Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב הוא פונטו 98 75 כ"ס, הגה כוח הידראולי.

השאלה בכותרת: המסרק תקין, אין חופשים, מכוני שיפוץ רוצים לשפץ את המסרק כולו ולקחת על זה 800 ש"ח +-, אבא שלי מעוניין לקנות רק את סט האטמים ולהחליף רק אותם (מכיוון שהמשאבה תקינה וכך גם המסרק עצמו, כאמור הוא ללא חופשים). היכן מוכרים רק את הגומיות או מחזירי השמן עצמם? מה סדר גודל העלות שלהם? אני מחפש חנויות באזור המרכז.

תודה לעונים.

ROOONEEYY

פורסם

חל איסור חמור לתקן מכלולים בטיחותיים ללא הכשר ממשרד התחבורה. צריך להיות לא רק ידע ונסיון בנושא אלא גם כלים וציוד בדיקה מיוחד.

מחיר השיפוץ שהציעו לכם סביר ומקובל, לכו על זה.

פורסם

ובכל זאת, בהנחה שמכונאי עושה את העבודה, איפה אפשר לקנות סט מחזירי שמן? הרי כל העניין הוא לפרק את המסרק, ולהחליף את האטמים, במה זה שונה מלפרק ציריות ולהחליף מחזירי שמן?

ROOONEEYY

פורסם

פרפקט אטמים ומחזירי שמן, אברבנל 8 ת"א – 03-6821548

ל.י.א טל' 03-5659158 רחוב שנצינו 1 ת"א.

בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה דוד, אבל בשתי החנויות אין את אטמי ומחזירי השמן שאני מחפש.

פרפקט הפנה אותי לחברת וולטקס, התקשרתי אליהם והם אמרו שהם מתעסקים עם לכ זה ושאתמול הם קיבלו סחורה, לכן עדיף להתקשר ביום ראשון וסביר להניח שיהיה להם קיט קומפלקט של כל הגומיות, O RING, ומחזירי השמן למסרק ההגה.

יש עוד המלצות לחנויות? יש טעם בכלל להתקשר לסודאי או מ.י.ר ? הם מחזיקים דברים כאלה?

ROOONEEYY

פורסם
ובכל זאת, בהנחה שמכונאי עושה את העבודה, איפה אפשר לקנות סט מחזירי שמן? הרי כל העניין הוא לפרק את המסרק, ולהחליף את האטמים, במה זה שונה מלפרק ציריות ולהחליף מחזירי שמן?

תאמין לי שגם מוסכים ומכונאים לא מתעסקים עם הגהים הידראוליים, כולם שולחים למכון שיפוץ מוסמך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: את האטמים, מחזירי השמן והגומיות קניתי בוולטקס, נתתי הכל למוסכניק, הוא פירק את המסרק, התברר שבית המסרק היה מרוסק, ולכן היינו צריכים להביא בית מסרק מפירוק, לאחר מכן הוא החליף את האטמים ומחזירי השמן (האטמים ומחזירי השמן בסט של וולטקס התאימו אחד לאחד), ובא לציון גואל. כעת אין נזילות, וההגה סוכר. הסט אגב עלה 170 ש"ח.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...