Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא אמור לשנות.

אפשרות נוספת היא שהצורב שלך לא תומך בסידי טקסט. בדר"כ נכון לצורבים ישנים או שהדרייבר שלהם נפגם או ישן מידי.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם
זה לא אמור לשנות.

אפשרות נוספת היא שהצורב שלך לא תומך בסידי טקסט. בדר"כ נכון לצורבים ישנים או שהדרייבר שלהם נפגם או ישן מידי.

יש לי צורב של אסיוס שבזמנו הוא כן צרב לי עם שמות השירים , אתה חושב שיש דרך שבה הדרייבר נפגע בלי שאדע את זה ? ואם כן איך משיגים דרייבר חדש ? והאם הדרייבר החדש יעזור לי ?

בברכה יהודה

פורסם

טוב נכנסתי לאתר של אסיוס והורדתי FIRMWARE מתאים והתקנתי אותו , אני אנסה יותר מאוחר לצרוב עוד פעם הן עם EAC והן בנירו ונראה מה קורה

בברכה יהודה

פורסם

סתכל בהגדרות של הנרו תראה שמוגדר כמו בתמונה המצורפת. (הימנית)

בתמונה השניה אפשר לראות שאחרי שאתה מוסיף רצועה ולוחץ מקש ימני אפשר להגדיר את הסידי טקסט שלה. נסה גם כך.

untitled.JPG

222.JPG

פורסם

ועוד משהו חשוב: גם כשנצרב לך השמות של השירים הם לא מופיעים כשאתה פותח אותם דרך המחשב שלי. תכניס אותם לר"ד שקורא סידי טקסט ואז הם אמורים להופיע. לכן זה תקין אם דרך המחשב שלי מופיע לך קבצים בסיומת CDA ממוספרים.

פורסם

טוב חדשה גרועה/טובה (תלוי איך מסתכלים על זה) הצורב החליט שהוא לא רוצה להפתח להכניס דיסק , המשמעות היא שצריך להחליף .

אז עכשיו אני כנראה אקנה צורב DVD שיכול לצרוב גם CD . אם יש המלצות ספציפיות אני אשמח לשמוע

ותודה על העזרה ושבת שלום

בברכה יהודה

פורסם

קראתי את כל הדיון הזה עד שהגעתי למשהו שכן אוכל לעזור לך ואני כן מבין בוא.

רק אם ברשותך להוסיף תקציב לצורב?

ואולי כדי שתבדוק קודם את הצורב הישן פשוט להוציא אותו מהכונן ולחבר שוב, לעשות ריסט פשוט ולבדוק אם הוא יעבוד.

לגבי התוכנה הייתי ממליץ לך למחוק אותה מהמחשב ואת כל מה שקשור אליה ולהתחיל להתקין מחדש.

אם אתה רוצה אני יכול להביא לך לינק כמעט לכל תוכנה ופרוצה (בפרטי :? לא יודע אם זה חוקי באתר).

מקווה שעזרתי ואשתדל להמשיך

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
קראתי את כל הדיון הזה עד שהגעתי למשהו שכן אוכל לעזור לך ואני כן מבין בוא.

רק אם ברשותך להוסיף תקציב לצורב? מה פירוש ? היציעו לי לקחת LG ב250 ש"ח (צורב DVD פנימי)

ואולי כדי שתבדוק קודם את הצורב הישן פשוט להוציא אותו מהכונן ולחבר שוב, לעשות ריסט פשוט ולבדוק אם הוא יעבוד.

לגבי התוכנה הייתי ממליץ לך למחוק אותה מהמחשב ואת כל מה שקשור אליה ולהתחיל להתקין מחדש.

אם אתה רוצה אני יכול להביא לך לינק כמעט לכל תוכנה ופרוצה (בפרטי :? לא יודע אם זה חוקי באתר).יש לי נירו 7 ונירו 6 , וכמובן EAC , יש משהו יותר טוב שאני מחמיץ ?

מקווה שעזרתי ואשתדל להמשיך

בברכה

יעקב

להוציא את הכונן לא בא לי , כי עם הידיים השמאליות שלי , זה בטח יגמר רע:lol:, חוץ מזה היות ואני לא לגמרי סגור שהנוכחי תומך במלא בCD TEXT , אני מעדיף במחירים האלו לרכוש חדש , רק ביקשתי מבעל החנות שיוודא שהוא תומך CD TEXT , ושאין לו הגנות כלשהן (כלומר שאפשר לבצע ריפ ושהוא לא מנסה לעצור צריבה בגלל DRM או משהו אחר ), הוא אמר שהוא יודיע לי ביום ראשון .

כך שאם יש משהו מומלץ אני אשמח לשמוע לפני שאני משלם וקונה

בברכה יהודה

פורסם

אתה יודע איזה סוג יש לך ?

סוג של כניסה לצורב?

יש שני סוגים:

PATA

SATA

אני יתן לך 2 סוגים של צורבים טובים ומומלצים משניהם:

SATA:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574279

PATA:

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=Pioneer+DVR-112+

שניהם נחשבים למאוד ממולצים.

לי יש 2 של NEC ואני יכול להגיד לך שעשיתי טעות .

הם לא קוראים המון המון המון דיסקים.

ולפעמים הם לא קוראים את מה שהם צרבו.

המחיר שהטכנאי נתן לך כנראה קצת גבוה מהרגיל, ואפילו אני לא בטוח שזה אותו הדגם.

בדר"כ טכנאים נותנים את הדגם היותר ישן שממש לא שווה את המחיר.

בדבר כזה ההתקנה צריכה להיות חינם.

ממש דבר פשוט לכל טכנאי במיוחד שאתה מזמין את זה ממנו.

קריאת CD TEXT נחשב כדבר רגיל בצורבי הDVD

תשאל אפילו את הטכנאי שלך ליתר ביטחון, אני בטוח שיש שם את הנתון הזה.

מקווה שעזרתי

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ד"א יהודה אתה זה הבחור עם הגולף הכחולה והסנוקר נכון ?

מצטער אי אפשר לערוך.

יעקב

פורסם

תודה על הרצון לעזור , אבל כבר התייעצתי בעוד פורום על הנושא , והדיעה הכללית הייתה LG . אני לא צריך שיקרא לי את כול הפורמאטים שיש . מה שאני צריך שיצרוב היטב ,שיהיה לו CD TEXT , ושלא יהיו לו הגנות מפני ריפינג או בדיקת צריבה . ומבין אלו שנמכרים בארצנו , זה או הפלקסטור אבל הם עולים המון או הLG . כך שאני אשאר עם הLG

ולא אני לא הבחור עם הגולף הכחולה . ולא הייתי בשום מפגש , כך שאתה בטח לא מכיר אותי

בברכה יהודה

פורסם
תודה על הרצון לעזור , אבל כבר התייעצתי בעוד פורום על הנושא , והדיעה הכללית הייתה LG . אני לא צריך שיקרא לי את כול הפורמאטים שיש . מה שאני צריך שיצרוב היטב ,שיהיה לו CD TEXT , ושלא יהיו לו הגנות מפני ריפינג או בדיקת צריבה . ומבין אלו שנמכרים בארצנו , זה או הפלקסטור אבל הם עולים המון או הLG . כך שאני אשאר עם הLG

ולא אני לא הבחור עם הגולף הכחולה . ולא הייתי בשום מפגש , כך שאתה בטח לא מכיר אותי

שם לב לדגם של הLG כי זה כמו שאתה אומר לי סובארו יש מבין :)

בהצלחה

יעקב

פורסם

יש תוכנה שנקראת dbpoweramp audio convertor - בעקרון זו תוכנה להמרה מMP3 לWAVE וההפך אבל התוכנה הזו עובדת בשתי שיטות - האחת היא cd convertor שלוקחת קבצים מדיסק וממירה אותם והשניה היא המרה מהכונן הקשיח עצמו.

תשתמש בתוכנה שממירה מCD - בדרך כלל זאת תוכנה שגם יודעת לחפש לבדה דרך האינטרנט את הדאטא בייס של הCD עצמו - יתכן וככה תצליח להשיג את שמות השירים.

http://www.dbpoweramp.com/

תשים לב לתוכנה שלהם שנקראת music converter תקרא קצת על היכולות שלה.

אני מאמין שזה יכול לפתור לך את הבעיה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...