Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אבל גם לך לא יצא (ביקשת שמישהו יעלה תמונה) .

ניבה ג'יפ מצויין ולא דובר עליו אבל לעניינינו, ראית מבחני ריסוק, נתונים של מבחני השוואה לתוצרת מודרנית ?

אני מהמר שלא (ולו לפי הבקשה לראות תמונה) אז לפי מה אתה מסיק שהרכב שווה 80K ויהווה רכישה אטרקטיבית ?

Peugeot 208GTI

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא בטוח לגבי רכישת לאדה חדשה, אבל אם היא באמת תגיע לארץ ומחירה יהיה בין 80-100k, ותחשבו על ירידת הערך של "לאדה", אני מאמין שתוכלו לרכוש לאדה בת 3 בסביבות ה30k ואני ממש לא מגזים.

פורסם

אנשים פה מזלזלים בתוצרת רוסיה וזה לא ייאמן.

מסתכלים על רכב כמו לאדה שגם ברוסיה זה נחשב לרכב פשוט.

אל תשכחו שברוסיה יש את וולגה שזה ברוסיה רכב של אוליגרכים, ויש להם חברה לרכבי שטח בשם UAZ שייכנסו למקומות בשטח שרק חלמתם עליו, וברוסיה הרכבים גם מניעים בקור מקפיא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אל תשכחו שברוסיה יש את וולגה שזה ברוסיה רכב של אוליגרכים, ויש להם חברה לרכבי שטח בשם UAZ שייכנסו למקומות בשטח שרק חלמתם עליו, וברוסיה הרכבים גם מניעים בקור מקפיא.

ובוא לא נשכח את KAMAZ :twisted:

פורסם

הרכבים הישנים שלהם עד אמצע שנות ה80 היו רכבים פשוטים אבל יחסית אמינים ושירתו את בעליהם לאורך מאות אלפי ק"מ, אבל המדינה ירדה מנכסיה וכך גם התוצרת ומה שהם ייצרו מאז לא שווה התייחסות ובטח לא 80K .

אולגרכים נוסעים ברכבים גרמניים, אמריקאים ומה לא , איפה ראית אוליגרך על וולגה ?

Peugeot 208GTI

פורסם
כמה תמונות שמצאתי ברשת.

לא יודע מאיזה שנים או איזה דגמים אלה אבל נראה מרשים[

[]

די מרשים, אבל כמה כסף יעלה להביא את הלאדה למצב כזה אתה יודע?

פורסם

הנה דוגמא לרכב רוסי שיכול להצליח בארץ עם תמחור נכון.

volga siber

23149bd9c0fba8052f9ceaa6688022f6_siber-volga.jpg

זה רכב שמבוסס על הקרייזלר סיברינג הקודמת.

בהנחה שהסיברינג החדשה עולה 190K והדודג' אוונג'ר, יושבת על אותו פלטפורמה אבל עם מנוע יותר חלש, עולה החל מ-147K

הוולגה יכולה להמכר בסביבות 135K ולהתחרות ברכבים כמו פולקסוואגן ג'טה, הונדה סיויק, מיצובישי לנסר...

וגם להראות שהתוצרת הרוסית היא לא רק רכבים מיושנים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הוולגה כבר מזמן התמזגה עם קרייזלר ועכשיו זה GAZ SIBER,הוולגה "רכב של אוליגרכים" אולי בתקופה של ברז'נב אבל עכשיו נהגי מוניות בקושי קונים אותה וגם הם עוברים לדהו לאנוס.מכוניות רוסיות כיום נחותות טכנולוגית מכול מתחריהם היפנים והאירופיים,לגבי זה שהם מניעים בקור אם אתה רוצה אני יכול להביא לך הוכחה,פשוט תחפש בכמה פורומים,כמה פעמים כבר ראיתי שאנשים זועמים שלמה AVTOVAZ לא קונה רשיון מפולקסווגן ולא מייצר את גולףMK2 שעולה בכול פארמטר על כול רכב רוסי חדיש.אודי 80 מרצדס W124 גולף MK2 אלה רכבים מאוד מאוד נפוצים ברוסיה ולפחות בערים הגדולות בהם יש אשרות לקנות רכבי חוץ(בכפרים ובפריפריות אין אפשרות להחזיק רכב שהוא לא רוסי כי אין חלפים ואין כלום).עכשיו כבר למעלה מחצי שנה אני עוקב בדאגה למשבר שחל שם אחרי שפוטין הקפיץ את המיסים ליבוא רכב.הדבר פגע קשות ובמיוחד במזרח רוסיה ששם רוב הכלכלה מושתת כך או אחרת על יבוא של מכוניות האלה.בין אם זה מוסכים בין אם זה אוניות או בין אם זה המוכרים.לדעתי פוטין עושה עוול נוראי לעם הרוסי וחושב שכך הוא יחזק את היצרן המקומי.

אני לא אכנס לסיבות של למה הוא עושה את זה ועד כמה זה יעיל כי לא בגלל זה התחלתי לכתוב את התגובה שלי.

בנוגע לUAZ כן הUAZ שעכשיו נקרא HUNTER באמת חיית שטח,הוא עובר בוכל מקום אבל אתם שוכחים משהוא קטן הוא גם מתקלקל כול הזמן למרות שזה חוויה בפני עצמה,עדיין הייתי מעדיף דיפנדר.למרות שבטווח מחיר שלו אין לו מתחרים, זה הוא רכב צבאי לשעבר בסיסי כמו שולחן אבל עם יכולות שטח מדהימות.

במידה והמחיר בארץ באמת יהיה 80K אני לא חושב שיהיה בן אדם אחד עם קצת שכל שיקנה את זה,עדיף או להוסיף מעט ולקחת משהו נורמאלי או לקחת משהוא משומש בן שנה שנתיים.

נ.ב

יש מכוניות שתמיד יהיה לי מקום חם בלב בשבילהן בין אם זה הZAZ או הPOBEDA או הGAZ 21 ווהולגות הישנות,גם לUAZ וניווה יש לי פינה חמה.אלה רכבים שמזכירים לי את הילדות שלי וזה נוסטלגיה עם כול הפרימיטיביות של הרכבים הללו.בכיף הייתי קונה לעצמי בתור צעצוע נוסטלגי איזה ZAZ (היו רגעים שחשבתי לייבא אבל אני לא באמת אעשה את זה).

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אתה משווה לאדה ליפניות ? לאדה עוד לא ברמה שאפשר להשוות אותה לקוראנים אלא לסינים .

אם אתה מוכן לשלם 80K תמורתה זכותך אבל מדובר ברכב מפגר בכמה דורות בהשוואה לשאר התוצרת בשוק

אני לא צופה ללאדה הצלחה .

כמעט דממתי מהמוח שקראתי את ההודעה הזאת. אתה מדבר כ"כ הרבה שטיות.

לנו במשפחה אולי היו 5-6 לאדות. רכב כזה חזק, ומאסיבי עוד לא ראיתי.

"עוד לא ברמה להשוות אותה לקוראנים"? תגיד לי שניה חבוב, איזה ניסיון היה לך עם הרכב? מבחינת אמינות זה רכב מאוד אמין. תאכילו אותו שטח, הרים, גבעות, והוא ישרוד את זה כלא כלום. בואו לא נשכח גם את העובדה שמוסך הרכב הזה כמעט ולא רואה.

למעשה ע"פ חלק נכבד מהמשפחה שלי מדובר ברכב הכי אמין שיצא להם לנהוג בו, במיוחד בג'יפ ששמו ברח לי.

עקב אכיליוס של לאדה מסתכם בזה שהרכב מרגיש כבד, מאוד כבד, וזריזות לא תמצא פה.

פורסם

אל תדמם חבל על הבריאות, אני לטבי במוצאי כך שבמשפחה שלי עברו כמה מהגרוטאות המיושנות האלו .

לא ראה מוסך ? אולי כי לא היה מוסך וכל אחד תיקן את הגרוטאה שלו בחצר.

הרכב הכי טוב שהם נהגו בו ?אני אפילו לא אגיב על זה .

לא ראית רכב חזק ומאסיבי כזה ? עזוב את כל הרכבים האחרים שיותר חזקים ומאסיביים אבל אתה מודע לזה שלאדה היא בעצם פיאט ישן.

לי עוד יצא לנהוג בלאדה , ולך ?

Peugeot 208GTI

פורסם

לי יש שאלה אחרת - איזה יבואן במדינתיינו יתחייב לספק 7 שנים חלקי חילוף לרכבים האלה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלוהים אדירים! אני מבין שנחתו החייזרים...:shock:

רגע של היסטוריה:

הלאדה התחילה בשנות ה 60 עם פיאט 124 שנבנה כדגם VAZ 2101. הוא התפתח מעט (לא באמת) ונוצרו עוד מספר דגמים.

2103 (לא תראו בארץ) 2103-6.jpg ודגם קצת יותר מעודכן - 2106 (שייוצר עד 2001, ויובא לארץ. עדיין ניתן לראות אותן במספר מקומות בארץ.

2106-60.jpg

השוני הוא בעיקר גרסאות מנועים ותיבות הילוכים

2105, 2107 (שמיוצרת עד היום!!! :shock:) ונראית כך: 1.jpg אותם המנועים כמו הקודמים, רק ששינו קצת את העיצוב, ואת דיפוני תא הנוסעים התחילו לעשות מפלסטיק (בניגוד לברזל כמו בפיאט 124 ולאדות ראשונות). דיפונים אלא (בניגוד לאלה של 2106) התפרקו מאוד מהר, והיו מרעישים נורא.

בתחילת שנות ה 80 יצאו שני דגמים: 2108, 2109 (הצ'בק, 3 ו 5 דלתות)

vaz2108_2.jpg כאן ה 2108.

אלא הדגמים הכי נפוצים בארץ. ההבדל העיקרי שלהם ה לאדות הראשונות (שבפי הרוסים נקראות גם "קלאסיקה") הוא הנעה קדמית ועיצוב קצת יותר מודרני.

היה דגם סדאן (21099), שגם הוא יובא לארץ תחת השם Forma.

ההמשך - מיד.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

כל הרכבים הנ"ל היו בעלי מנועי 1.1, 1.3, 1.5 ליטר. בשלב יותר מאוחר נוספו גם מנועי 1.6. (לא זוכר הספקים, אם אני לא טועה, ה 1.5 הוציא 80 ומשהו כ"ס).

בשלב מסוים, גם הרוסים החליטו להתיירק קצת (ולא רק מדולרים 8)), והכריחו את הייצרן להזריק את המנוים ולזנוח את הקרבורטור (זאת, באיחור עצבני של לפחות 10 שנים אחרי יתר העולם).

כך יצאו שלושה דגמים "חדשים" 21015, 21014, ואני לא זוכר את הקוד של דגם הסדאן. אבל בעצם זו אותה 2108 עם מנוע מוזרק (ומתאים לתקן יורו 3) ופנסי חזית שונים קצת. ז ה ו !!!

באמצע/סוף שנות ה 90 חברת VAZ יצאו עם דגם "חדש", ה 10 (2108 = דגם 8, 2106 = 6, וכך הלאה). במילים היא נקראה "עשירייה". אבל בעצם היא לא עמדה באותה הרמה עם יתר התוצרת העולמית. העיצוב היה מעודכן קצת יותר (כאן בדגם 11, הסטיישן) viewimg.pl?tbl=lada_photo&fld=preview&id=16

מאלה היו כמה שהגיעו לארץ בייבוא אישי, אם כי מספרן מועט ביותר.

לי אישית יצא לנהוג ב 21099 שנת 98 לפני כשלוש שנים (בזמן ביקורי שם). הרכב זוועה!:|

לא סוחב, לא נוח.

נושא האמינות:

הלאדות הישנות לא היו אמינות. נקודה. כשאין משהו אחר, נוסעים במה שיש. אל תשכחו שעד שנת 91 לא ניתן היה פשוט לבוא ולקנות רכב בבריה"מ. הכל היה לפי "חלוקה".

הרכבים האלה לא רואים מוסך כי בד"כ אין מוסך. כל אחד מתקן איפה שיכול. בחצר, ברחוב, איפה שיש.

האמינות של הרכבים האלה - מזוויע (לפי דברי אבי, שהיו לו שלוש כאלה).

דגמי ה 2108 לא היו הצלחה גדולה התחום האמינות גם כן. גם אחת כזו הייתה לאבי, וגם כמה לכל מיני חברים ומכרים שלי שנשארו שם.

דגם ה 10 לא הביא בשורה גם בתחום האמינות.

שורה תחתונה (ואני מדבר מנסיון של קרובי משפחה) - הרכב לא אמין ברמות.

מי קונה היום VAZ ברוסיה? מי שאין לו אפשרות (מסיבה זו או אחרת) לקנות ולהחזיק רכב אירופי/יפני.

עוד המשך - מיד.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

פורסם

את ההיכרות שלי עם הדור החדש של הלאדה ערכתי בתערוכת פרנקפורט 2007 (כן, הייתי בתערוכה)

ישבתי בדגם קלינה (kalina). מבפנים הרכב נראה (ומרגיש) כמו דייהו שנת 95 -> אופל קדת ישנה.

זה הרכב:

viewimg.pl?tbl=lada_photo&fld=preview&id=251

.

גם הדור החדש אינו להיט ברוסיה...

ולסיכום:

אוי לנו אם יביאו את הרכבים האלה.

ולו, בגלל שמטומטמים לא חסר כאן. מטומטמים שבגלל חוסר ידע ילכו ויקנו את הזבל הזה (אם יהי מחירם נמוך ב 20% מרכב נורמלי) הרי אנשים בזמנו קנו דייהו לאנוס, ורייסר.

וכתוצאה מכך, כולנו נצטרך להתמודד עם הזוועה המוטורית הזו.

טל.

• תוכן חדש...