Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על קורולה מודל 95, GLI.

אני נוהג על הרכב כשנתיים, לפני כחודש אשתי התחילה לנהוג ברכב לראשונה (נהגת חדשה).

בנסיעה הראשונה שלה היא הרגישה שהבלמים לאט לאט לא מגיבים עד שהם לא הגיבו לה לגמרי (כמעט תאונה).

רק אחרי כרבע שעה הם חזרו להגיב.

ביקרנו במוסך הוחלפה משאבת בלם כי לטענת המוסך הברקס היה מאוד נמוך, בנוסף הוא הגביה את הברקס (אין לי מושג איך).

אולם לאחר הטיפול אשתי שוב המשיכה להרגיש שהבלמים נהיים נמוכים יותר ויותר.

חשוב לציין, שכאשר אני נוהג ברכב אני מרגיש שהבלמים בסדר גמור, אולם כשאני נוהג אחרי שאשתי נוהגת אני אכן מרגיש שהבלמים נמוכים יותר, אבל הם חוזרים לתיקנם מיד כשאני מתחיל לנהוג.

אודה לכם על פתרון התעלומה.

פורסם

שלום לחבר,

בנושא מערכת בלמים הדבר הכי חשוב שתעשה מחר בבוקר הוא לגשת למוסך ולטפל בבעיה. כול מידע או הצעות או טיפים בנושא בלמים לא באים להחליף ביקור במוסך !

1. ייתכן שלא בוצע ניקוז אוויר ממערכת הבלמים

2. חסר נוזל בלמים או/גם נזילה

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום.

אני מניח שמיכיון שאישתך נהגת חדשה היא נוהגת בעדינות ובזהירות ואז יכולות להיות תופעות שאתה לא ניתקל בהם בהרגלי הנהיגה שלך ,לא שחס וחלילה אתה נהג לא טוב אלה שאתה יותר מיומן ואולי עקב כך גם פחות עדין כי אתה מכיר את תגובות הרכב ונוהג בהתאם.

בכללי אשתך צודקת 100% ויש בעיה בבלמים.

האפשרות הראשונה יתכן שמאבת הבלם המרכזית קורסת ואם הוחלפה במשופצת התופעה עלולה להמשיך. יתכן גם שלא נוקז האויר כראוי מכול מערכת הבלמים לאחר התיקון.

כמו כן יתכן ויש בעיה בבלמים בגלגלים הקדמים.

יש לטפל בדחיפות בנושא.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...