Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע, נראה לי מוזר שמדברים תמיד על במה קידמית כאשר כמעט בכל המערכות הבאס יגיע מאחור :? . הייתם פעם בהופעה שנגני הבס היו מאחוריכם והשאר מקדימה:?: במה קידמית נראה לי סתם דמגוגיה. אין דבר כזה שמיעה נכונה, כל אחד מעדיף משהו אחר. אני למשל מעדיף סאונד של מועדון שבו הצלילים מגיעים בצורה הקפית. גם בשמיעה באוזניות למשל, שלדעתי זו דרך איכותית להאזין למוזיקה אין במה קידמית. בקיצור, כל אחד שיביע את טעמו האישי ולא יכליל ויאמר מה הדרך "הנכונה" לשמוע מוזיקה :-) .

על ה-2 שורות הראשונות שלך בקשר לבמה אני יענה בקצרה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=279579#post279579 תקרא פה ואתה כבר תבין שאפשר לעשות במה קדמית עם הבאס שיהיה מקדימה,ואיך. :-)

בקשר לזה שאתה מעדיף סאונד של מועדון אז אני יחד איתך, גם אני באחד הת'רדים שנפתחו לא מזמן אמרתי שזה החלום שלי לשמוע אצלי באוטו כמו במועדון, שיהיה סאונד היקפי. איך מגיעים לזה, זה כבר סיפור ארוך.

ולשורה האחרונה שלך אתה צודק. יש כאלה אוהבים שהסאונד בא מאחורה, יש כאלה (כמוני כמוך) שאוהבים סאונד היקפי, ויש כאלה שרוצים אך ורק במה קדמית.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רמקולים אחוריים מאוד חשובים למה אתה חושב שלא?

אני בהתחלה שמתי מגבר וקומפוננט קדמי ובאחוריים לא נגעתי והשארתי אותם מחוברים לרדיו דיס קולא למגבר

וזה צורם באוזן ולא יהיה לך כיף לשמוע ככה

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

פורסם

יכול להיות שכלל האצבע לגבי חשיבות רמקולים אחוריים צריך להיות בהתאם לסוג המוזיקה הנשמעת בעיקר. כלומר כנראה לאלקטרונית דוקא מתאים סאונד הקיפי יותר הכולל רמקולים אחוריים ואילו לרוק, ג'אז או קלסי למשל מתאימה יותר במה קידמית מודגשת.

כמובן שזה לא מחייב, כל אחד רצוי שימע מערכות עם במה קידמית טובה ומערכות עם סאונד הקיפי יותר ויחליט מה טוב לו:-)

אבל להמליץ רק על קומפוננט קידמי ע"מ לשמוע "נכון" זה ממש שטות. "נכון" זה משהו סוביקטיבי.

• תוכן חדש...