Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה בפורום, הנוהגת בטיגרה צהובה. יש לנו אחת כזו פה?

N.bentovim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

למעט פעם אחת שהיא עצרה ושאלה אותי אם אני מוכר , בד"כ היא משתוללת במהירויות- על עם הטיגרה הצהובה שלה באיזור תל-השומר וסביון.

משום מה כשיש סנכרון וכששנינו נוהגים באותה דרך בקטע מסויים בשעה כזו או אחרת , היא מתקרצצת לי על הישבן של הרכב. אז כמו שרוני רשם בחתימה שלו לגביי הסנפת ישבנים בלתי נמנעת , היא לקחה את זה כנראה בצורה רצינית.

מישהו מכיר את נהגת השודים הזו? נראית צעירה מאוד, בערך 20-21.

לא מחפש קייס נגדה. זה סתם מראה נדיר.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

נראית טוב לפחות? :wink:
סקלי, אני רק זוכר שהיא הייתה בלונדה. היה קצת חשוך ובכל מקרה, אפילו בעמידה ברמזור היא נראית אחוזת תזזית.

איציק, יכול להיות שזאת היא, זה די תואם את הפרופיל. יחד עם זאת אני נתקל בה בערב באיזורים האלו. בקישור שלך היא מציינת שהיא מנתניה. אז או שהיא עברה או שמדובר במישהי אחרת.

ניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה סתם מראה נדיר.

מה מראה נדיר? בחורה נוהגת בפראות ברכב שנראה "ספוטיבי"?

בירושלים לא חסרות בחורות(חלקן הגדול דתיות)שנצמדות לך לתחת של המכונית, וברגע שיש להם נתיב פנוי הן עוקפות אותך על 130 קמ"ש כאילו אין מחר.

אני למהירוית כאלה לא מגיע בכביש של 70 קמ"ש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה מראה נדיר? בחורה נוהגת בפראות ברכב שנראה "ספוטיבי"?

בירושלים לא חסרות בחורות(חלקן הגדול דתיות)שנצמדות לך לתחת של המכונית, וברגע שיש להם נתיב פנוי הן עוקפות אותך על 130 קמ"ש כאילו אין מחר.

אני למהירוית כאלה לא מגיע בכביש של 70 קמ"ש.

איתי, האמן לי אנחנו לא מדברים על אותן בחורות. הבלונדה הזו, רק ממבט חטוף אל עבר החישוקים אצלי , ידעה להבחין שמדובר ב 16V ולא ב 20V כמו שהיא דאגה לציין.

מבחינתי, [ואני לא בא לשפוט, או לחנך אותה או את סגנון הנהיגה הפרוע שלה], יש לה כבוד אצלי.

ניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור נדלקת כי ראית סוף סוף בחורה שלא מתאפרת כל היום?

לך תתחיל איתה וזהו!

(לכותב יש חברה שבתיק כלי האיפור שלה נמצא פלייר :shock: )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

(לכותב יש חברה שבתיק כלי האיפור שלה נמצא פלייר :shock: )
וואו! בחורה עם פ...רגע... אמרת שיש לך חברה?!...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה כל כך לחוץ לדעת עליה פרטים..

פשוט תיתן טיפה ברקס כשהיא נצמדת

יכול להיות סיפור מעניין לעתיד...

"איך הכרתם? דפקתי אותו מאחורה..."

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים, הכול מיראת כבוד. בחורות חובבות מוטוריקה זה מצרך נדיר..

מעבר לזה, המיועדת לי , בטוח לא תהנה מהשרשור הזה:shock: . טוב שהיא מסתובבת בפורומים של בישול וטיולים..:wink:

ניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים, הכול מיראת כבוד. בחורות חובבות מוטוריקה זה מצרך נדיר..

מעבר לזה, המיועדת לי , בטוח לא תהנה מהשרשור הזה:shock: . טוב שהיא מסתובבת בפורומים של בישול וטיולים..:wink:

תעשה לעצמך טובה, תסיים את זה עכשיו, כי אחר כך, כשתראה בחורה נוהגת בשטח טכני, ינזל לך ריר ואז סתם תריב עם חברה שלך, ואז היא תגיד לך בקול ציפציף: "אתה רוצה אותה?!?" "אתה יכול להתחיל איתה מצידי"

ואז תגלה עולם ומלואו של בתי קולנוע והכוכבת הראשית בהם היא לא אחרת מאשר חברה שלך. (ולא, זה לא סיפור אישי אם תהיתם, סתם ראיית הנולד)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...