Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך קודם לקרוא קצת באינטרנט על כרטיסי מסך ובכלל על מערכות מחשב לפניי שאומרים לו סתם שלא יחזיק ועוד שטויות.

9800GT דומה מאוד מאוד ל 8800GT מן הסתם, ההבדלים הם בתהליך ייצור ובשדרוג קטן של הליבה וזה הכל, שאר המפרט למעט תדרי שעון וכו' אותו הדבר. למה אני כותב את זה?

מכיוון שיש לי AMD4200+ X2 שמומהר ל 3 גי'גהרץ וצורך כ 90 וואט כמעט במאמץ מלא כמובן, הכרטיס 8800GT מומהר כמובן באובר קלוק והזכרון גם כן. המערכת שלי יושבת לה בכיף על ספק 400 ואט של HEC די רגיל אפשר להגיד, ואפילו הספק לא משתגע או קורה איתו משהו, המערכת מחזיקהמ ושלם עם יציבות מעולה.

עכשיו, מעבדפ נטיום 4 לא צורך חשמל בצורה מטורפת, כמו כן ליבה אחת, דבר שני, 9800GT רוב הזמן נמצא על מנוחה וחצי מאמץ לפעמים כאשר ממש סוחטים אותו נמצא על מלוא מאמץ במקרה הטוב.

שזהמ וביל לכך, שספק יש לך שדרך אגב של חברה ידועה ולא סתם זבל סיני, יספק בהחלט, רק בדוק האם אתה מקבל חיבורים מתאים לכניסת הכוח או שלספק כבר יש (בספק).

מדוע כותבים 500וואט באתר? מכיוון שיוצאים מתוך נקודת הנחה שלאנשים יש ספקים סיניים ולא כולם תמדי מבינים, עכישו על מנת למנוע תביעות ואי הבנות וכו', תמיד יכתוב לך באיזה 100 ומשהו וואט יותר, למען הבטחון, כמו כן, תמיד מפורט על פי מה הם ביססו את החישוב שלהם, שבדרך כלל זאת מערכת הרבה יותר טובה משלך מן הסתם שצורכת יותר.

את המסקנות שלך תסיק לבד.

פורסם

הנקודה שלי היא, שהספק שיש לו מספיק בהחלט. למערכת שלו ההספציפית כמובן. הספק שלו הוא של בחרה ידועה, לא סתם חרא סיני, ככה שזה יתרון נוסף. אין צורך בשדרוג הספק. למה אין צורך? כי הספק שהוא יאלץ לקנות, בסכום נמוך, יהיה בדיוק כמו שיש לו עכישו, הוא לא ישקיע עכשיו עוד 200 שקל לספק שלא ייתן לו יותר מדי ממה שיש לו עכשיו, מכיוון שאם היו מנתחים את המערכת שלו, צריכה כללית, צריכת הכרטיס במשתנים שונים, הייתם מבינים כי הספק שלו די והותר.

פורסם

610 וואט ?!?! בשביל מה הוא לכל הרוחות זקוק לכזה ספק? המערכת שלו ה- 9800GT הוא אוברקילר רציני ועל גבול המערכת כבר. איזה כרטיס הוא יתקין כבר? 4870X2? אין צורך בסת ספקים בעלי הספק גבוה במיוחד לא לאנשים כמוהו.

• תוכן חדש...