Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הנורה דולקת גם לאחר כיבוי והתנעה ?

האם יש בעיות חשמל אחרות ברכב

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
האם הנורה דולקת גם לאחר כיבוי והתנעה ?

האם יש בעיות חשמל אחרות ברכב

יש לי הרגשה שיש לי בעיה במצבר

כי לסירוגין פתאום נידלקת נורת האמברקס וה ABS וניכבות

יכול להיות שזה בעיה של מצבר?

תודה

פורסם

כן !

צריך לבדוק שהדקי המצבר (החיבורים) הדוקים היטב ונקיים מלכלוך שדומה לאבנית.

במילים אחרות הכי טוב לפרק אותם ולנקות בעזרת נייר לטש עדין או בד שמיר (זה ציטוט מהודעה של המומחה! רפי לין) ואז לסגור חזרה. סדר הפירוק המומלץ הוא קודם הקוטב השלילי ואחר כך החיובי. בכל מקרה, אסור שהמפתח יהיה בסוויץ'! ורצוי שחוטי המצבר בשום שלב לא ייגעו בשום דבר אחר ברכב (ככה אני מקפיד).

אם אתה לא יודע לעשות את זה אז כדאי שלא תתעסק עם זה, במיוחד אם יש אזעקה או קודנית שלך תדע איך יגיבו (אני אישית מעביר את האזעקה למצב OFF עם המפתח שלה, למרות שאני יודע שאין בעיות איתה בניתוק מצבר). מקסימום רק תבדוק בעזרת מפתח מתאים (לא זוכר את הגודל כרגע) או פלייר שחיבורי המצבר סגורים היטב.

בן כמה המצבר ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
כן !

צריך לבדוק שהדקי המצבר (החיבורים) הדוקים היטב ונקיים מלכלוך שדומה לאבנית.

במילים אחרות הכי טוב לפרק אותם ולנקות בעזרת נייר לטש עדין או בד שמיר (זה ציטוט מהודעה של המומחה! רפי לין) ואז לסגור חזרה. סדר הפירוק המומלץ הוא קודם הקוטב השלילי ואחר כך החיובי. בכל מקרה, אסור שהמפתח יהיה בסוויץ'! ורצוי שחוטי המצבר בשום שלב לא ייגעו בשום דבר אחר ברכב (ככה אני מקפיד).

אם אתה לא יודע לעשות את זה אז כדאי שלא תתעסק עם זה, במיוחד אם יש אזעקה או קודנית שלך תדע איך יגיבו (אני אישית מעביר את האזעקה למצב OFF עם המפתח שלה, למרות שאני יודע שאין בעיות איתה בניתוק מצבר). מקסימום רק תבדוק בעזרת מפתח מתאים (לא זוכר את הגודל כרגע) או פלייר שחיבורי המצבר סגורים היטב.

בן כמה המצבר ?

אין לי מושג אבל ראיתי כתוב עליו 0305 אז אולי זה מרץ 2005???

• תוכן חדש...