Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי פאג'רו קצר 96 מנוע 3000, ולאחרונה (טוב זה כבר כמה זמן ככה) מידי פעם הג'יפ פשוט מחליט שהוא לא מתניע, זה לא המצבר כי נורות הבקרה עובדות והכל ניראה תקין מתחת למכסה המנוע (לא שאני מבין בזה יותר מידי).

בעבר ברכב היה מותקן אימובילייזר עם קוד שכניראה גרם לתקלה, ולכן מוסכניק שלקחתי אליו את הג'יפ ניתק אותו ותיקן עוד משהו (לקח על זה 400 שקלים אחרי שחודש וחצי הג'יפ אצלו) ואמר שזה מה שיפתור את התקלה ואכן התקלה נפתרה, וכעת לאחר חצי שנה או יותר הג'יפ מסרב להתניע מידי פעם עד הסוף (כלומר שומעים את רעש ההתנעה אבל הג'יפ לא מתניע).

במידה והג'יפ הצליח להתניע אני מסוגל לנסוע איתו כ-5 או 10 דקות והג'יפ פשוט נכבה ואז יש להתניע אותו שוב.

היום היה לי מקרה מוזר, אח שלי (שהג'יפ היה שלו בעבר) שהוא ממש לא מוסכניק החליט לעזור לי היום אחרי ששמע שהג'יפ לא מתניע ואיכשהו סידר את התופעה של ההתנעה (דפק עם משהו על משהו שקיים מתחת למכסה המנוע, אולי מצבר?), בגלל שזילזלתי ביכולת שלו לסדר את התופעה הוא לא מוכן להגיד לי מה הוא עשה :roll: אבל ללא קשר אני מאמין שהתופעה תחזור על עצמה.

פורסם
יש לי מיצובישי פאג'רו קצר 96 מנוע 3000, ולאחרונה (טוב זה כבר כמה זמן ככה) מידי פעם הג'יפ פשוט מחליט שהוא לא מתניע, זה לא המצבר כי נורות הבקרה עובדות והכל ניראה תקין מתחת למכסה המנוע (לא שאני מבין בזה יותר מידי).

בעבר ברכב היה מותקן אימובילייזר עם קוד שכניראה גרם לתקלה, ולכן מוסכניק שלקחתי אליו את הג'יפ ניתק אותו ותיקן עוד משהו (לקח על זה 400 שקלים אחרי שחודש וחצי הג'יפ אצלו) ואמר שזה מה שיפתור את התקלה ואכן התקלה נפתרה, וכעת לאחר חצי שנה או יותר הג'יפ מסרב להתניע מידי פעם עד הסוף (כלומר שומעים את רעש ההתנעה אבל הג'יפ לא מתניע).

במידה והג'יפ הצליח להתניע אני מסוגל לנסוע איתו כ-5 או 10 דקות והג'יפ פשוט נכבה ואז יש להתניע אותו שוב.

היום היה לי מקרה מוזר, אח שלי (שהג'יפ היה שלו בעבר) שהוא ממש לא מוסכניק החליט לעזור לי היום אחרי ששמע שהג'יפ לא מתניע ואיכשהו סידר את התופעה של ההתנעה (דפק עם משהו על משהו שקיים מתחת למכסה המנוע, אולי מצבר?), בגלל שזילזלתי ביכולת שלו לסדר את התופעה הוא לא מוכן להגיד לי מה הוא עשה :roll: אבל ללא קשר אני מאמין שהתופעה תחזור על עצמה.

הוא דפק על הסטרטר..

פורסם

יכול להיות מצב שהאימובילייזר שהיה מותקן ברכב לא היה מותקן בצורה מקצועית מה שגרם עומר על הסטרטר ועם הזמן גרם לכך שהסולונואיד בסטרטר תקול,אך זה רק השערה

בכל מקרה,תיגש לחשמלאי שיבדוק שזה באמת הסטרטר ואין זליגה בגלל האימובילייזר או הניתוק הלא מקצועי שלו.

במידה והכל תקין ככל הנראה הסטרטר הגיע לסוף חייו ויש צורך לשפץ אותו.

פורסם

הבנתי, אז איך זה שהג'יפ מחליט להתניעעל הפעם הראשונה ואחרי נסיעה קצרה הוא נכבה? אני עומד באמצע רמזור ואני שומע שהטורים יורדים עד שהאוטו פשוט מתכבה.

• תוכן חדש...