Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגן, ומסגרות פינה לשברולט 57 יכול להגיע ל 1000$ אלו חלקים כבדים ויש גם מכס.

פינה למגן אחורי קדילק 56 במצב תצוגה בד"כ סביב 500-1000 $

אז עדיין כדאי לתת לציפוי

שלמה דן גדרון

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקום להיכנס לפינה של "לא מומלצים" וחלילה להיתבע ולהתגלגל עם הוכחות בבתי משפט אפשר לעשות רשימת מומלצים במתכונת אחרת

מי שמומלץ - יקבל כוכב/ נקודה מכל חבר שביקר אצלו.

אפשר לדרג את המומלצים אפילו ברמת מספר כוכבים: חבר אחד שיהיה מאוד שבע רצון יתן 3 כוכבים

חבר שני שיהיה שבע רצון אך לא ב-100 אחוז יתן 2 כוכבים

וחבר אחר יכול לתת רק כוכב אחד אם הוא חושב שהעבודה סבירה ולא יותר.

כל אלה שלא יקבלו כוכבים כלשהם - זה ידבר בעד עצמו

כלומר אם מישהו יטפל בגלוונומטה למשל ולא נתן ניקוד, זה מסביר הכל.

ולהזכירכם, ניקוד זה ענין של וולנטריות, לא חובה.

אם אני נכנס לרשימת מומלצים ורואה שלגלוומומטה יש רק אחד שנתן 3 כוטכבים

ולעומת זאת לאחד אחר יש 30 חברים שנתנו לו רק כוכב אחד, עדיין אני חושב שאני אעדיף את הכוכב אחד.

ההגיון שלי אומר שאם כולם מטומטמים שהלכו אל ההוא שעושה עבודה סבירה ולא אל אחד שעשה עבודה מצויינת, זה כנראה בגלל שרק אחד היה שבע רצון ורבים אחרים לא.

את הרעיון לזה לקחתי מאתר מכירות פומביות אשר מבקש מהזוכים לדרג בסוף התהליך ולאחר קבלת המוצר את הרמה של שירות היבואן ממנו קיבלו/ הזמינו את המוצר. (האתר עצמו אינו מוכר ממש אלה רק מתווך).

לדוגמה: 1592 איש דרגו את קריסטל ב-4 כוכבים מתוך 5

לעומת 91 איש שדרגו את לנקו ב- 4 כוכבים מתוך 5

או 47 איש שנתנו 3 כוכבים ליבואן בשם "סנדין".

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ערב טוב

עם כל הכבוד לתכנית, היא אינה רלוונטית, בשרשור גלוונומטי זה, מכיוון שגלוונומטה ועוד אחד , נדמה לי, הם בעלי האפשרות היחידים לבצע ציפוי על חלקים גדולים, כך שאפשר לדרג אותו עד מאה, תמיד יהיה היחידי., בשביל חלקים קטנים יש ביפו הרבה צפאים שגם עובדים בזול.

בברכה

אילן

פורסם

גם טוב!!! אולי מישהו יכול להמליץ על כאלה שמצפים חלקים קטנים? חצי נחמה. אני תקוע עם ערימת חלקים קטנים שמחכים ולא רוצה בשום אופן ללכת לגלוונומטה.

פורסם

ציפוי הכרום נעשה בתהליך של אלקטרוליזה. בדרך כלל, אם פני החלק מוכנים היטב, חלקים ללא שריטות וחורים של קורוזיה

אז הציפוי יצא טוב. זאת הסיבה שחלקים חדשים שכמוהם מצפים בגלונומטה יצאו יפה. אחרי הכל... העסק שלט לא בנוי על כמה משוגעים על ענתיקות.

על מנת לקבל תוצאה טובה יש להכין היטב היטב את החלק לפני הציפוי.

יש להחליק , ללטש, למלא חורים , ואז לצפות בנחושת. ואז, שוב, ללטש היטב ואם עדיין יש חורים למלא שוב ושוב ללטש לשוב לצפות בנחושת. הציפוי תופס מצוין על נחושת. לא מכיר בעלי מיקצוע בארץ שיעשו את העבודה הזאת.

אריה

פורסם

אני נתתי לגלוונומטה חלקים במצב מעולה היה צריך קצת פוליש וזה היה נראה חדש .

אבל רציתי יותר חדש וקיבלתי אותה במצב גרוע ביותר הוא ליטש את החלקים עד לרמה שהמתכת בעובי נייר ומכאן לזרוק את זה לזבל תארו לכם שהרכבתי ברכב חלקי ניקל ישנים שנראים יותר טוב ממה שהוא ציפה לי .

לא ללכת אליו עם הוא חושב שהוא היחיד והוא דופק לנו את החלקים שמאוד קשה להשיג וגם יקר לקנות

עדיף להשאר עם הישן מאשר לזרוק כסף ואחר כך את החלקים תהיו זהירים גלוונומטה לא מומלץ בכלל הוא מזלזל בנו

שבוע טוב אריה

ציפוי הכרום נעשה בתהליך של אלקטרוליזה. בדרך כלל, אם פני החלק מוכנים היטב, חלקים ללא שריטות וחורים של קורוזיה

אז הציפוי יצא טוב. זאת הסיבה שחלקים חדשים שכמוהם מצפים בגלונומטה יצאו יפה. אחרי הכל... העסק שלט לא בנוי על כמה משוגעים על ענתיקות.

על מנת לקבל תוצאה טובה יש להכין היטב היטב את החלק לפני הציפוי.

יש להחליק , ללטש, למלא חורים , ואז לצפות בנחושת. ואז, שוב, ללטש היטב ואם עדיין יש חורים למלא שוב ושוב ללטש לשוב לצפות בנחושת. הציפוי תופס מצוין על נחושת. לא מכיר בעלי מיקצוע בארץ שיעשו את העבודה הזאת.

אריה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אריוס נגע בנקודה חשובה. הסיבה שחלקי הניקל של פעם מחזיקים יפה כול כך, חלקם עד היום, היא שהחלק עבר ציפוי נחושת ורק אז ניקל. הניקל "תופס" טוב יותר על נחושת. לאחר הניקל אמורים לתת "נגיעה" של ציפוי בכרום. לצערי איני מכיר אף אחד שעובד כך, מה גם שציפוי נחושת מצריך עבודה עם חומצת נחושת וארסן.

• תוכן חדש...