Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשות הורי טויוטה קורולה 2006.

הסיפור הוא כזה , עד לא מזמן הייתה לנו מאזדה לאנטיס שמידת הסלוטים במגש האחורי הייתה 6X9 , במטרה לשפר את חווית המוזיקה ברכב רכשתי זוג רמקולים מדגם JBL GT5-963 , זמן מה לאחר מכן הורי החליטו להתחדש בטויוטה הנ"ל ולמרבה צערי מידות הרמקולים היו 6.5 בכל הדלתות ללא הכנות במגש האחורי.

לאחר קריאה מרובה בפורום הצלחתי להבין שהמגבר הפנימי של הHU לא שווה כלום וכדי להנות מהרמקולים יש להצטייד במגבר חיצוני שיכול ורוצה להגביר אותם ושצריך להשקיע בבמה קדמית ולא אחורית , אך אבוי הטעות כבר נעשתה ונקנו זוג רמקולים שיתאימו למגש האחורי של האוטו בלבד, הרי המיקום בלדתות הוא קצת טריקי כי המגנט עלול לגעת בדלת ושאר חמוצים. הגבהות לא באות בחשבון וקניית זוג קומפוננטים בנוסף לרמקולים הקיימים לא באה בחשבון.

ולכן , מה לדעתכם עליי לעשות?

לחתוך במגש , לרכוש מגבר (Z4200 , נראה לי שמספיק לא?) ושלום על ישראל?

דבר נוסף שעלה בראשי הוא , לגשת לחנות סאונד ולשאול האם הם יהיו מוכנים לקחת את הרמקולים שלי (במחיר של יד שנייה כמובן) ואת ההפרש ולתת לי בתמורה קומפוננטים כרצוני , שאלתי היא האם הדבר מקובל או לפחות משתלם \ כדאי לחנות הסאונד , אם כן , האם אתם מכירים חנות שתסכים לדבר?

שאלה אחרונה ודי , הרדיו דיסק ברכב מיושן מאוד ואין ביכולתו לנגן קבצי MP3 ולכן היני מבקש את המצלכם לרדיו דיסק לבחור הממוצע שיש באפשרותו לנגן MP3 ושיש לו יציאה למגבר , מגבלת התקציב היא 600 ש"ח.

מה דעתכם על הhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=588863 ?

האם אני באמת צריך את הקלריון או שוDEH2050MPוPioneer יספק אותי באותה המידה ואף ישאיר לי כמה גרושים בכיס?

תודה מראש וסליחה על התוכן הרב.

פורסם

קודם כל אני שמח שהקדמת לקרוא לפני ששאלת, יפה עשית.

לגבי לחתוך במגש האחורי, זה לא דבר מומלץ וגם לא רצוי במיוחד לא באוטו חדש, האם שקלת לפרסם את הרמקולים שקנית בפורום אודיו יד שניה? אולי יתמזל מזלך ומישהו יקנה אותם, לגבי חנות סאונד אם תרכוש באותה החנות גם את המגבר\HU ותעשה שם גם את ההתקנה אולי אבל אולי בעל החנות יסכים לקנות ממך תרמקולים בכל מקרה אין לך מה להפסיד שאתה שואל נכון?

לפי דעתי הפיוניר בשילוב Z4200 עם סט קומפוננט טוב כגון פולס\הרץ אנרג'י\JBL (פה זה כבר תלוי בטעם האישי שלך) אמור לספק אותך ולפתור לך את הבעיה, יכול להיות שלאחר ההתקנה הזאת אתה תיתקל בבעיה של "חוסר באס" ואז כבר תצטרך לחשוב על ו\או לרכוש סאב, אם יש בעיה של גודל יש המון סאבים 8" קטנים כגון Assassin של AA.

בהצלחה. :)

פורסם

ירקות וחמוצים סבבה, מה עם בשר? נהייתי רעב ממך..

ראשית, אל תחתוך שום מגש.

6*9 לא שמים בדלתות הקדמיות.

המידה בדלתות כרגע, 6.5 - מצוין, לא צריך שום הגבהה. צריך שם רמקול 6.5.

אני רוצה להבין, הרמקולים הללו חדשים לגמרי, לא השתמשו בהם? אז למה לא להחליף היכן שנקנו ל6.5 ולהוסיף במידת הצורך?

אם הם משומשים, נסה למכור בפורום מכירה אודיו או ביד 2.

הHU האלו, שניהם טובים למחירם, זה יותר מה אתה אוהב. ממשק/פונקציונליות/מראה.

פורסם
קודם כל אני שמח שהקדמת לקרוא לפני ששאלת, יפה עשית.

לגבי לחתוך במגש האחורי, זה לא דבר מומלץ וגם לא רצוי במיוחד לא באוטו חדש, האם שקלת לפרסם את הרמקולים שקנית בפורום אודיו יד שניה? אולי יתמזל מזלך ומישהו יקנה אותם, לגבי חנות סאונד אם תרכוש באותה החנות גם את המגבר\HU ותעשה שם גם את ההתקנה אולי אבל אולי בעל החנות יסכים לקנות ממך תרמקולים בכל מקרה אין לך מה להפסיד שאתה שואל נכון?

לפי דעתי הפיוניר בשילוב Z4200 עם סט קומפוננט טוב כגון פולס\הרץ אנרג'י\JBL (פה זה כבר תלוי בטעם האישי שלך) אמור לספק אותך ולפתור לך את הבעיה, יכול להיות שלאחר ההתקנה הזאת אתה תיתקל בבעיה של "חוסר באס" ואז כבר תצטרך לחשוב על ו\או לרכוש סאב, אם יש בעיה של גודל יש המון סאבים 8" קטנים כגון Assassin של AA.

בהצלחה. :)

ראשית , תודה דני.

הטענות שלך הגיוניות לחלוטין , מחשבתי הראשונה הייתה להציע את הרמקולים למכירה אך רציתי לבדוק האם מכירתם לחנות סאונד מקומית אפשרית , כנראה שלא.

הצעד הבא שלי יהיה פרסום הרמקולים למכירה בפורום היד שנייה.

shorlakk , תודה גם לך.

הרמקולים אכן משומשים , הם היו בשימוש שבועיים בסך הכל.

האחריות עדיין בתוקף עד לחודש 3 בשנת 2009 אבל כמובן שמרפי היה חייב להתערב ולהעלים לי את הקבלה איכשהוא.

הרמקולים באמת במצב מצויין , יש לי את הקופסא , היא קצת קרועה אבל במצב סביר לגמריי. התכולה שלמה , הרמקולים , הגרילים , חיווט לכל רמקול ושקית קטנה עם כל מיני ברגים ושטויות , אפילו הניילונים נשארו !

כדי שאני אכתוב את כל זה בפורום של היד שנייה , שוב תודה לשניכם.

• תוכן חדש...