Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס sx רעש של בועות מרדיאטור חימום

FiatUno1.4
שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום יש לי ספייס 8 שסתומים 2002 לא מי זמן החלפתי אנטיפרייז ומי אז כל פעם שאני מניע את האוטו יש רעש של בועות מי הדשבורד ככל שהאוטו מתחמם הרעש נחלש והוא חוזר רק בזמן לחיצה חזקה על דבשת תאוצה . חשוב לציין שניקזתי את האויר ממערכת קירור גם כשהאוטו חם וגם כשהו קר לא עוזר את הניקוז ביצעתי על ידי שני פקקי פלסטיק אחד על הצינור שניכנס לתוך הסלון ואחד על הרדיאטור. מה יכולה להיות הבעיה? ואך בדיוק אני מוצאי משם את האוויר? כי ניראה לי שיש בתוך רדיאטור חימום פקק אוויר

עוד דבר מי אז שהחלפתי מים ברדיאטור האוטו התחיל לרעוד קצת בסרק נירא לי שזה לא קשור לבועות.

תודה מראש מחכה לתשובות smile.gif

סיטרואן ZX, תבין את הכל שתיסע....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך להעביר את בורר החום למצב פעיל ואז לבצע ניקוז אוויר, כך מתאפשרת סירקולציה גם ברדיאטור הפנימי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפונטו ספייס אין ברז חימום ויש סירקולציה מתמדת של נוזל קירור דרך רדיאטור החימום. אבל עדיין בהיינס ממליצים לעבוד כאשר הבורר נמצא על מצב חימום.

שמבצעים ניקוז אוויר קודם צריך לסגור את הבורג שנמצא קרוב לקיר האש ורק אחר כך את הבורג שליד הרדיאטור. צריך גם קצת ללחוץ, לסחוט מאוד בעדינות את הצינורות שנכנסים ויוצאים מהרדיאטור הראשי, בזמן ששני הברגים פתוחים, כדי להוציא אוויר - אני חושב שעושים את זה כאשר המנוע כבוי (לא זוכר, כבר).

פעם אחרונה שעשיתי את זה פתחתי גם את הפקק של המכסה הכחול של מיכל העיבוי ונתתי ככה למנוע לעבוד תוך כדי שמדי פעם אני מעלה את הטורים בעדינות ל- 2500 סל"ד. רק כאשר המנוע כמעט הגיע לטמפ' עבודה רגילה סגרתי את הפקק הכחול.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...