Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצטרפת חדשה + שאלה על EVO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל משתתפי הפורום.

בהמלצתו של חבר - עכשיו גם אני פה.

אז קצת על עצמי - חולת מכוניות מגיל 0 , ולא בקטע של - "וואי מכונית אדומה, איזה יופי.." אלא בקטע של להרים מכסה מנוע ולנסות להבין מה הולך שם למטה...

ואח"כ - כשהגיע הזמן לרישיון הנהיגה ובמיוחד אחרי שהצלחתי לחסוך קצת... אז הלכתי על A4 טורבו, צמיגים רחבים, ו - גיר ידני, כמובן בהזמנה מיוחדת (וסוכן מכירות שנפלט לו - אבל את בחורה....).

עכשיו הגיע הזמן קצת להתקדם.... אז -

מישהו יודע האם האוולושן 8 כבר הגיעה לארץ לצורך תקינה?

האם יש כוונה רצינית לייבא אותה לארץ או שאמשיך לחלום...?

לשעבר shira A4 turbo

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמממ אז אני הוא החבר, מדובר בידידתי הטובה, אחיה הוא החבר הכי טוב שלי, והיא אכן נוהגת על A4 טורבו, ויש לה בעיה עם רגל כבדה על הגז.

אממ ואם מישהו צריך עורכת דין, עכשיו אתם יודעים למי לפנות. :lol:

נ.ב.

לא לעשות לה חיים קשים, היא עדיין טריה.

אגב, האקס שלה ייבא לארץ לפני ימים אחדים, קורבט סטינגריי 1973 מדהימה ביופיה, ועוד משופרת ברמה די גבוהה.

:lol: רואים שהיא חדשה מה, מנהלים, נא להעביר את הנושא לתר'ד המתאים, תודה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

בואנ'ה גלעד, אתה ממש מבעס. עד שמגיעה בחורה, ועוד עם A4 טורבו ידנית - והיא אמיתית?!

:lol:

ולשואלת השאלה - כבר הרבה זמן שיבואנית מיצובישי מצהירה שבכוונתה לייבא את הEVO8, והיו שמועות לכאן ולכאן.

כרגע - היא עוד לא פה.

אאל"ט, בכל מקרה - המחיר המשוער הוא בסביבות ה 300K.

והנה כמה ת'רדים בעניין:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=21768&highlight=evo

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=16746&highlight=%E0%E9%E5%E5+evo

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=14711&highlight=%E0%E9%E5%E5+evo

פורסם

הבחורה מספיק שרוטה בשביל לקנות, אני לא יודע אם היא תצליח להחזיק את הרכב אחרי הקניה. :lol:

עד כמה היא שרוטה?

היא בזמנו רצתה לקנות את ה-S4 שהתחרתה במגזין אוטו 200.

מספיק שרוטה? :lol:

פורסם

האמת שרציתי לייבא RS4 ביבוא אישי - כבר מצאתי אחת חדשה לגמרי - אבל אז חישבו לי את המחיר אחרי מיסוי...

האוטו נשאר בגרמניה...

לשעבר shira A4 turbo

פורסם
הבחורה מספיק שרוטה בשביל לקנות, אני לא יודע אם היא תצליח להחזיק את הרכב אחרי הקניה. :lol:

עד כמה היא שרוטה?

היא בזמנו רצתה לקנות את ה-S4 שהתחרתה במגזין אוטו 200.

מספיק שרוטה? :lol:

לא יודע, אבל סוף סוף החלטתי מה אני הולך ללמוד באוניברסיטה... :lol:

הצעות להתמחות בה"פ, תודה.

פורסם

מה עם STI? נמצאת פה, לא בהכרח טובה פחות מEVO.... בטופ גיר העדיפו אותה על הEVO למרות שלא ממש אמרו למה, הEVO היתה מהירה יותר ועדיין הם אמרו שהם היו הולכים על ה STI.

הA4 שלך סטנדטית או בעלת צ'יפ? (ינון חסכתי לך שאלה :wink: )

אגב, הייתי ממליץ להעיף מבט בכללי הפורום זה תמיד עוזר.

גיא.

פורסם

אתה יודע כמה זמן לקח לה להירשם, היא קראה את הכללים יותר ממה שאחרים פה קוראים.

היא לא מוותרת, עוברת על הכל ביסודיות.

היא כבר תגיד לך למה לא בא לה על STI, לדעתי היא טועה, אבל לך תבין נשים.

אגב, אין לה צ'יפ, היא כרגע שוקלת.

אולי באמת שכמה פה יסבירו לשירה מה התועלת בצ'יפ לרכבה, ומה צריך לעשות בנוסף.

פורסם

בהחלט שוקלת STI.

לאודי שלי אין צ'יפ - רציתי לשפר אבל הזהירו אותי מקצר במחשב וממש לא בא לי להוריד איזה 7,000 ש"ח במוסך...

לשעבר shira A4 turbo

פורסם

הייתי מברר יותר, אני לא חושב שצריכה להיות בעיה לשים צ'יפ. למרות שאם יש את התקציב אז עדיף EVO או STI. קחי בחשבון צריכת דלק מטורפת, משהו סביב 5 ק"מ לליטר. חוץ מזה הרכב מדהים.

אולי שווה לשקול גם 330 ידנית, אם כי אני הייתי מעדיף STI....

גיא.

פורסם

השאלה היא מה את מחפשת, כמו שאומרים. כי יש עוד אופציות לא רעות בכלל, כמו S2000, או אפילו GTA כלשהי (הבכירה או ה"תינוקת"). גם בוקסטר משומשת יכולה להיכנס.

צריך להבין מה הסגנון המבוקש (של הנהגת כמו גם של האוטו), ואז נוכל לייעץ טוב יותר.

פורסם

הבעיה היא כמובן לא בצ'יפ - אלא עלולה להיות במי שירכיב אותו...

פורשה זה ממש לא אני - לא בעניין של להוציא את העיניים.

אוטו שלא ימשוך יותר מדי את העין - אבל יכול להעלות רמת אדרנלין - זה כבר לעניין.

לשעבר shira A4 turbo

פורסם
מה התקציב?

מפה נראה לאן ממשיכים...

גיא.

וגם:

טורבו? רגיל?

הנעה אחורית\קדמית\כפולה?

רואדסטר\קבריולט\קופה?

פורסם
הבעיה היא כמובן לא בצ'יפ - אלא עלולה להיות במי שירכיב אותו...

פורשה זה ממש לא אני - לא בעניין של להוציא את העיניים.

אוטו שלא ימשוך יותר מדי את העין - אבל יכול להעלות רמת אדרנלין - זה כבר לעניין.

דווקא לא התכוונתי לשאול (אבל תודה גיא!), בכל מקרה, מאחר והנושא עלה ופותח טיפה אני מתערב... קודם כל איזה שנה הרכב ?? זה משנה כי יש גירסאות טורבו שונות.

עכשיו, אין לך מה לדאוג לגבי הצ'יפ וממש ממש לא חסרים בעלי אודי משופרות שיוכלו להרגיע אותך ממקור ראשון, גם אני מקור ראשון אבל לא עם אודי.

התמורה ביחס לעלות היא ענקית, אבל לפני שאני מציין מספרים (משוערכים) צריך יותר פרטים על הרכב כאמור(מאחר ויש הרבה גירסאות טורבו לאודי).

מאוד מומלץ, אני אדאג שתלכי למקום המקצועי ביותר ועם הכי הרבה נסיון (פרילינג רייסינג כמובן), השיפור יתן תוספת כוח משמעותית ומורגשת, אין שום סיכון לרכב כשזה נעשה מקצועית וזה רק טיפה יעלה את הבלאי הטבעי(למשל כשנוסעים מהר יותר בולמים חזק יותר והרפידות נשחקות טיפה מהר יותר - סוג בלאי כזה...) וזה תלוי באופי הנהיגה.

ינון.

• תוכן חדש...