Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכאן תפקידה של התשתית לספק כביש בטוח לנהגים שלא הולכים ביום שבת למגרשים ומתאמנים על זריקות תחת. אני מאמין שאפשר לפחות להתריע בכמה שלטים או סימון על הדרך, לפחות זה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדרך כלל באירופה יש שלטים במקומות מסוכנים.

לפי דעתי כל נהג צריך ללמוד לצאת(גם לא להיכנס) ממצבי חרום ולא רק הנהגים שהולכים ביום שבת למגרשים ומתאמנים על זריקות תחת , מכיוון שגם אם התשתית תהיה הכי טובה שבעולם, עדיין יש נהגים אחרים על הכביש שיכולים לגרום למצבי חרום דומים למצב בסרטון גם על כביש ישר.

כמו כן, מצב חרום יכול להיגרם לא רק מנהגים אחרים או תשתית(לדוגמה שמן על הכביש וכו.).

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

אני תומך לחלוטין בכך שכל נהג צריך לדעת לשלוט על רכבו בצורה מלאה ולדעת את גבולות התאוצה \ עצירה \ אחיזה שלו.

אך תסכים איתי שבמציאות זה לא ככה, ומעטים מהאנשים שבכלל מתעניינים בזה... אם ניקח לדוגמא את ישראל, אנחנו נירא שהצורה שבה מלמדים כאן נהיגה היא פשוט בזיון. מלמדים אותך לטסט ותו לא.

שום קורס שליטה על הרכב, ולא נעליים.

פורסם
מה זו המכונית הקטנה הזאת שיש בסירטון מס' 1? היא מופיע ב02:26

האדומה היא רנו 4.

קיקי,

95 אחוז מהאנשים - ממש לא מעניין אותם איך וכמה האוטו מתנהג ובאילו מצבים.

אם הרשויות מעוניינות בהורדת כמות הנפגעים בכבישים (ולא משנה באיזו מדינה), עליהן לחייב את הנהגים במבחן נהיגה שיוכיח שליטה מינימלית, אך שתאפשר לכל אדם סביר לעבור את המבחן הנ"ל.

אין צורך בהשגת שליטה מלאה (אפילו לואב ושומאכר מאבדים שליטה ברכב לפעמים), אבל צריך מינימום מעט יותר תובעני.

פורסם

אבל גם ב 00:38-00:40 החמור לא אותת בפנייה וזה מאוד חמור מה שבאמת לא אשמת התשתית אלא אשמת הנהגים.

וכל מי שהחליק כמו מטומטם בסרטון הראשון הוא נהג מטומטם כי בכל פניייה ביום גשום צריך להאט וזה אמור להיות ברור גמאני למשל באופניים לא יכול לעשות חריקה או פניייה ביום גשום!! ועוד בכניסה לכביש ראשי..אבל התשתית גם לא בסדר אני הייתי שם שלט או משהו שיאט אותם ובסרטון השני המנהרה בכללל לא מסודרת!!

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

שמר,

אם הבנתי אותך נכון הרי שאנחנו באותה הדעה. יש לדרוש מהנהגים מעט יותר ממה שהם למדים בשיעורי נהיגה רגילים, וכל אדם סביר יכול ללמוד את המעט הזה. אף אחד לא דורש מהנהגים להיות שומכאר, אלא למשל לדעת מה קורה כשלוחצים חזק על הבלמים בכביש רטוב, או מתי יש להתחיל להאט לפני מעבר חצייה בכדי לא לצאת להחלקה, כל מיני מצבים שאנשים לא יודעים כיצד הרכב יתנהג בהם...

למשל אם בסירטון על הפנייה המחליקה, יותר נהגים היו יודעים כי כדי לצאת מהחלקה צריך לשבור הגה לצד שני והיו עושים זאת - אז לא היו מגיעים לגדר. לא?

עריכה:

יוסיק יש לך רשיון נהיגה?

פורסם

תראו איך הם נוהגים :shock:, מי נתן להם רישיון תגידו לי לא משתמשים בבלם בכלל רק לאחר שהם מחליקים מי מחלק שם רישיון

בחינם. :shock::lol:

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תוכן חדש...