Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שנוזל רק לפעמים כשהרכב עומד. הייתי במוסך הם אומרים שזה נוזל רק כשהרכב קר והגומייה מכווצת יחסית. אבל היום בבוקר בדקתי ויבש מתחת לרכב.

האם אפשר לשפץ את השסתום של ה PRESSURE REGULATOR או שעדיף לחפש משומש?

בריאות לכולם!

פורסם

אני הייתי מתחיל בשטיפת האיזור בקיטור, או לפחות בניגוב טוב טוב מכל הכיוונים.

כשנבין מהיכן הנזילה יהיה קל יותר לתכנן איך להתמודד איתה. אם זה מהצינור שנכנס לוסת, אתה צריך בסך הכל צריך להחליף אטם שעולה כמה שקלים.

נ.ב. השסתום הזה הוא יחידה אטומה. בד"כ משפצים אותו כשהוא מתפקד לא כראוי. נזילות בד"כ מתרחשות בחיבור של הצנרת אליו, או באטם שבינו לבין הבומבה. אלה אטמים זולים (יחסית. בכל זאת, סיטרואן) ופשוטים להחלפה.

פורסם

הנזילה נובעת מהחלק התחתון של היחידה ולא מחיבורים כלשהם, אני בטוח שאפשרי לשפץ או לפחות להחליף אטם, אבל כמו שאני מכיר את היבואן, אין לו חלפים שכאלה.

בכל מקרה, גיליתי הערב שהנזילה שאני מדבר עליה אינה נובעת משם אלא מכיוון אחר, יותר אחורה, מאיזור של צנרת מרוכזת יותר. אני אבדוק מחר בדיוק מהיכן זה מגיע.

בריאות לכולם!

פורסם

הגעתי לבעיה:

מחבר משולש פלסטיק ירוק שכנראה התייבש ונסדק, מחבר 3 צינורות שמן חוזר (לא לחץ), איפה מיודענו ארנון שיראה לי את מפת החלקים לשם מציאת המספר הקטלוגי שנוכל להזמין?

בריאות לכולם!

פורסם

המחבר המעצבן הזה, (נשבר לי גם :oops: ) קיבלתי במתנה מהמחסנאי במוסך סיטרואן... הוא כנראה ממש זול ובכל מקרה קל להרכבה.

• תוכן חדש...