Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני משתמש בראוטר של LINKSYS מסידרה G, אך לאחרונה בעקבות ריבוי משחקי רשת באינטרנט (PS3 הורס משפחות !!!!), החלטתי לשדרג לראוטר מהיר יותר, וקניתי ראוטר חדש של LINKSYS מסידרה N,שהיא הסידרה החזקה יותר.

נתונים יבשים:

1.הראוטר החדש מוקם בדיוק באותו מקום שהיה ממוקם הישן.

2.אין עוד מכשירים חדשים שנוספו שאמורים להשפיע על תפקודו.

3.היחידים שניזונים ממנו הם המחשב הנייד שלי וה-PS3 (הנייד שלי מחובר לאינטרנט קבוע דרך ספקית הסלולר).

4.עוצמת האות שנקלטת ע"י המחשב עומדת על 99% קבוע בכל הבית.

ולמרות כל זה, מיד עם חיבור הראוטר החדש גיליתי להפתעתי שמהירות הגלישה דווקא ירדה פלאים, אני מרגיש פתאום שאני גולש במהירות 56K, למרות שהאינטרנט אצלי בבית הוא 8MB.

עם הראוטר הישן דפים נפתחו בשנייה, עם החדש לוקח להם ממש הרבה זמן להפתח.

אציין שאם אני מנתק את הראוטר החדש ומחבר במקומו את הישן, האינטרנט חוזר להיות מהיר כמו תמיד.

מה הסיבה לכך ?

בין הפותרים נכונה יוגרל סופשבוע זוגי בעזה כולל ביקור בבור שפעם קראו לו ציר פילדלפי.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דבר ראשון, השאלה היא האם הPS3 תומך בסוג החיבור האלחוטי הזה או שהוא פשוט עובד בתקן הישן ורק הראוטר משודרג?

דבר שני, יש בלינקסיס (לפחות אצלי) אפשרות של תמיכה לאחור ובמכשירים שעובדים בתקנים שונים - דבר שגורם להאטת החיבור.

יכול להיות שבישן זה הוגדר כOFF ובחדש זה על ON.

לסיום, כבל רשת של 1000MB עושה עבודה הרבה יותר טובה מכל ראוטר אלחוטי :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קודם כל:

N וG זה לא סדרות של לינקסיס , זה שמות של סטנדרטים לרשת אלחוטית.

דבר שני - PS3 לא תומך בN - ככה שאין שום "רווח" מלהשתמש בראוטר כזה (הוא תומך עד G)

דבר שלישי - גם N וגם G גדולים משמעותית מהרוחב פס שלך לאינטרנט (N הוא 110 מגה ביט וG הוא 54) ככה שגם אם היתה תמיכה בPS3 - לא היית מרוויח מזה כלום באינטרנט.

זה כנראה בעיה בהגדרות דיפולטיות או בקביעת מהירות בין הראוטר לשאר ה"חברים".

תחליף חזרה לG ללא חשש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו אני יודע ש-G ו-N זו לא הגדרה של לינקסיס, רק ציינתי את זה כדי שיבינו על מה אני מדבר.

מקבל את הצעתך לחזור לראוטר הישן, במיוחד מאחר ובכל מקרה חזרתי אליו כבר, חשבתי פשוט שיהיה פתרון שיאפשר לי בכל זאת להשתמש בראוטר N.

תודה על העזרה !

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בשימחה.

מה שצריך לזכור בנושא הזה שN זה תקן לא סופי (טיוטא) כבר כמעט שנתיים ואין עדיין מימוש רציני שלו בשוק (ולא תמיד אפילו תמיכה בין יצרנים שונים שמצהירים על תמיכה בN).

כיום - לראוטר N אין שום שימוש חוץ מלאנשים עם כרטיסי רשת אלחוטיים N שחייבים את ההפרש בנפח הרשת בשימוש מקומי (בין המחשבים שלהם).

חוץ מזה - N כרגע זה רק צרות ופיצ'ר על הנייר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

קחו בחשבון דבר נוסף

טבעו של החיבור האלחוטי לעבוד במהיאות של ההתקן האיטי ביותר ברשת.

ז"א שאפילו אם היה לך התקן N ברשת ברגע שיש לך התקן איטי יותר שהוא G הרשת האלחוטית שלך תעבוד בG.

כך שיתרון גדול לא יהיה בזה,אבל בראוטרים החדשים ישנם חיבורי 1Gb שלמחשבים זאת קפיצת מדרגה,אבל תוכל לנצל אותו רק בחיבור חוטי

בנוסף רוב הרואטרים N הם MIMO וזה כבר סיפור אחר לגמרי

http://en.wikipedia.org/wiki/MIMO

בשימחה.

מה שצריך לזכור בנושא הזה שN זה תקן לא סופי (טיוטא) כבר כמעט שנתיים ואין עדיין מימוש רציני שלו בשוק (ולא תמיד אפילו תמיכה בין יצרנים שונים שמצהירים על תמיכה בN).

כיום - לראוטר N אין שום שימוש חוץ מלאנשים עם כרטיסי רשת אלחוטיים N שחייבים את ההפרש בנפח הרשת בשימוש מקומי (בין המחשבים שלהם).

חוץ מזה - N כרגע זה רק צרות ופיצ'ר על הנייר.

ליביו

אכן טיוטא לא מסכים שהוא לא עובד טוב,עובד מצויין במחשבים שיש להם כרטיס רשת N.

כמו למשל במחשבי APPLE

פורסם

קוברה , אם אתה עובד רק עם ציוד של אפל - זה עובד מדהים - אין ויכוח

המתאם שם הוא אכן טוב מאוד ולא עושה בעיות.

אבל ברגע שאתה מתחיל לעבוד עם כרטיסים חיצוניים סינים כאלו ואחרים - וונדורים שונים - החגיגה מתחילה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
קחו בחשבון דבר נוסף

טבעו של החיבור האלחוטי לעבוד במהיאות של ההתקן האיטי ביותר ברשת.

ז"א שאפילו אם היה לך התקן N ברשת ברגע שיש לך התקן איטי יותר שהוא G הרשת האלחוטית שלך תעבוד בG.

לא לגמרי נכון, הרואטר יכול לעבוד ב N ו G בו זמנית לדוגמא, אבל אם הוא 5 גיגה או 2.4 הוא לא יכול לעבוד בו זמנית אלא אם כן הוא DUAL BAND

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שלזה מסוגלים הראוטרים של סימנס שאורנג' משיקה עכשיו.

בקשר לבעיה של פותח השרשור.

ראוטרים חדישים באים עם פיירוול מוטרף. ולינקסיס בתור חברה אחות של סיסקו נותנת פיירוול חייתי ביותר.

תנסה להרוג את הפיירוול ואז לגלוש.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...