Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אלטרנטור תקול יכול לגרום לסיבובי מנוע לגמגם בסרק ???

חשוב לציין שהחשמלאי שלי לא מצא תקלה כלשהי באלטרנטור אך כאשר המנוע חם ישנם רעשים(חריקות) שבאות מתוכו.

אני כבר אובד עצות :cry:

המנוע מגמגם בסיבובי סרק רק כאשר הוא חם , ניגשתי לבצע בדיקת מחשב אצל בעל מקצוע שמתעסק במערכות הזרקת דלק וע"פ בדיקת המחשב חיישן הלמבדא נמצא תקול .

ובכן לאחר החלפתו החיישנים נמצאו תקינים הבעיה עדיין לא נפתרה ...

נאמר לי שיכול להיות שהבעיה היא במנוע הצעדים או שפשוט בית המצערת מלאה בפיח

ובכן במוסך אינם מוכנים לקחת אחריות על פירוק מנוע הצעדים בטענה שהברגים עלולים להשבר בפנים בזמן הפתיחה

סוג הרכב שברשותי : פיאט פונטו שנת 99 S60 מנוע 1250 סמ"ק

אשמח לקבל עזרה בנושא

פורסם

לפעמים, אם מתח טעינת האלטרנטור גבוה מאוד, בגלל ווסת מתח פגום, אז עומס הטעינה הגבוה של האלטרנטור מהווה גם עומס מכני שמתנגד לסבוב המנוע וכביכול "עוצר" אותו וסל"ד הסרק יושפע מזה.

נתקלתי רק במעט מקרים כאלו אבל צריך לבדוק את מתח הטעינה שצ"ל, כשכל צרכני החשמל כבויים, 14-14.3 וולט.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...