Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו לנסר שנת 90

אני רוצה להשקיע במערכת אבל אני לא מבין בשום דבר ומפחד שיעבדו אליי...

אני אוהב לישמוע את כל סוגי המוסיקה באיכות גבוהה

התקציב שלי זה בין 2000-3500 תיבנו לי כמה תפריטים (כי אני לא יודע מה יהיה הסכום)

תודה אחים שלי

פורסם

כדאי שתערוך את הכותרת זה דבר ראשון, עם ברצונך לקבל עזרה.

ותגדיר תקציב מדויק, יש הרבה הבדל בין המוצרים שתוכל לרכוש באלפיים שקל למוצרים שתרכוש ב3500 שקל. כמובן תשמור בצד כסף להתקנה טובה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

התקנה טובה תעלה באזור ה700 שקל.

אפשר להרכיב לך מערכת בסיסית אבל אתךה צריך לקבוע תקציב אמיתי בלי הפרשים במאות שקלים.

פורסם

"תבנו לי כמה פריטים, תודה אחים שלי" - מה אנחנו, עובדים אצלך?

אל תיעלב, מבינים בדיוק למה אתה מתכוון אבל יש דרך להגיד ולבקש כל דבר - ומקפידים על זה כאן.

לדעתי השרשור הזה הולך להנעל בגלל שאין לך כותרת עניינית והניסוח שלך קצת "שכונה" בוא נאמר - וכאן זה לא שכונה.

בכל מקרה תקציב נתת וזה הנתון הראשון מבין השניים שהוא חשוב מאוד.

אבל הדבר השני שאותו אתה חייב להבין - אי אפשר סתם להציע לך מערכות כי סאונד זה דבר מאוד אישי - טעם וריח.

תנסה להגדיר מה סוג הצליל שאתה בכלל אוהב - אתה אוהב שהרמקולים חדים וברורים - צועקים אפילו, או שאתה אוהב יותר צליל רך, רגוע, נעים ועמוק?

נתחיל משם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוא נתחיל מדבר אחד פשוט: אני מסכים עם הרעיון הכללי של העצות שניתנו לך כאן, אבל הן יותר רלוונטיות למערכות מעל 5 אלף שקל.

ב2000 ואפילו ב3.5 אלף שקל - בארץ, אתה לא תקבל הרבה. נקודה.

להדגמה:

קומפ' מורל פולס - 500 שקל

רדיודיסק - 700-800 שקל (לפיוניר בסיסי)

סאב - 500 שקל לסאב בסיסי + תיבה (100-300 ש"ח)

מגבר מינימום 1000 שקל.

והופס סיימת את התקציב, ועוד לא סיימנו עם כבלים, התקנה וכו'. (גם איזה 200-300 שקל להתקנה ומחיר חיווט הכי בסיסי).

בשלב הזה, לפי דעתי קצת מיותר לשאול איזה "צביון" סאונד הבן אדם אוהב - כי זה לא ממש משנה. רוב הדברים בתקציב הזה ישמעו דיי דומה.

כמובן יהיו כאן כאלה שיקפצו עלי ויגידו שיש הבדל גם כאן - ולהם אני אגיד שאני מסכים, אבל השינויים הם דיי מינוריים.

אגב - לא הייתי ממליץ לך לקחת רכיבים יד שניה, כי אתה כנראה לא תדע להעריך אם הציוד במצב טוב או לא, ואם המחיר הוא הגיוני או לא. אבל זה כבר נתון לשיקול דעתך.

בברכה!

יונתן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...