Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה אפס עשה רוורס של אדיוט ונכנס בפח מעל הגלגל הקדמי. בפוקוס יש בליטות כאלה מעל הגלגלים וזה מכוער שהמתכת

שקועה כלפי מטה.. זה לא שקע כזה גדול אבל מציק לי מאוד בעין.. שווה ללכת לפחח שיסדר את זה? או שזה ייחשב כאילו הרכב עבר תאונה ואז כבר לא משתלם, אלא לקבל את הגזירה ולקום בבוקר ולראות תזוועה..

פורסם

אם זה מפריע לך- תקן את זה. אני תיקנתי גם מכה באונו שהיתה לי שנגרמה ע"י הבעלים הקודמים- פשוט לא יכולתי לראות את זה כך.

כדי להוכיח שהרכב לא עבר תאונה משמעותית- צלם את הנזק לפני התיקון וביום המכירה הראה לקונה את התמונות.

פורסם
אם זה מפריע לך- תקן את זה. אני תיקנתי גם מכה באונו שהיתה לי שנגרמה ע"י הבעלים הקודמים- פשוט לא יכולתי לראות את זה כך.

כדי להוכיח שהרכב לא עבר תאונה משמעותית- צלם את הנזק לפני התיקון וביום המכירה הראה לקונה את התמונות.

כן נשמע הגיוני..

אבל שאני הולך לסדר את המכה, זה נרשם איפשהו? כלומר לקונה יש דרך לדעת שהייתי במוסך? לא שאני מנסה לעבוד פה על מישו, פשוט זו מכה ממש קטנה וחבל שעל שטות כזו זה יוריד לי מהערך של הרכב. ואני גם בן אדם שכל דבר קטן מציק לו, ונוראא

מעצבן אותי הקטע הזה.

פורסם

זה נרשם בד"כ בכל מוסך נורמלי שמנוהל ע"י תוכנה ממוחשבת.

לבן דוד שלי יש מוסך לפחחות וצבע ואני יודע שהוא רושם את הרכב לפי מס' רכב, מצלם אותו מכל הזוויות לפני ואחרי ושומר את זה, לא יודע לכמה זמן. אני ראיתי תמונות של מכוניות החל מרכבי אספנות ששופצו, ועד רכבים חדשים שתוקנו ע"י מתיחת שלדה וכ'.

עצה שלי: אל תסתיר כלום מהקונה בעת מכירת הרכב, מדובר בהונאה. גם ככה ברגע שתיקח את הרכב לבדיקה יעלו על התיקון (במידה וצבעו, מודדים את עובי הצבע) ולא משנה כמה מכה קטנה היא היתה לפני התיקון.

פורסם

אם לא תעשה את התיקון באחד המוסכים מורשי יבואן, לצורך העיניין זה לא נרשם.

אבל זה ממש לא משנה, כי בבדיקה לפני קניה יגידו לקונה, שהכנף נצבעה. עם קצת ניסיון אפשר לראות את זה גם ללא שום בדיקה.

אם המכה ממש קטנה, הצבע לא נפגע, וזה רק שקע קטן בפח, אי מציע לא לתקן. רכב זה לא מוצג מוזיאוני, אתה משתמש בו, מחנה אותו במקומות ציבוריים, ולפעמים יש אנשים לא זהירים, שמשארים לך את ה"הפתעות" האלו. אין עם זה מה לעשות, יומיים אחרי שתתקן יכולים לדפוק את הרכב שוב, וחבל על העצבים וביזבוז זמן. רכב זה לא בן אדם.

פורסם
אם לא תעשה את התיקון באחד המוסכים מורשי יבואן, לצורך העיניין זה לא נרשם.

אבל זה ממש לא משנה, כי בבדיקה לפני קניה יגידו לקונה, שהכנף נצבעה. עם קצת ניסיון אפשר לראות את זה גם ללא שום בדיקה.

אם המכה ממש קטנה, הצבע לא נפגע, וזה רק שקע קטן בפח, אי מציע לא לתקן. רכב זה לא מוצג מוזיאוני, אתה משתמש בו, מחנה אותו במקומות ציבוריים, ולפעמים יש אנשים לא זהירים, שמשארים לך את ה"הפתעות" האלו. אין עם זה מה לעשות, יומיים אחרי שתתקן יכולים לדפוק את הרכב שוב, וחבל על העצבים וביזבוז זמן. רכב זה לא בן אדם.

אתה צודק אי אפשר לשמור עליו יותר מדי - אבל - קשה לי לישון בלילה כשאני יודע שלבן אדם שעשה לי את זה לא נגרם כל נזק.

הרכב שלו נשאר כמו שהוא, ואני צריך לקום בבוקר ולראות תאוטו ככה.. בכל מקרה הוא מוכן לשלם כמה שצריך..

הבנתי שיש דבר כזה וואקום שעושים כדי להוציא תשקע החוצה. בלי תיקוני צבע מצידי. זה נכון? ואז כמו שהציעו לפניך אני אצלם

תמונה של הלפני כדי שלא יהיה ספק בליבו של קונה עתידי..

פורסם

אם יש לך מצלמה דיגיטלית, תעלה את התמונה לכאן, ואז יהיה ברור יותר על מה מדובר.

אני חושב, שעם וואקום אפשר לתקן רק שקעים במשטח ישר לגמרי. אצלך המכה היא על הקשת של הכנף.

גם אם תחליט לא לתקן, קבל הצעת מחיר על התיקון, ושהבחור שפגע בך ישלם לך לפי זה (אני מניח, שזה קטן מידי בכדי לערב ביטוח)

פורסם

גש ל'אוטופיקס', רח' החושלים הרצליה פתוח.

אם אין צורך לתקן את הצבע ומדובר רק בשקע, הם יוכלו להחזיר את המצב לקדמותו ללא צביעה וללא שום סימן שישאר ברכב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...