Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל פעם שנדלקת לי הנורה אני שואל כמה נותר לי להמשיך בנהיגה .

כמה ק"מ. או כמה ליטרים נותרים.

ברכב הקודם שהיה לי היו 5 ליטרים .

וכאן אני לא יודע גם לא כתוב בספר /או לא מצאתי בספר.:roll:

פורסם
בכל פעם שנדלקת לי הנורה אני שואל כמה נותר לי להמשיך בנהיגה .

כמה ק"מ. או כמה ליטרים נותרים.

ברכב הקודם שהיה לי היו 5 ליטרים .

וכאן אני לא יודע גם לא כתוב בספר /או לא מצאתי בספר.:roll:

7 ליטר , זה בדוק

פורסם

אשמח לדעת לפי מה זה בדוק? בדוק על ידי מחשב שחישב את הכמות הנ"ל עד לטיפה האחרונה?

פורסם
אשמח לדעת לפי מה זה בדוק? בדוק על ידי מחשב שחישב את הכמות הנ"ל עד לטיפה האחרונה?

זה בדוק לפי בדיקה שלי ושל חבר, הבאנו את האוטו למצב של מיכל ריק, הבאנו את האוטו לתדלק תדלקנו לאט עד שהמנורה נכבת

וסך הכל נכנס 7 ליטר עד שהמנורה נכבתה

פורסם

אם תמשיך לנסוע ככה גם לא תישאר לך משאבת דלק.

תמלא כל פעם שאתה מגיע לרבע האחרון. או אפילו יותר טוב לחצי.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ראשית תודה על המענה .

מה שקורה בסוף חודש אם יורד המחיר אני מושך את הנסיעה עד לתידלוק .בכדי להוזיל עלויות.

אגב הבירה שאני אוהב היא גינס .בעבר היתה פאולנר .

שבת שלום

פורסם

8 ליטר כשנידלקת המנורה . תמיד אני מתדלק ברבע מיכל , לאחרונה ביום לחוץ לא שמתי לב ונידלקה המנורה ,לאחר כ 200 מטר ניכנסתי לתחנת דלק ותידלקתי47 ליטר , מיכל דלק לפי הרשום של מאזדה 3 הוא 55 ליטר.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
ראשית תודה על המענה .

מה שקורה בסוף חודש אם יורד המחיר אני מושך את הנסיעה עד לתידלוק .בכדי להוזיל עלויות.

אגב הבירה שאני אוהב היא גינס .בעבר היתה פאולנר .

שבת שלום

לא מציע לך לעשות את זה , גם אני חשבתי להוזיל עלויות בסוך יצא לי עלות של ניקוי אינגקטור

• תוכן חדש...