Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע החלפתי מסרק הגה חדש באונו שלי . עכשיו יש תחושה מוזר בהגה כאילו יש חלקים שבהגה שהוא מסתובב בקלות ויש חלקים שהוא נהיה יותר קשה , ובנוסף האוטו מושך ימינה (יש לציין שבדקתי אוויר בצמיגים ואחרי שעשו לי מסרק הגה עשו גם כיוון פרונט).

משהו שאני מכיר אמר לי שיכול להיות שבמוסך לא החליפו לי תושבות של מסרק הגה .

מה אתם אומרים??

פורסם

תאור הבעיה מעיד על מסרק הגה לא תקין, כוח הההפעלה של הגה אמור להיות אותו דבר לאורך כל רדיוס הסיבוב.

מדובר במסרק הגה חדש (מקורי/תחליפי) או משופץ?

פורסם
תאור הבעיה מעיד על מסרק הגה לא תקין, כוח הההפעלה של הגה אמור להיות אותו דבר לאורך כל רדיוס הסיבוב.

מדובר במסרק הגה חדש (מקורי/תחליפי) או משופץ?

מסרק הגה חדש , ראיתי שהוא הוציא אותו מהקופסא.

פורסם

צריך לבדוק שוב במוסך את מסרק ההגה.

אצלי תקלה דומה באפלאוז הניבה דווקא מסקנה אחרת- הבוקסות של ההגה היו שחוקות והוחלפו בשני הצדדים.

(ההגה היה כמו מרגרינה בצד אחד וצד שני היה נורמאלי).

משיכה של ההגה ימינה יכולה להצביע על כיוון גלגלים /פרונט לקוי ו/או על זרוע פרונט שדורשת החלפה.(שוב גם אצלי מניסיון בתקלה לפני חודש).

אצלי הכל היה ביחד לפני חודש ומאז ההגה מצויין והרכב כמו פלס.

אבחון במוסך,לפני ביצוע תיקונים בהחלט נדרש כאן !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברור שאני יחזור למוסך שבו הרכיבו לי את המסרק הגה פשוט רציתי להתייעץ בשביל שלא יסבן אותי ויחליף לי דברים שאני לא צריך

ובקשר לבוקסות?? הכוונה שלך זה לתפוחי הגה?? כי אם כן אז התפוח הגה הימני הוא חדש החלפתי לפני חודשיים.

ועוד שאלה .. הגומיות שתופסות את המסרק לבודי של הרכב אם הם לא טובות יכולות לגרום למה שתיארתי??

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מסרק הגה נשחק תמיד בקטע המרכזי יותר מאשר בקצוות. את החופש בין שילוב גלגל השיניים שמחובר להגה לפס השיניים במסרק ניתן לכוון לשילוב טוב אם המסרק לא שחוק. אם הוא כן שחוק, המשפצים מנסים למצוא מצב ביניים. אם עשו שילוב צפוף מדי ההגה ינעל בקצוות.

שלמה

• תוכן חדש...