Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ידידה שלי מתכוונת לרכוש רכב יד שנייה,הבעיה היא שבעל הרכב עזב את הארץ לפני כשנה ולא מתכוון לחזור לפה בזמן הקרוב והשאיר פה את כל רכושו לקרוביו.

יצרתי קשר עם בעל האוטו והוא מעוניין למכור את הרכב הבעיה היא שכשהגעתי לדואר לברר כיצד אני יכול לעשות העברת בעלות מבלי שבעל הרכב נמצא ליידי אז נאמר לי בפירוש רק כשיש מיופה כוח עם תעודת זהות שלו(של בעל הרכב) ביד רק אז אפשר לעשות העברת בעלות,הבעייה היא שאין לקרוביו תעודת זהות אלא יש רק ייפוי כוח למכירת הרכב שנעשה ע"י עורך דין דרך שגרירות של ישראל באוקראינה ויש צילום של תעודת הזהות של בעל הרכב.

השאלה שלי האם במשרד הרישוי אני יכול לבצע עם קרוביו העברת בעלות עם הייפוי כוח וצילום של תעודת הזהות שלו? כי בדואר נאמר לי בפירוש שהם לא עושים העברת בעלות מבלי תעודת זהות מקורית(לא צילום).

תודה מראש לכל העוזרים והעונים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יפוי כח קונסולרי(האם זה היפוי שיש בידך?) תקף לחלוטין גם ללא ת.ז. של הבעלים הרשום.

בדאר מחוייבים לבצע את רישום הבעלות אם יש בידך או אחרים יפוי כח שכזה.

אם אין בידך או אחרים יפוי כח שכזה, יגש נא השוהה בחו"ל לאחד מנציגויות ישראל ויבצע זאת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה קומפי :-P ! זה בידיוק מה שיש לקרוביו של בעל הרכב ייפוי כוח קונסולרי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קומפי

אתה קצת טועה (לשם שינוי )

משהו בעניני דואר אני מבין...

חד וחלק - אין תעודת זהות אין העברת בעלות.

זאת הנחיה מפורשת לכל סניפי הדואר וההנחיה אפילו מדגישה - לא דרכון, לא רשיון נהיגה ולא כל דבר אחר.

אם יש סוכנות או סניף דואר שמקבלים יפוי כוח שכזה, מדובר בפירוש באי קיום נוהלים או באי ידיעתם או במערוף שעשו למישהו.

יפוי כוח קונסולרי ותעודות אחרות טובים למשרד הרישוי.

אם אתה מכיר סניף שעובד אחרת, (כנראה מחוסר ידיעה) תן לי את הפרטים ותגלה שמהר מאוד הם יתיישרו לפי הנוהלים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מישהו יכול בבקשה לומר לי בוודאות שבסניף של משרד הרישוי אני יוכל להעביר את הבעלות עם הייפוי כוח הקונסולרי? (אני לא מדבר על סניף של דואר).

תודה.

• תוכן חדש...