Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה שלי היא כזאת- אם לוקחים RCA שיצא מהמערכת. לכיוון המגבר ולפני המגבר מחלקים אותו ל 2 (פיצול Y) זה לא אומר שאנחנו גם מחלקים את הוולטאג'? נגיד יציאת הרדיו דיסק הי 2.2 וולט, היא לא תתחלק ותהיה 1.1 לכל כניסה עכשיו?

ואם כן על מה זה משפיע?

תודה.

פורסם

מה הקשר בין הספק המגבר הפנימי של HU לבין פיצול RCA ולמתח שלו?

ולדעתי אתה כן מחלק את המתח, והדבר יכול לגרום לירידה באיכות עקב זה שבמתח נמוך יותר הסיכוי לתפוס ולשמוע רעשים גדול יותר.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אולי תסביר מה הקשר בין RCA למתח?

יציאות המערכת מעבירות סאונד וסאונד זה תדר מסוים שבמקרה שלנו הוא יחסי להספק ,הספק מורכב ממתח וזרם הפיצול במקרה שלנו הוא של הזרם ל-2 ז"א ההספק מתחלק ל-2 בדיוק אם הוא מתחבר ל-2 כניסות במגבר שההתנגדות ביניהם זהה. (אם ההתנגדות לא הייתה זהה ההספק לא היה מתחלק שווה בשווה).

ד"א מאוד יכול להיות שלא הבנתי משהו בשאלה.

פורסם

והדבר יכול לגרום לירידה באיכות עקב זה שבמתח נמוך יותר הסיכוי לתפוס ולשמוע רעשים גדול יותר.

דני

זה מה שחשבתי, שככל שהמתח יציאה נמוך יותר ככה (נראה לי ) צריך להגביר את הגיין כדי שעוצמת המוזיקה תהיה זהה . ואז אם מגבירים את הגיין הרעשים גוברים. קראתי את זה כבר באיזה הודעה פה בעבר רק לא זוכר מי רשם את זה.

וsshh- אני חושב שלא הבנת אותי כי RCA לא מעביר שום הספק, אני לא מדבר על היציאה של הHU לרמקולים, ששם יש הספק. אני מדבר על יציאה למגבר.

אם טעיתי בקשר לזה ^ אז תצטרכו לסלוח לי זה בגלל החום 8)

פורסם

יציאות RCA זהות ליציאות הישירות לרמקולים ההבדל ביניהם הוא צורת חיבור RCA שווה בננה ואילו היציאות הרגילות הם חוטים חשופים חוץ מזה ביציאות למגבר RCA יש תיאום עכבות כך שמטרתם הוא חיבור למגבר . וכן, הם מוציאים הספק עוצמת השמע אכן תיהיה יותר נמוכה . אני לא מכיר יציאות RCA אחרות אולי תחדשו לי :roll:

פורסם

הזרם הוא שמתפצל מכיוון שהחיבור הוא טורי כביכול ולא מקבילי ולכן הזרם מתפצל וכמו כן ההספק.

זרם ומתח הם ביחס הופך מהספק.

זאת אומרת שאם המתח יורד כך גם ההספק

אם הזרם יורד כך גם ההספק.

כך שהמתח ישאר כפי שהיה אבל הסיגנל (אות) יהיה נמוך יותר.

פורסם
הזרם הוא שמתפצל מכיוון שהחיבור הוא טורי כביכול ולא מקבילי ולכן הזרם מתפצל וכמו כן ההספק.

זרם ומתח הם ביחס הופך מהספק.

זאת אומרת שאם המתח יורד כך גם ההספק

אם הזרם יורד כך גם ההספק.

כך שהמתח ישאר כפי שהיה אבל הסיגנל (אות) יהיה נמוך יותר.

צודק רק טעות קטנה, זרם ומתח הם ביחס ישר להספק.

פורסם

חברים כולכם עשיתם סלט גדול היחיד שצודק הוא sshh מפני שחיבור/פיצול מסוג Y הוא חיבור מקבילי ובחיבור מסוג זה המתח הוא זהה לגמרי לשני היציאות המפוצלות.

לעומת זאת בחיבור מקבילי שכזה הזרם הוא זה שמתפצל ל 2, ושוב כמו ש sshh אמר במידה וההתנגדויות של המגבר בחיבור ה RCA שווה לשני הכניסות, משמע הזרם מתחלק שווה בשווה.

כמו כן ההספק לכל כניסת RCA במגבר יהיה חצי מפני שזרם ומתח הם ביחס ישר להספק P=V*I

מיכו.

• תוכן חדש...