Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,

היום תפס אותי שוטר סמוי בזמן שעניתי לשניה בפלאפון, משך השיחה היה בקושי 3 שניות

אך השוטר טען שדיברתי מעל דקה. הוא לא רוצה להכשיב בכלל...

בקיצר דפק 1000 ש"ח כנס + 4 נקודות. :(

אמרתי לו שאני חייל ואין לי כסף לשלם סכום גבוה כזה אך זה גם לא הזיז לו...

הוא אמר שאם אני אבקש להישפט יש מצב ששופט יכול להוריד לי את הכנס בגלל שאני חייל ולפרוס לתשלומים...

זה באמת יכול לעזור?האם כדי לבזבז את הזמן על כל התהליך הזה?

תודה מראש לכל העונים!

חיית הלילה שלי:

BMW 316I '94

פורסם

בדקתי עם חברת פלאפון, ועזרא לא יגיע לכנס

:-P.

וברצינות ,תנסה לפרוס לתשלומים, זה, כמו מהירות, דו"ח שלא יוותרו עליו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלום איש

אני לא יתחיל להטיף לך וכל החריט הזה, אבל תכלס, דיברת- ניתפסת, מה זה משנה כמה זמן, שלם את הקנס וזהו

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

קיבלת הזמנה לכנס של חברת פלאפון, ואתה צריך את עזרא בשביל שיוכל לדפוק לך את הכנס?

חבל...

לא סתם, אני מניח שאתה נוהג פחות מ5 שנים, ככה שאין מצב לאזהרה, אי לכך, בקש להישפט אולי יוותרו לך.

לפי דעתי קנסות על דיבור במכשיר סלולארי בזמן שיחה ואי חגירת חגורה הם מאוד מיותרים ולא מונעים שום תאונה.

הרי אם "השיחה מסיחה את דעתך" אז זה תוטפס לגבי דיבורית נייחת גם לא? הרי זאת שיחה מה זה משנה אם הרמקול הוא למעלה או למטה או באוזן?

השיחה מתבצעת, ומי שיגיד לי כי אין שני ידיים על ההגה אז אין קשר, כי הקנס לכך הוא 100 שקלים ללא נקודות.

וביננו איזה נהג ישראלי ממוצע נוהוג עם שני ידיים על ההגה?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
קיבלת הזמנה לכנס של חברת פלאפון, ואתה צריך את עזרא בשביל שיוכל לדפוק לך את הכנס?

חבל...

לא סתם, אני מניח שאתה נוהג פחות מ5 שנים, ככה שאין מצב לאזהרה, אי לכך, בקש להישפט אולי יוותרו לך.

לפי דעתי קנסות על דיבור במכשיר סלולארי בזמן שיחה ואי חגירת חגורה הם מאוד מיותרים ולא מונעים שום תאונה.

הרי אם "השיחה מסיחה את דעתך" אז זה תוטפס לגבי דיבורית נייחת גם לא? הרי זאת שיחה מה זה משנה אם הרמקול הוא למעלה או למטה או באוזן?

השיחה מתבצעת, ומי שיגיד לי כי אין שני ידיים על ההגה אז אין קשר, כי הקנס לכך הוא 100 שקלים ללא נקודות.

וביננו איזה נהג ישראלי ממוצע נוהוג עם שני ידיים על ההגה?

כמה שטויות אפשר להגיד במשפט אחד..?! דיבור במכשיר סלולרי בנהיגה זאת אחת העבירות הגרועות ביותר שגורמות להסחה כמעט מוחלטת של הנהג מהכביש,בגלל זה גם העלו את זה ל-1000 ש"ח דו"ח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...