להתניע אבל לא מצליח. ניסיתי להתניע עם כבלים מרכב אחר, וזה לא עבד. (חיכיתי כמה דקות עם הכבלים מחוברים לרכב השני, אחר כך ניסיתי להתניע תוך כדי שאני על ניוטרל והמנוע עשה את אותו רעש ולא נדלק).

החשמל ברכב עובד, ז"א פנסים רדיו וכו'

יש למישהו השערה לפתרון התעלומה? אולי צריך להחליף מצבר, אולי לא התנעתי טוב עם הכבלים, אולי בעיה אחרת??

פורסם

אם יש סטרטר חזק, מיותר לחבר כבלים מרכב, זה לא יעזור, כי הבעייה לא במצבר ולא בסטרטר.

זה יכול להיות מגוון גדול של בעייות, החל ממערכת מיגון (אימובילייזר או אזעקה) אם יש,

יכול להיות משאבת דלק או הפיוז שלה, יכול להיות סליל הצתה, יכול להיות מחשב מנוע,

יכול להיות נתק בחיווט למשבת דלק.

האם הנורה הכתומה של ניהול מנוע דולקת בלוח שעונים, כשאתה פותח סוויץ' למצב ON ?

• תוכן חדש...