Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי בדיקה מהירה שעשיתי באינטרנט, אין חוק שמחייב לקצר לה את יום העבודה.

למרות שאני בחופש, אשתי עובדת וגם יש לי ים סידורים לעשות.

מצד שני, אני רוצה שהמטפלת תצא עם הרגשה טובה.

מה מקובל בענף?

פורסם

אכן - אין חוק.

ובכל מקרה, חופש / יום קצר הוא על חשבונה (מתוך 14, כמדומני, ימי חופש שאתה כמעסיק מחוייב לתת לה).

השורה התחתונה - כל סיכום ביניכם הוא קביל.

הסיכום שלנו עם המטפלת היה שבערבי חג היא לא עובדת - וחצי יום החופש הזה הוא על חשבוננו, ובחול המועד כל חופשה שלה היא בתיאום מראש (כי צריך להיערך) - ועל חשבונה.

שי.

(שכבר 3 חודשים לא מעסיק מטפלת אחרי 3 שנים רצוף, ועדיין המום ממה שזה עושה לעו"ש שלו....)

פורסם

אם אתה יכול לשחרר אותה יותר מוקדם אז שחרר אותה כי מעבר לזה שאתה לא הופך לקטנוני אתה מרויח זמן של כיף עם הילדים.

אישית גם לא הייתי מתחשבן איתה על קיצור היום כי בסופו של דבר לא מדובר בסכומים גבוהים והכמה שקלים האלה עושים אדם שעובד על שכר נמוך מאושר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...