Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא בולט! בכלל לא! ואני רציני. הבניה שנעשתה אצלו נראת כאילו היא חלק מהרכב, הזוית לא כזאת קיצונית והיא כמעט ולא בולטת מהדלת, הצבעים אותם צבעים, והבניה אסטתית ומעולה. אבל, זה רק אם יש לך תקציב שיממן את זה, אצל מקצוען שיודע מה הוא עושה. אבל לבד - דיבורים זה קל, מעשים קצת יותר קשה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז אניתן קצת ממשנתי .(את שנתי נתתי כבר מזמן למישהו שלא חזר איתה).

ב2600 ש"ח היום אתה קונה בלי בעיה 676חדש ומקורי של קלריון.

ב1950 שקל אתה קונה את 576שהוא מספיק והותר לכל מי שטיים אליימנט וכו' לא חשוב לו.

עכשיו לעניין הסאונד. למה אתה לא שומע טוב? הרי הטווטרים יושבים במקום נכון. הוופר גם כן.

התשובה פשוטה.

המגבר+CD.

במקום להתחיל לבנות ,לעשות וכו. אתה בעצם לא מטפל בבעיה אלא בדברים שלא קשורים לכלום.

אני במקומך עושה ככה:

קונה 576 חדש ומקורי ב1950 ש"ח.

ובעוד 1000 ש"ח פשוט קונה מגבר הרבה יותר טוב. למשל קלריון APX4240 . לדוגמא.

ביד שניה אתה יכול למצוא מגברים הרבה הרבה יותר טובים במחירים דומים ואף נמוכים ממנו. מה לעשות יתרונות היד השניה.

אני בטוח , ואפילו מוכן לחתום על זה שבאותה שניה המערכת שלך תתעורר לחיים אפילו אם הטווטרים והרמקולים ישארו כמו שהם.

תקנה ב 100 שקל חוטים גם יותר עבים ותחבר ובכלל.

סה"כ הטווטרים יחסית במקום לא רע, והוופר נראה בסדר גמור.

אין מה לעשות אתה לא יכול לצפות שמגבר 4 ערוצים סיני לגמריי ב600 ש"ח יעיר את המערכת שלא נדבר על הCD1450 של פיוניר.

נמשיך בזה שהסאב שלך פתאום יתחיל לנגן ולא לעשות בום בום . ואפילו האחוריים יתעוררו לחיים.

מה שגם הייתי ממליץ ברכב כזה קטן לנתקם במיידי.

מסכן הספק כח של הרדיו דיסק שלך

פורסם

המגבר של הקלריון הוא מגבר טוב - יש לי אותו מותקן במערכת במקרה - יש לו קצת רעש עצמי והוא לא הכי חזק שבעולם אבל הצליל שמופק דרכו מעולה (אם כי אני משתמש בקרוס שלו בFULL).

הטוויטרים ממש לא מותקנים אצלו במיקום נכון - הוא צריך להרחיק אותם אחרי המידבאסים - הוא לעולם לא יקבל מהם תוצאה טובה בלי לעשות להם השהייה כלשהיא - ואם הוא יעשה את זה פיזית (הפניית הטוויטרים) הוא יאבד עוצמה ופירוט.

לגבי מגבר יותר טוב - צודק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי המיקום מבחינתך לא נכון ומבחינתו כן?! לא אמרנו שכל עניין האודיו הוא האוזן שלך עצמך?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה שטוויטר הרבה יותר קרוב לאוזן מהמידבאס זה כבר לא נכון - מראש אתה יוצר לעצמך מגבלה שיהיה קשה מאוד להתגבר עליה.

אם זה טוב לו ככה וככה הוא אוהב את זה. שישים שם גם הורן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי אתה פשוט צריך להחליף HU ומגבר, כפי שכבר נאמר, במקום להתחיל להתעסק אם בניות ופודים.

אני מסכים שמיקום שונה של טוויטרים יתן תוצאה שונה, אך לא כמו שמגבר או HU אחרים יכולים לתת.

המגבר הנ"ל חלש לפולס, ניסיתי פעם לחבר את הרמקולים בגישור למגבר הנ"ל כשהיה לי אותו, ורק אז הרמקולים התעוררו לחיים.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

זה בדיוק מה שאני רוצה להחליף, את המגבר והר''ד ואולי גם את הסאב למשהו יותר טוב.,

עם הפולס אפשר להגיע לתוצאות מאוד מעניינות. ודרך אגב האחוריים לא מחוברים למגבר ושיושבים מקדימה לא שומעים אותם בכלל, עקרונית שמתי אותם שיהיה למי שיושב מאחורה.

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

רגע, עזוב עקרונית או לא, אתה רוצה לשמוע את האחוריים כשאתה מקדימה או לא? לטעמי אתה לא צריך לשמוע אותם אלא אם כן אתה רוצה סאונד הקפי, כמו במועדון, אבל את זה אתה יכול לקבל אם תשקיע המון במערכת.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא אני בכלל לא שומע אותם אם זה מה ששאלת, ואני לא רוצה.

פורסם

עוד שאלה:

מה ההבדלים בין בפיוניר 7900 לבין 7950?

מה שאני יודע של-7950 יש usb אבל האם הוא אותו דבר כמו ה-7900(כמו הבלוטוט למשל)?

תודה מראש.

• תוכן חדש...