Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,ברשותי מיצובישי לנסר 93 אוטו' קרבורטור לאחרונה החל הרכב ממש לרעוד וזה קורה בדרייב ורוורס

בלבד האים יכול להיות שתושבת המנוע לא בסדר או שתושבת הגיר לא בסדר?

נ.ב פתחתי מכסה מנוע וראיתי שכאשר הרכב בדרייב או רוורס המונע זז בניוטרל ופארקינג אין שום בעיה בנוסף אני יודע שהטורים בסדר כי עשיתי לפני 6 חודשים שיפוץ קרבורטור אודה לכל המגיבים תודה ליאור

*** הערת מנהל: נא להקפיד על כותרת לפי הכללים כאן!***

פורסם

ליאור שלום רב, וברוך בואך לפורום.

העובדה שביצעת נקוי ושיפוץ קרבורטור לפני חצי שנה, אינה מעידה כלל, שהבעיה לא קשורה לקרבורטור.

מומלץ שתחזור למכון הקרבורטורים שביצע בעבר את השפוץ, ובדוק תחילה באם, צינור וואקום כלשהו, בחיבור למסנן האוויר או לסעפת היניקה, לא נתלש/ נקרע ממקומו.

מה סלד הסרק בפרקינג, ומה סלד הסרק בדרייב?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
ליאור שלום רב, וברוך בואך לפורום.

העובדה שביצעת נקוי ושיפוץ קרבורטור לפני חצי שנה, אינה מעידה כלל, שהבעיה לא קשורה לקרבורטור.

מומלץ שתחזור למכון הקרבורטורים שביצע בעבר את השפוץ, ובדוק תחילה באם, צינור וואקום כלשהו, בחיבור למסנן האוויר או לסעפת היניקה, לא נתלש/ נקרע ממקומו.

מה סלד הסרק בפרקינג, ומה סלד הסרק בדרייב?

בברכה

צביקה

צביקה תודה רבה על התגובה המהירה לא יצא לי לבדוק עדיין

אבל האם יכול להיות שזה תושבת גיר שגורמות לרעידות אני זוכר שלקחתי תרכב

לבדיקה במכון אז רשמו שתושבת הגיר לא משהו תודה לתשובותיך מקצוען אמיתי!!!!

פורסם

שלום רב!

כתבת שהרעידות החלו לאחרונה, תושבת מנוע או גיר לא נקרעת מתיבשת, או נשחקת, בזמן קצר, אלא לאורך שנים.

אל תתייחס ברצינות לכל מה שנרשם, בדול בדיקה לרכב, תפקיד הבוחן לעשות מזבוב פיל, על מנת לכסת"ח, פנה למישהו אוביקטיבי, שיתן לך חוות דעת שניה בקשר לתושבת.

במקרה שלך, אני מייחס זאת לצינור וואקום קרקוע, עיוון קרבורטור, חוטי הצתה, והכי חשוב טביעת עין ואוזן של בעל מקצוע אמין.

עדיין לא דיוחת מה הסלד ,בדרייב ובפרקינג, והאם זה הסלד, שהיה ברכב בחצי השנה האחרונה, מאז הטיפול בקרבורטור?

בברכה

צביקה

פורסם
שלום רב!

כתבת שהרעידות החלו לאחרונה, תושבת מנוע או גיר לא נקרעת מתיבשת, או נשחקת, בזמן קצר, אלא לאורך שנים.

אל תתייחס ברצינות לכל מה שנרשם, בדול בדיקה לרכב, תפקיד הבוחן לעשות מזבוב פיל, על מנת לכסת"ח, פנה למישהו אוביקטיבי, שיתן לך חוות דעת שניה בקשר לתושבת.

במקרה שלך, אני מייחס זאת לצינור וואקום קרקוע, עיוון קרבורטור, חוטי הצתה, והכי חשוב טביעת עין ואוזן של בעל מקצוע אמין.

עדיין לא דיוחת מה הסלד ,בדרייב ובפרקינג, והאם זה הסלד, שהיה ברכב בחצי השנה האחרונה, מאז הטיפול בקרבורטור?

בברכה

צביקה

צביקה הסל"ד הוא- בפרקינג 1000 ובדרייב 600 במצב סרק דרך אגב את שיפוץ הקרבורטור עשיתי אצל ינקו וזכיתי לראות צוות של מקצוענים חזרתי אליו אחרי חודש לכיון נוסף לאחר השיפוץ והוא הראה לי איך הוא מכוון את הטורים בנוסף ציין כי הרעידות נובעות

כתוצאה מתושבות לא תקינות הוא הראה לי איך המנוע רוקד בדרייב ,האים הוא צודק? בנוסף תמיד היו רעידות קטנות גם שקניתי את האוטו אבל כאלה חזקות מרוב שהאוטו רועד אני צריך ללחוץ ממש חזק על דוושת הגז והרכב ממש מתאמץ

פורסם

ליאור שלום רב!

סלד סרק 1000 בפרקינג הוא גבוה מדי, סל"ד דרייב 600 הוא נמוך מדי.

מדוע חזרת לינקו אחרי חודש לכוון נוסף, מה היו הסימפטומים?

הרעידות בדרייב מעידות על בעייה מכנית במנוע , קרבורטור לא מכוון, או יניקת אוויר מצנרת וואקום, ואין להן קשר לתושבות מנוע או גיר.

על מנת להדגיש עובדה זאת, ברשותי לנסר 93 אוטמטית זהה לשלך. הסלד בעת התנעת מנוע קר, עם צוק אוטומטי פעיל לא עובר את ה1000 סבובים לדקה. במנוע חם בפרקינג הוא בסביבות 750, עם הדלקת אורות הוא יורד ל700, עם שילוב לדרייב, הוא יורד ל500 עם אורות, הרכב לא רועד ולא כבה.

לרעידות יש סיבות אחרות, שלא ניתן לאבחנם דרך מסך המחשב, ויש לגשת לבעל מקצוע ניומן על מנת לאבחנם כשורה, מכון קרבורטורים או מוסך, חזור לינקו לאבחנה נוספת, ושלב זאת עם אבחנה נוספת במוסך.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה שלום. סתם שאלת אגב.

מה תפקיד הוואקום במערכת הקרבורטור ואיזו השפעה יש לו כאשר הוא לא מתפקד?

גם במנוע דיזל צינורית וואקום מגיעה למנגנון IDLE (סרק) האם התפקיד דומה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך שלום רב!

הוואקום במערכת הקרבורטור , חשובה מאד לסרק, ואני מניח שגם בדיזל.

בלנסר זה ,הקרבורטור, עובד בשיטת התת לחץ, וכל יניקת אוויר מצנרת וואקום קרועה, או תלושה, משבשת את פעולת המנוע בסרק, בנסיעה רגילה התופעה לא תורגש, אך מציקה מאד בעת עמידה, ומשפיעה לרעה, על תצרוכת הדלק.

בברכה

צביקה

פורסם
ליאור שלום רב!

סלד סרק 1000 בפרקינג הוא גבוה מדי, סל"ד דרייב 600 הוא נמוך מדי.

מדוע חזרת לינקו אחרי חודש לכוון נוסף, מה היו הסימפטומים?

הרעידות בדרייב מעידות על בעייה מכנית במנוע , קרבורטור לא מכוון, או יניקת אוויר מצנרת וואקום, ואין להן קשר לתושבות מנוע או גיר.

על מנת להדגיש עובדה זאת, ברשותי לנסר 93 אוטמטית זהה לשלך. הסלד בעת התנעת מנוע קר, עם צוק אוטומטי פעיל לא עובר את ה1000 סבובים לדקה. במנוע חם בפרקינג הוא בסביבות 750, עם הדלקת אורות הוא יורד ל700, עם שילוב לדרייב, הוא יורד ל500 עם אורות, הרכב לא רועד ולא כבה.

לרעידות יש סיבות אחרות, שלא ניתן לאבחנם דרך מסך המחשב, ויש לגשת לבעל מקצוע ניומן על מנת לאבחנם כשורה, מכון קרבורטורים או מוסך, חזור לינקו לאבחנה נוספת, ושלב זאת עם אבחנה נוספת במוסך.

בברכה

צביקה

צביקה חזרתי לינקו אחרי חודש משום שהוא ביקש ממני לחזור בטענה שכל מי שמטופל אצלו חוזר אחרי 3 שבועות לכיון נוסף של הקרבורטור ובדיקה במחשב וכיון הטורים יש לציין שינקו ממש לא חובבן ומאוד מקצועי מאוד התרשמתי מעבודתו

ועוד שאלה לפני שאני ניגש למוסך האים העובדה שהאוטו עבר ראש מנוע אצל הבעלים הקודמים יכולה אולי להעיד על סימני גסיסה של המנוע תודה רבה על התשובות המקצועיות והסבלנות האינסופית אתה אחלה הלוואי שכול המוסכים למינהם ניו כמוך כל הכבוד!!!

פורסם

ביצוע ראש מנוע אינו בהכרח , אינדקצייה לגסיסתו של מנוע.

חזור לינקו לאבחנה מקצועית יותר.

בברכה

צביקה

פורסם
ביצוע ראש מנוע אינו בהכרח , אינדקצייה לגסיסתו של מנוע.

חזור לינקו לאבחנה מקצועית יותר.

בברכה

צביקה

שלום לכולם חזרתי לעדכן , צביקה בסוף הבעיה הייתה בפלגים הם היו גמורים לכן הרכב ממש רעד

עכשיו האוטו כמו חדש תודה על העזרה!!!!!!

פורסם

היי צביקה רציתי לשאול אותך איזה שמן מומלץ למלא במיצובישי לנסר 93? האים חצי סינטתי זה בסדר מה הכי כדאי?

ושאלה נוספת לגבי טרמוסטט תוך כמה זמן הרכב אמור להתחמם ולהגיע לסקאלה של החצי ? תודה

פורסם

לשנתון שלך, ניתן להשתמש בצמיגות 20/50 מינרלי, של ליקווי מולי במיכל הכחול.

במזג האוויר השורר לאחרונה, לוקח כמעט רבע שעה של נסיעה עד שהמחוג מגיע,לחצי סקאלה, ומתיצב ונשאר תקוע שם. איך יתכן וגילית לפתע פתאום שהפלגים גמורים, האם אינך נונג להחליף פלגים כל 20000 ק"מ?

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה שלום האמת שקניתי את האוטו לפני 10 חודשים האוטו עבר טיפול 10,000 מיד לאחר הקניה החלפת שמנים פילטרים

וכ"ו פלגים לא הוחלפו בעת הטיפול ובנוסף מה המחיר הנהוג לקחת עבור פלגים? האים כדאי לי להחליף גם את הצינורות

שמתחברים לפלגים תודה , ליאור

פורסם

ליאור שלום רב!

למה שארתה מכנה צינורות. קוראים חוטי הצתה.

באם רכבך מתניע בקלות בבקרים, אינו מקרטע בנסיעה, ומתפפקד ונוסע היטב, המשך לנסוע עם חוטי ההצתה הקימים, שסביר להניח שהם מקוריים, ואיכותיים לא פחות מחוטי הצמתה חדשים אך תחליפיים, שאיכותם אינה ידועה, ולרוב הם בעלי התנגדות גבןהה, הגורמת לבעיות רבות.

זה סוג המקרים, שאם הכל בסדר, אל תחפש דברים מתחת לאדמה, על מנת לשפר, משום שאתה יכול רק לקלקל.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...