Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי תאונת דרכים ב15.11 וב27.11.

הייתי בשני המקרים בבית חולים, בלי אבולנס.

בפגישה עם האורטופד הוא כתב במחשב שאני באתי בעקבות שתי תאונות, האם חברות הביטוח "הולכות" להפיל אחרית אחת על השניה לגבי הפיצויים?

תן קצת פרטים על התאונות.. מי אשם באיזה תאונה? אתה? צד ג'.? מה היה?

וכמובן שאין לדעת כיצד יתנהגו חברות ביטוח.. אם מישהו היה יודע, בטח היה מיליונר

בתאונה הראשונה, אני וחבר היינו באוטו אני הייתי הנוסע ליד הנהג, נסענו ברחוב הראשי בלוד (רחוב הרצל) והצד ג' לא עצר בעצור ונכנסנו בו. (צד ג' הודה באשמה )

התאונה השנייה אני הייתי הנהג, בדרך למכללה עמדתי ברמזור אדום (הייתי הראשון) מישהי נכנסה בי מאחורה כשדיברה עם החברה שלה והעיפה אותי חצי צומת.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

כול עוד והפוגעים מודים אני לא חושב שתיהיה בעיה.

והלכה ההונדה?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
כול עוד והפוגעים מודים אני לא חושב שתיהיה בעיה.

והלכה ההונדה?

כמו שאיביזה אמר , כל עוד הם מודים לא תיהיה בעיה .

מה איתך , אתה בסדר ?

פורסם

שמעו אני לא יודע איך זה שפיתאום השרשור שלו (מוזר אני כתבתי את השרשור) אני בסדר, הם הפוגעים מודים גם בתאונה הראשונה שלא עצר בעצור, וגם בתאונה השנייה האישה מודה (אין פה מה להודות היא נכנסה בי כשעמדתי ברמזור).

דיברתי עם עורכת דין והיא אמרה שהביטוח הולך להאשים אחד את השני בתאונות מפני שאצל הרופא אני התלוננתי ביחד על שתי תאונות, ושגובה הפיצוי יהיה נמוך משמעותי למרות הפיזטרפיה ושבית המשפט לא יעזור בכלל.

האם באמת הבית המשפט לא יעזור?

פורסם

או שאתה תמים או שאנחנו הוזים, או שהמנהלים צוחקים עלינו.

עכשיו בריצינות יותר לא חשוב מי כתב את זה, אני אתה או כל אחד אחר, העניין הוא מה אפשר לעשות? ללכת לבית משפט?

להגיע לפרשה עם חברות הביטוח?

להוציא עוד טיפולים כלשהם?

פורסם

דבר ראשון, מי אמר שלא מדובר על אותה חברת ביטוח ?

בכל מקרה, אתה מקבל את הטיפול הרפואי וחברות הביטוח יסתדרו ביניהן...

מה יעזור לך להוציא עוד טיפולים? אם הרופא אומר שצריך - תעשה.

אומר שלא צריך? אז בשביל מה? בשביל שתשב עוד כמה שעות בפיזיותרפיה ללא שום סיבה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

העורכת דין אמרה לי שחברות הביטוח שונות, אני ראיתי את הפוליסה של חבר שלי בתאונה הראשונה ואת הפוליסה שלי בתאונה השניה וזה לא אותו חברות ביטוח.

האם חברות הביטוח יכולות להתנהר מאחריות, ולשלם פיצוי נמוך משמעותי בעקבות זאת?

פורסם

אבא שלי עבר תאונת שרשרת לא מזמן, פגעו בו מאחורה והוא דפק מישהו מקדימה כתוצאה מכך.

הנזקים - טמבון אחורי + קדמי, שניהם נפגעו.

האשם מודה, והחברת ביטוח מורחת ומחפשת סיבות למה לא לשלם

אי אפשר לסמוך על חברות ביטוח

פורסם

אבל כל זה תאונה אחת.

אצלי זה הפרש של שבועים.

האם בית המשפט יעזור אם אני יגיש תביעה או שלהגיע לפרשה עם חברות הביטוח?

• תוכן חדש...