Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר פסי רכבת

gilzz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע על איזה מסילה אתה מדבר , מיד אחרי תחנת הדלק של "דלק" או לפני תלוי מאיזה כיוון אתה בא.

המצלמה לא פעילה ואת השומר בבוטקה אף פעם לא ראיתי רושם מספרים של מכוניות שעברו לאחר תחילת ההבהובים.

פורסם
כל הפרטים, כולל קנ"מ:

CA-00906-D%7EGiant-Watermelon-on-Train-Car-Anaheim-Posters.jpg

אשמח אם תוכל לצלם אבטיח רגיל ליד, שכן זוהי צורת המדידה המקובלת בעולם.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ברמזור פסי רכבת אין לך התראה מוקדמת כמו ברמזור בצומת (ירוק מהבהב ואור כתום = 5 שניות...ההתראה כאן היא בעצם הבהוב האורות- מקדים לרדת המחסומים), ולכן אין הנהג יכול לשער לעולם האם הרמזור הולך לדלוק או לא, ברגע שהוא עובר את נקודת ה"אל חזור" (המרחק מפסי הרכבת שממנו והלאה אין סיכוי להצליח לבלום ולעצור לפני קו העצירה).

להבנתי, תפיסת הדברים שלך בענין זה מוטעית.

לפני מפגש מסילת ברזל יש 4 התראות שונות שאתה מתקרב למסילה - הראשונה במרחק 250 מטר והאחרונה במרחק 10 מטר.

ההתראות האלה מופיעות בדמות תמרורים א-28, א-29, א-30, א-31 (או א-32).

לא מצאתי התיחסות של המחוקק לגבי תמרור עצור או רמזור בצומת כפי שמצאתי התיחסות של המחוקק לענין מפגש מסילת ברזל, וכה כתב המחוקק בתקנה 55.

(א) נוהג רכב המתקרב למפגש מסילת ברזל (להלן: מפגש) יאיט את מהירות רכבו עד כדי אפשרות לעצור על אתר לפני המסילה, וינקוט את כל האמצעים להבטיח את מעברו על פני המפגש ללא עיכוב וללא תקלה.

המחוקק כתב לעצור על אתר - משמע, לעצור בו במקום (כמובן לפני המסילה)

לא רק זה, אלה שמראש אומר המחוקק - תאיט את מהירותך כך שתוכל לעצור בו במקום ואל תגיד הופתעתי, הייתי מהיר מידי, לא היה לי מרחק עצירה מספק וכד'.

אם מישהו מתקרב למפגש במהירות 70, סביר להניח שלא יוכל לעצור במועד.

לענין מסילת ברזל המחוקק מרחיב בהוראות שונות בכדי שלנהג לא יהיו שום ספקות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...