Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין גדול בג'יפים , לא מזמן קניתי ניסן טראנו 2002 ארוך אוטומט 190000 ק"מ .

נמסר לי בעת הקנייה שיש בעייה בטורבו והמחיר הורד כנדרש.

לאחר נזילות שמן קשות שחוייתי בימים הראשונים לאחר הקנייה

החלטתי להחליף את הטורבו , הטורבו הוחלף למשופץ והנזילה הקשה נעצרה

אך מאז יוצא לי אוויר ( בעיקר כשהאוטו חם ) ממדיד השמן וכתוצאה מכך עף גם שמן מהמדיד תוך כדי נסיעה ( הוחלפו גומיות במדיד ) דבר מעצבן כי בכל מקום אני משאיר כתם שמן , אומנם לא כמו בהתחלה אך גם כתם רציני.

ניקו לי את הנשם , לא נפתרה הבעיה

ניקו לי את האינטרקולר , לא נפתרה הבעיה

משהו סתום שם כנראה ....

יש לכם מושג מה יכולה להיות פה הבעיה

דרך אגב יוצא לי קצת עשן בהנעה לפני החלפת הטורבו היה יוצא הרבה יותר.

הרכב עבר בדיקה קפדנית לפני הקניה בקומפיוטסט ובמוסך והמנוע עבר בדיקת קומפרסיה והכל ,הספק של 105 מתוך 125 כ"ס

תודה ומקווה שתעזרו לי

פורסם

המדיד עף בגלל לחץ עוקה גבוה, הסיבות שיכולות לגרום לכך הם:

א. רינגים שחוקים.

ב. נשם מנוע . פרק את הצינור שמוביל מהנשם לסעפת, וראה אם הוא מוציא אוויר או שמן. אם ערפל כבד של שמן, זאת הסיבה לעישון באגזוז. (ראיתי שכתבת שהנשם נוקה).

ג. הטורבו שהוחלף לא מתאים למנוע. באיסוזו 4+4 שנת 2000 היתה לי את אותה הבעיה, קניתי עם טורבו לא מתאים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...