Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי אם אתה מתכוון להצחיק, בכל מקרה היית מקבל אותו במתנה כי אני לא צריך אותו.

לא נורא תמיד טוב שיש.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שלום AMITT . אני מצטער .

פשוט . לאור הציניות של חלק מהתגובות. לא הבנתי נכון.

אז תודה על הכונה הטובה שלך .( יש לי הרבה נוזל סינטטי.

הבאתי ישירות מהיבואן למספר רכבים )

כדאי. לשמור את ה 1 ליטר של הנוזל .ליתר ביטחון בצד.

או להשתמש בו לריענון חלקי של נוזל ההגה .

בכל אופן תודה .

אייל .

ובפעם הבאה - יש את ההודעות הפרטיות .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • פיתרון
פורסם

כידוע. נושא שרשור זה היה .מציאת נוזל הידראולי סינטטי . לממסרה אוטומטית. ולהגה .

לאחר בדיקת מיפרטים טכניים . והתעמקות בנושא. " ראה הודעות קודמות ותמונות בשרשור " הוחלט להחליף

ולעבוד עם הנוזל הסינטטי לממסרות של " אמריקן איגל " (תודה לחברת "פרומט " היבואנים. על שיתוף

הפעולה. ההסברים. והמיפרטים הטכניים שמסרו לי )

הרכבים שבוצע בהם ויבוצע בהדרגה טיפול : מיצובישי גאלנט ( 2 ) שנים 2001 - ו 2002 .מיצובישי פיג'רו 2003 .

ממסרה אוטומטית INVENS II . מזדה 626 ( 2 ) שנים 1998 ו 2002 . אוטומטיות .

ההחלפות בוצעו בהדרגה . כדי לבדוק אם אין תופעות לוואי לא רצויות .

בתחילה לפני כ 10 ימים . הוחלף נוזל ההגה ההידראולי . " בכל הרכבים זו היתה ההחלפה הראשונה אי פעם "

הנוזל שהוחלף היה בצבע חום - הנוזל שהוכנס היה בצבע אדום כהה .

בכל הרכבים לאחר שבוע - אין מחסור בנוזל - וההגה עובד טוב מאוד .

נוזל ממסרה אוטומטית הוחלף רק ברכב אחד - ( לאחר תקופת ניסיון יוחלף בשאר הרכבים )

הנוזל הוחלף במיצובישי גאלנט 2001 . לפני שלושה ימים.

הוחלף 4.2 ליטר נוזל . הנוזל הישן היה בצבע חום על בורג הניקוז המגנטי. היתה "בוצה שחורה קלה.

( יש לציין כי נוזל הממסרה ברכבים. מוחלף באופן שותף כל 60.000 ק"מ )

לפני ההחלפה בוצעה נסיעת מבחן באיילון בשעות הלילה . ( זו השעה שאני מסיים את העבודה .ויש לי חברים משוגעים

כמוני. ) בנסיעה נבדקה ונרשמה - מהירות הרכב ביחס לסיבובי המנוע . בהילוכים השונים.

כמו כן נבדקה החלפת ההילוכים בנסיעה מינהלתית - ונרשם מתי הממסרה מעלה הילוכים באופן אוטומטי.

אתמול בלילה ( אמרתי כבר משוגעים ! ) נבדק הרכב שוב. עם נוזל הממסרה החדש - התוצאות היו שוות.

אין החלקה .היצמדות מלאה . והחלפה שקטה בנסיעה מינהלתית .

במשך השבוע הקרוב - אם לא יהיו הפתעות !! והלואי ולא יהיו . יוחלף נוזל הממסרה בהדרגה ברכבים האחרים .

להשתמע - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...