Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר את הרדיו דיסק שלי עם אחריות עד אוגוסט 08

מדובר במכשיר פיוניר 7750 מכשיר בעל 3 יציאות RCA יציאה לצנגר פנאל נופל נשלף תצוגות דולפינים מכוניות ועוד המון פונקציות

מדובר במכשיר משוכלל שלא נדבר על שמור המכשיר ללא שריטות הוא ממש חדש יש לי בבית את הקרטון מסגרת שולפנים חוברות במגוון שפות הכול כולל הכול

**רק לידיעה כול הפעילות שבוצעות במכשיר עברו דרך השלט כמעט ולא נגעתי בפנאל המכשיר שמור בקנאות

והכי חשוב לרציניים ולמהירי החלטה אמור להימכר עד יום ראשון מחיר 1150

בנוסף סאב סרווין ווגה 600 RMS בעל תיבה מקורית אטומה הסאב עולה חדש 1700 1800 הסאב סרוט במקצת בגומי אך זה לא משפיע על איכות השמיעה מתחייב זה כולה נזק הסטטי הסאב בעל 2 סלילים של 2 אוהם

הסאב ימכר במחיר של 850 שקל

קומפוננט של חברת פוקאל הצרפתית דגם פוליגלס V1 75 RMS חזק ומדוייק ביותר כולל הרשתות גרילים מחיר שפוי של 1000 שקל

הכול ימכר יחד ב2800 שקל

מי שרציני יפנה בפרטי או בפלאפון 0547379780

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אנשים יאללה למי שזריז בהחלטות

רדיו דיסק 1100 בוא וקח בלי לרדת במחיר זה המחיר הכי טוב למכשיר הכי שמור שיש ניתן ללקיחה מיידית יושב בבית באריזה המקורית ממש כמו לקנות מחנות

סאב התגמשות ל800 שקל כולל לתיבה ומי שמעוניין רק בסאב אין בעיה 650 שקל אני מזכיר זה סאב שעולה 1800 שקל תעשו סיבוב ותראו ניתן ללקיחה מיידית

קומפוננט יורד ל950 שקל במצב מצויין מי שרוצה אותו שיתאם מראש למה הוא מורכב ועובד כמו תותח בואו שמעו וקחו

ומצטרף שוב ההגברה המוצלחת של הייפוניקס מגבר דגם זאוס 6400 85 RMS טהורים לכול אחד מארבעת הערוצים שהמגבר מציע בגישור הוא נותן 340 RMS כפול 2 והמגבר יורד ל2 אוהם ומוציא 170 RMS לערוץ

מגיע עם החוברת שלו ועם השלט לשליטה על הבאס ליד הנהג

אני מזכיר שתי דברים חשובים האחד זאת לא סדרת טיטן הנחותה יותר והשני אלה לא הדגמים החדשים והמעפנים של 2006

והמחיר המתוק שלו יהיה 1900 גמיש

**כול הציוד שמור בקנאות ובצורה רצינית מי שיקח כמה דברים יקבל הנחה רצינית ואני מעוניין בהחלפות רציניות

ברדיו דיסקים אני לא מעוניין

קומפוננט מעוניין בגי אל אודיו פוקאל אמבי קוארד ריינבו

סאבים רוקפורד גי אל אודיו

מגברים אודיסון גי אל אודיו אלפיין

מומלץ שההצעות יהיו משהו תמורת משהו יעני סאב על סאב קומפוננט על קומפוננט עם צריך תוספת כסף אני יתן

ושאלות ובירורים 0547379780 או בפרטי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...