Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה!

אני מחפש רכב בסביבות ה 20 אלף עם מנוע 1.5\1.6

בעיקר לנסיעה בעיר - התכנון הוא רכב ל 5 שנים של מכללה...

נתקלתי ברוברים ה216 הם דיי זולים וכאן נשאלת השאלה למה?

שאלתי כמה מוסכניקים והם אמרו בפה אחד שלאוטו הזה יש תופעה מוכרת של בעיה במערכות אלקטרוניקה וחשמל..

מה אתם אומרים על זה? מישהו התנסה ברכב הזה? והאם הוא חסכוני בנסיעה רגילה?

ולסיום מה עוד הייתם ממליצים לי בתקציב 20K ?

פורסם

בתור בעלים של רובר 216SI אוטומטית אני יכול להגיד לך שהאוטו הזה כל עוד שהוא מטופל כמו שצריך הוא בובה של אוטו - פשוט יצא לו שם אוטו בעייתי ולכן אין לו שוק מה גם שהחברה פשטה את הרגל ואנשים נכנסו מזה ללחץ.

לעניות דעתי זה אחד הרכבים היותר מפנקים שיש בכביש - הוא זריז כשצריך, היגוי מצוין, צריכת דלק סבירה בהחלט 1 ל 12 ואפילו 13 אם לא מתפרעים יותר מדי והוא מאוד מאוד נוח.

ב20 אלף אתה יכול לקנות שנת 99-00, הבנתי שה214 קצת יותר חסכוניות בדלק אבל הן ידניות אז תיקח בחשבון שאתה מפסיד את הנוחות ברכב.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני רגיל לידני.. מתוך ה 5 שנים שאני נוהג רק חודשיים נהגתי באוואו אוטומתית כל השאר ידניות.

תודה על התגובה.

• תוכן חדש...