Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני מכניס את האוטו לפחחות ואני רוצה להחליק על הדרך את איתותי הצד כמו בדגמים בחול. מצד אחד אני יודע שחובה שיהיו איתותי צד בכנפיים בארץ....או איתותים במראות..או כמו אצל סובארו dl איתותים בולטים כאלה שרואים מהצד. מצד שני ראיתי אודי שנת 82 ועוד הרבה רכבי אספנות ועוד כמה רכבים שאין להם. אז רציתי לישאול אם בעצם יש חובה שיהיו איתותי צד בכנפיים ואם כן איך יש כל כך הרבה רכבים בלי? (רכבים שניראה כאילו באים אורגינלי בלי)...

הרכב שלי זה יבוא אישי ברשיונות אז אולי זה יכול לשמש כתירוץ לזה שאין איתות צד...?

פורסם

יש שני סוגים של איתותי צד בE30, יש את האירופאיים, המקוריים, שמגיעים ברווח בין הדלת לחופת הגלגל, אפשר לקנות כאלה מושחרים או לבנים עם נורה כתומה, והאוטו נראה מעולה איתם [והם מאוד אהודים על אחינו האמריקאיים]

וישנן E30 שבאו מארה"ב שם לא היו להם מאותתי צד כאלה, וקדחו להן חורים בכנפיים ושמו מאותתים-בשקל.

אם הרכב שלך נהנה מהסוג הראשון - אני ממליץ על מה שכתבתי למעלה.

אם מדובר בסוג השני - עשה סיבוב פירוקיות ומצא לך מאותתים של E30 מקוריים.

נ.ב. - נסיעה בלי מאותיים כאלה משמעותה הורדה מהכביש. לא פחות. FYI. תירוצים של יבוא אישי \ יבוא קבוצתי לא אוכלים פה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...