Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי את הבעיה שציינתי בכותרת ובמסגרת האחריות הוחלף מגבר ואותה הבעיה בידיוק נמשכת,

שומע בווליום גבוהה בלי סאב לא נכנס לפרוטקשין, ברגע שמפעיל סאב בעוצמה נמוכה עובד הכל טוב אך בווליום גבוה המגבר מתנתק.

בדקתי אולי סאב לא תקין, לקחתי סאב של חבר פיוניר 400 RMS והרמתי אותו כמו שצריך כמעט על הסף שלו, באוטו שלו שיש לו סתם מגבר PLATINUM AUDIO V12 4 ערוצים זה שעולה 350 ש"ח חדש הסאב עבד יחסית טוב גם בווליום גבוהה בלי ניתוקים.

מה יכולה להיות הבעיה אולי יש לי אוטו ישן ואין לו מספיק זרם? ואז הוא מתנתק? כי אני כבר לא יודע על מה לחשוב, הדבר הראשון שבדקתי זה (-) ו+ והכל מצוין אין משהו רופף הכל מהודק ומסודר כמו שצריך. הרכיבים אצלי אלה הרכיבים שיש בחתימה למטה

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

דבר הזה נקרה פרוטקשן

סיבות:

אין מספיק חשמל ברגע הנתון > מומלץ קבל

התחממות יתר > לבדוק התנגדויות של הסאב 2/4

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

הסאב הוא 4 אוהם ובדקתי אותו בעזרת רב מודד הראה לי 4.2+/-

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אם אתה אומר שעם הסאב של חבר שלך לא הייתה שום בעייה אז תיבדוק את הסאב שלך יכול ליהיות שהוא מקצר

לגבי החשמל מהמגבר הזה לא ניראה לי שצריך לעשות איזה שהוא שידרוג זה לא מגבר שצורך כמויות אדירות של חשמל

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הפתרון למצב הגנה = קבל??

ממש לא..

פותח הדיון, הסאב שברשותך, כמה סלילים, ואיזו התנגדות?

תכל'ס, זה נשמע כמו אחד מאלו:

1. למגבר אין מספיק עוצמה להציע לך לסאב, ואתה מכניס אותו למצב הגנה עקב מאמץ.

2. הסאב לא מתאים בהתנגדות למגבר.

פורסם

הסאב הוא סליל אחד 4 אוהם למגבר יש כח והגיין פתוח טיפה יותר מחצי סך הכל, הסאב שלי עבד אצל חבר שלי באוטו עם מגבר חלש יותר ועבד יחסית טוב ללא ניתוקים.

היפוניקס הרבה חזק יותר מפלטינום אאודיו 4 ערוצים "w1000 " ממש מוזר לי המצב הזה שובר את הראש לא מבין למה

פורסם

אני לא בא להשוות מגבר זה לאחר, כל אחד והנתונים שלו.

אני בא לומר לך שההייפוניקס הרי לא מוציא 350RMS לסאב, אלא פחות מזה, והעובדה שאתה מנסה לתת יותר,

דוחפת אותו למקסימום עד אשר נכנס למצב הגנה.

אם יש לחבר שלך סאב תנסה לחבר אצלך לראות אם עדיין המגבר מגיב כך.

פורסם

בהודעה המקורית כתבתי שחיברתי את שלו ועבד כמעט על הסף של הסאב שלו והמגבר שלי לא התאמץ כלל הגיין היה על טיפה יותר מחצי והרגשתי שעוד טיפה או נעיף את הסאב שלו או נשרוף אותו, הוא חיבר את שלי על המקסימום שלו ולא היו ניתוקים.

הפתרון היחיד שעולה לי כרגע לראש זה להחליף אלטרנטור (יש לי חלקים מהאוטו הקודם) גם מידי פעם מופיע נורית בצורת מצבר של הלוח מכוונים אז יכול להיות שיש איזו בעית זרמים באוטו והסאב שלי פשוט דורש יותר מאיזה פיוניר

פורסם

אם מופיעה לך נורית אזהרה של המצבר, דיי ענית על השאלה.

היית מציין זאת בהתחלה ולחסוך לכולם. :idea:

תבדוק מה הבעיה במערכת החשמל שלך - תפתור אותה, ואז תעדכן אם יש לך בעיה כזו או אחרת.

פורסם

תנסה לשדרג את שלושת הגדולים אני בטוח שזה ישפר את המצב של הפרוטקשיין.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אפשרות בדיקה נוספת (שכבר עלתה כאן - לכן אני רק אחדד) היא לחבר רב-מודד אל המצבר ולבדוק מספר מצבים:

1. מהו המתח כשהרכב מונע ללא צרכנים כלל, משמע, כשהכל חוץ מהמנוע כבוי - אין אורות ואין מערכת ואין כלום .

2. להדליק צרכנים של הרכב ולבדוק מה קורה למתח אז - מזגן על קירור ופול עוצמה, אורות גבוהים, מפשיר אדים דולק (חשוב!) - ללא מערכת.

3. להפעיל את המערכת בווליום נמוך ולשים לב לשינוי (אם יהיה כזה...) במתח.

4. להגביר את העצמה במערכת לווליום גבוה עם מוסיקה הדורשת משאבים מהמערכת וראה אז מה קורה למתח , במידה ויש נפילות\הפסקות - עבור הלאה..

5. הפעל את המערכת מחדש ובדוק האם נורת "פרוטקשן" נדלקת על המגבר בעת נפילה\כיבוי .

פתרונות אפשריים לדעתי:

1. החלפת מצבר לאחד איכותי (לא חובה "אופטימה" , אבל איזה "בוש - סילבר" יעשה את העבודה).

2. ביצוע שלושת הגדולים לחלוקה טובה יותר של העומסים.

3. בדיקה מקיפה אצל חשמלאי רכב לגבי מה לעזאזל קורה אצלך ברכב :| (כפי שכבר הוצע לך).

בהצלחה,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני אגש לחשמלאי רכב בהזדמנות הראשונה שיבדוק הכל גם תחת עומס, על הרדיו דיסק יש לי וולט מטר והוא מראה 12.1 +/- ללא הנעה ואחרי הנעה מראה 13.5-14.1

פורסם

תבדוק - לא דרך הרדיו דיסק עם רב מודד חיצוני - אם מדובר ב13.5V לאחר התנעה ללא צרכנים (שלב 1 בהודעה הקודמת שלי) - זה נמוך לדעתי.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני חוזר עם עידכונים

הייתי אצל חשמלאי רכב והוא בדק לי טעינה ואת הכל מסביב עם עומס ובלי בנוסף את המצבר.

לגבי המנורה שדולקת הוא אמר לא כדאי לפתוח אלטרנטור לסדר כי זאת כנראה דיודה, הכל תקין כמו שצריך.

ראיתי על הוולט מטר גם שזה היה על 14.8 אפילו.

בנוסף גם מהשגעון שלא מבין למה זה קורה לי ניתקתי את המינוס של המגבר ושמתי אותו במקום חדש כמובן אחרי שגירדתי את הצבע והוא נכנס עם בורג קודח לתוך הפח.

עכשיו לקחתי את הסאב הביתה לראות אולי משהו בפנים מקצר פתחתי והכל כמו שצריך עם סופיות מהודקות חזק.\

אני שובר את הראש ולא מצליח להבין מה הבעיה, אולי גם במגבר הזה אותה התקלה :roll:

• תוכן חדש...