Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את זה באינטרנט: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/15162938.JPG

ידוע לכם מי החברה?

אם כולם נוהגים לזלזל בטיפולים בצורה כזו+ נהיגת ליסינג אגרסיבית, אין מה להתקרב לרכבים כאלה.

ולמי שלא מבין על מה אני מדבר, קראו את סעיפי החוזר, פשוט פשע וביזיון.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לא ברור לי מה מטרת הכתב לפרסם כזו ידיעה מבלי לפרסם את שם חברת הליסינג (כמובן עם מתן אפשרות תגובה הולמת מטעם החברה).

נראה שהכתב עושה כאן צחוק מעבודה. מכניס ציבור שלם ללחץ (רוכשי מכוניות משומשות וחלק מלקוחות הליסינג) ולא מפרט ממי צריך להיזהר כך שהוא מכתים ענף שלם (שיתכן וגם נוהג כך אבל זה לא הוכח).

פורסם

מה חדש ? ברור שחברות הליסינג (וכל חברה אחרת )

ינסו לחסוך כמה שאפשר בתחזוקת הרכב...אנשים פה צריכים

לצאת כבר מהסרט ולהבין שאף אחד לא ישמור בשבילם על רכב

במצב חדש.

רוצים חדש, תקנו מסוכנות!

למעט רכב אספנות יד ראשונה מפנסיונר :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אני עדיין לא הבנתי את הבהלה לליסינג

לשלם כ"כ הרבה כסף על זבל במקום לקבל אחזקת רכב והוצאות נסיעה ולנהוג על רכב כמו שצריך

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

זה עוד כלום.

שאדם מתלונן על מנורת צ'ק אנג'ן דולקת, הם שואלים אותו אם ישנה בעיה ברכב או שזה סתם נדלק, בכל אופן הם פשו מפרקים את המנורה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מצאתי גם את זה

בעל מוסך מספר איך לא הסכים לעבוד עם חברות הליסינג, כי בחוזה שלהם רשום שפילטר אוויר למזגן יש לפרק ולא להרכיב במקומו חדש במקרה שהוא נסתם, בדיוק כמו בכתבה בתחילת השרשור.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...