Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרי טרי מ YNET:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480863,00.html

אני עדיין במאבק משפטי איתם, על סיפור שמתרחש כבר מעל שנה. לטענת עורך הדין שלי יש סיכוי טוב שגם לאחר הניצחון (שכננראה יהיה) הם יערערו.

המשפט שאני עדיין זוכר של העורכת דין מצד שירביט היה:

אני אמשוך את הזמן ואטרטר אותך עד שיהיה לך שווה לוותר על הכסף.

בתקווה שיפלו הזונות.

פורסם
המשפט שאני עדיין זוכר של העורכת דין מצד שירביט היה:

אני אמשוך את הזמן ואטרטר אותך עד שיהיה לך שווה לוותר על הכסף.

בתקווה שיפלו הזונות.

תקליט את עורכת הדין ותן לשופט לשמוע אותה.

רק בשביל זה אני (אילו הייתי שופט) הייתי מנקנק אותם. :evil:

פורסם

דורקי אני לא יודע היכן אתה חי אבל בטוח שלא במדינת ישראל , אם אתה חושב שהשופט ינקנק מישהו על כך .

מה בדיוק אתה חושב ? שחברות הביטוח/בנקים מדינה לא חושבים על העובדה שאם אין לך מספיק כסף , מלחמת ההתשה נגדם תעלה לך כך שאחרים לא יכנסו לזה ? אתה באמת חושב שהם צודקים כול פעם שהם מחליטים משהו ?

במדינת ישראל יש רק שתי דרכים להשיג צדק , כיסים עמוקים או חבר עו"ד שיעשה לך את זה פרו בונו ועדיף שהוא יהיה כריש .

אני הכרתי אדם דתי שהיה לומד גמרא בבראילן , היה לו ראש של גאון , ויכולת להציג כול מה שהוא רצה , הוא האדם היחיד שאני יודע עליו שהריץ 3 חברות גדולות לבית המשפט העליון והופיע שם בלי שהוא עו"ד ובלי ייצוג של עו"ד . העו"ד של המשפחה שהיה במשפט אחר נגדו , אמר לנו במפורש שמכירים אותו במערכת , ורק אותו חברות לא מעיזות לסבן . כי הוא יביא אותן לשם וכול העלויות יפלו עליהן , ולעיתים הוא גם זכה ועוד קיבל הוצאות כאילו הוא היה מיוצג (טוב הוא כנראה אמר שהוא צריך לשלם לפרופסורים למשפט של בראילן שעזרו לו בייעוץ בגלל שלמדו איתו גמרא ) . אבל כבר מאז אני הבנתי שלא להכנס למקומות שצריך משפט אם אין לך כיסים עמוקים .

היום אתה יכול אם תוכל להפוך את זה לתובענה ייצוגית , אחרת אתה הולך להפסיד

סנדה אני מאחל לך שתצליח אבל אתה בטוח שתוציא מזה כסף אחרי שכ"ט ? או שעכשיו כבר מאוחר להפסיק ?

בברכה יהודה

פורסם

חבל שהשופטת לא קבע קנס גבוע.

חברות הביטוח ימשיחו להוריד מי הפיצוים.

חלק גדול מי הציבור לא תובע במיקרים האלה.

הם מנסים תמיד.

אם תובעים והתובע זוכה, אז משלמים.

אם לא, לא משלמים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני נסעתי בשנת 2006 לתערוכת סיביט בגרמניה.

עשיתי טעות וביטחתי אצל שירביט.

נגנב לי שם ציוד בשווי של למעלה מ-30,000 ש"ח - אחרי חודשים של טלפונים ובירורים קיבלתי צ'ק ע"ס 2000 ש"ח ובשיחת טלפון נאמר לי מפורשות שאם אני לא מפקיד את הצ'ק והולך איתם למשפט הכל רק יעלה לי הרבה יותר מהשלושים אלף ש"ח שכבר הלכו לי.

הם נצלנים, הם יודעים שיש להם כוח ביד - ופעם במאה או אלף שהם נופלים על מישהו מבר אילן שמכסח אותם - שווה להם את כל ההתכסחות עם האחרים - שלא מסוגלים להביא אותם לכדי תשלום מלא או אפילו הגיוני.

אני מקווה שתצליח להוציא מהם את מה שמגיע לך + הוצאות

בהצלחה

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

יש לי שאלה, אני מבוטח בשירביט ולא מזמן נכנס בי רכב מהשכרה של אוויס בזמן שעמדתי בחניה (כשאני עדיין בתוכו) והסב לי נזק שלהערכתי יעלה בסביבות ה2000 ש"ח. הסברתי לסוכן שירביט שאני מעוניין לתבוע את הביטוח של רכב ההשכרה מכוון שאני לא אשם בכלל, ההוא ענה לי שברגע שאסיים את התיקון במוסך והשמאי ישלח להם את הקבלה הם יתחילו לעבוד על התביעה נגד חברת הביטוח של אוויס והעניין יקח 3-4 חודשים (בגלל שזה השכרה). האם יש מצב לאיזה תרגיל מלוכלך מכיוון שירביט במקרה הזה, ממה אני צריך להזהר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...