Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום :

יש לי מאזדה לאנטיס 2004 נפח מנוע 1600 כאשר אני נוסע אני מרגיש באקפייר בצעתי בדיקה היום לרכב והתברר לאחר שחיבר אותי למחשב כנראה יש בעיה בממיר הקטליטי והבודק טוען גם שכאשר הוא התחבר לחיישן חמצן הוא מראה לו שהם לא תקינים האם אני יכול לנסוע אם אותה תקלה ? הבודק אמר לי גם שכנראה בגלל התחממות המנוע בעבר הממיר נשרף הגיוני? מה עלות של טיפול? ומה עלי לדעת לפני ביצוע הטיפול?

בעיה אחרת כאשר אני עוצר יש לי ברכב ויברציות הרכב נמצא על D מה יכולה להיות הסיבה ? לא מזמן החלפתי תושבת גיר ומנוע ותושבת נוספת שנמצאת מתחת למצבר , אויר מלאתי בגלגלים הויברציות החמירו .

פורסם

לידיעתך, דגמי מאזדה השונים ובהם הלאנטיס שלך סובלים מאוד מתושבות תחליפיות, סלילי הצתה תחליפיים, חיישנים למינהם שלא מיוצרים תחת סטנדרט גבוה.

פורסם

שלום לחבר:

אנא שים לב לסעיף 3 כאן: (גם לשאר)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

תודה, ההנהלה, דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה יכול לבצע בדיקה פשוטה לתקינות חיישן חמצן וממיר.

כנס למכון המתמחה בבדיקת גזים ובצע בדיקת 4 גזים ( בדיוק כמו בטסט). בדיקה אמינה רק לאחר חימום הרכב ל90 מעלות לפחות.

באופן כללי קוד תקלה P0420 , בעיה בחיישן חמצן או/ו ממיר קטליטי.

יכול להיות שהבקפייר בגלל דוד אחורי תקול.

פורסם

עפ"י הדיאגנוזה הנתונים הם:

co 0.051

co2 1562

hc 99

o2 0.07

co cor 0.051

למבדה 0.997

טמפ' 23

תנאים סביבתיים

טמפ' 19

לחץ 987

לחות יחסית 44

האם זה אומר משהו ?

פורסם

אחת האפשרויות היא מצב בורר אויר במזגן המכוון על משיכת האויר מבחוץ ומכיוון לרכב אין סנפירים צדדיים אז האויר נכנס מהמנוע לתא הנוסעים . בדוק נקודה זו.

אם לא, בדוק מצב צנרת הפליטה לחורים או פגמים אחרים כמו נקודות ריתוך בצנרת וכו'.

• תוכן חדש...