Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי המון רעיונות לאוטו,אני ארשום אותם ואשמח על כמה דבירם:

1)אם תעזרו לי באיך לעשות את הדברים

2)עזרה במקומות לקנית הדברים

3)רעיונות נוספים או שיפור הרעיונות

אז הרעיונות שלי,ואני אתחיל מהראשון שאבצע עד לאחרון:

1)הכנת שק לידית הילוכים ידנית,בצבע כחול בהתאמה לצבעי הריפודים וכיסוי ההגה באוטו,יש לי בידית הילוכים למטה רב בריח כזה והידית עצמה מוקפת במעין בד גומי כזה(?!)משו ישן ומוזר בהחלט,אז אני רוצה לשים שמה בד במקום הדבר הזה,שיראה חדש ויפה.

2)הכנת משענת יד בעיצוב שלי,בצבע כחול כהה כמו עיצוב האוטו,בתוספת מגירה קטנה נשלפת ובה מקום ל-2 כוסות או כוס אחת(בבוקר שאני יוצא לעבודה אין לי איפה לשים תכוס הזאת ששומרת על החום ומתאימה לאוטו).

3)שינוי הבד בדלתות,הוא נראה מגעיל,מזעזע בצבעים של אפור משולב עם נקודות אפורות יותר או שחורות,משו לא יפה בכלל!,אני רוצה לשנות את זה,אך זה מאוד מסובך לדעתי,ואני צריך עזרה בדבר הזה.עכשיו לילה אני לא יכול לצלם אבל מחר על הבוקר אני מצלם ומעלה לפהתמונות שתראו ותוכלו להבין כל דבר לגופו.

4)עיצוב לוח השעונים,אני יודע שזה וואחד סיפור,אבל פשוט,להחליף את הנורה שמאירה מאחורי לוח השעונים לצבע אחר,כדי שיראה ספורטיבי(ג'אסטי?ספורטיבי!?!) יותר.ואפילו שינוי המקום איפה שיש את הסקלה של הטורים והקמ"ש לעשות רק את העיגולים הגדולים האלה בצבע אחר,אפשרי??אם כן אשמח לקבל עצות כי אני לא יודע איך לגעת בדברים האלה.

5)מעבר לזה,רציתי לעשות מנורה בתא הכפפות אבל אני לא יודע מאיפה להביא חשמל לשם,ואיפה להרכיב את הנורה,שזה הכי שטויות בעולם.

מתחת לאיפה שנמצאת המערכת שי לי המון מקום ריק,עד לתחתית הרכב(הריצפה),יש לי אפשרות לעשות שם המש אני רוצה,ולשים המ שאני רוצה,חשבתי על אפשרות של לשים שמה אולי מגירה שנפתחת ובה יש דיסקים שמסודרים בתוך מקומות כאלה כמו במעיל ספרים כאלה שאתה מדפדף ושי בהם דיסקים,לא זוכר תשם של זה חחח

אז תביאו לי עוד רעיונות,בכל הנוגע למקום שנמצא בין הידית הילוכים לבין כל האיזור של ההנד-ברקס ובין הידית הילוכים והלאה לכיוון הקדימה של האווט,שמה אין כלום כמו שאמרתי

חשבתי לשלב שמה פלסטיקה שתתאים בעיצוב מיוחד,שתתחיל מאיפה שנמצאת ידית ההילוכים ועד לאיפה שנמצאת המערכת ותתפוס את כל הנפח שמה,וככה גם תעזור בעיצוב האוטו מבחינה פנימית,זה נראה אחרת לגמריי ככה!

מה אתם אומרים?איפה אפשר לעשות כל רעיון ורעיון?

מחר תמונות אני מבטיח

לילה טוב

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

1)אני מניח שאת השק אתה רוצה להכין מבד דמוי עור (הכי יפה לדעתי). ברוב המתפרות\חנויות בדים תוכל למצוא כזה - או שתבקש שאריות שנשארו להם כי אתה לא צריך הרבה, או שתקנה בכמה שקלים חצי מטר על חצי מטר בד שיספיק לך לשק +המון ספייר למקרה שאתה טועה בתפירה.

2)http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99995&highlight=%D7%9E%D7%A9%D7%A2%D7%A0%D7%AA+%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A0%D7%98

3) אני לא חושב שזה אמור להיות מסובך, הבד אמור להיות מודבק על פלטה שמחוברת לדלת ע"י קליפסים\ברגים. מוציאים את כל הקליפסים\ברגים ודברים שמורכבים על הפלטה כמו ידית חלון\כפתור נעילה\וכד', מוציאים את הפלטה, מקלפים את הבד הישן ומדביקים בעזרת דבק מגע את הבד החדש שחפצת בו שיהיה מסוג "לבד" (חומר סינטטי שנדבק טוב בדבק מגע והדבק לא נספג בו והורס אותו כמו בדים רגילים, בקיצור בד שמיועד לריפודים).

4) קשה אבל אפשרי, תלוי במבנה של הלוח שעונים. האם תאורת לוח השעונים מאירה את הלוח מקדימה או מאחור? אם התאורה היא מאחורה, קח בחשבון שצבע התאורה שאתה רואה נובע מצבע השקף של הסקאלה, ככה שאם תרצה לשנות את צבע התאורה תצטרף לקלף את הצבע החצי שקוף מהסקאלה.

אם התאורה קדמית, גם יתכן כי היא עוברת דרך קלף שקוף כלשהו בסגנון, ואז שוב אותו סיפור כמו התאורה האחורית.

5א') אני לא מכיר סכמה חשמלית של הרכב לכן אני לא אוכל להמליץ לך לאן בדיוק לחבר את הנורה בתא כפפות, אני רק אגיד לך שכדאי לדעתי לחבר אותה אחרי סוויץ' ליתר בטחון שלא יהיה מצב איכשהו שהיא תשאר פועלת כשאתה לא באוטו (חבל על המצבר).

5ב')בנייה מפיברגלאס תתאים לרעיונות שלך. יש בפורום מספר מדריכים והוגעות לגבי בניה בפיברגלס, תבדוק בחיפוש ותשכיל.

מקווה שעזרתי או לפחות נתתי כיוון כללי.

לילה טוב

פורסם

תכלס?

אתה לא מבין איזה כיוון אדיר נתת לי!

הריפוד בדלתות,זה ממש אבל ממש זול ושטויות כמו שאתה אומר,ואני חושב שאני יודע איך לעשות את זה!

מפיבר להכין תדברים האלה זה עוד יותר שטויות,זה לקחת מידות ולהכין,הרוב שמה זה ישר ,זה לא דגם שהפלסטיקה בו עגולה וכאלה,הכל שמה ישר..פלטות חחח

משענת יד אני יכין גם בעצמו,

ואתה תכלס?

מלך

תודה רבה

אשמח לעוד עצות

Justy For Ever

פורסם

אני לא מצאתי עדיין בדיוק מדריכים לפיברגלס,אבל המ שכן,פ]נה אליי מישהו שמתעסק עם רכביםמפירוק ואמר שיוכל סלדר לי קונסולה של לגאסי

אמר גם שהידית הילכוים היחידות שמתברגות על המוט ידידת הילוכים,זה רק מסובארו,כי יש להם בעיה בהברגה

זה נכון?

בכל מקרה,הפרוייקט אמור להתחיל מחר!!

אני יעלה לפה תמונות שלפני הפרוייקט ולכל אורך הפרוייקט אני יעלה עידכונים,הפרוייקט יקח ליקצת זמן,אך אני מתחיל מהקטן לגדול!

נקווה להסתדר עם זה!

עוד רעיונות ועצות לאוטו שלי

אשמח לקבל

Justy For Ever

• תוכן חדש...