Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלריה אישית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לפתוח גלריה אישית אבל שאני לוחץ על גלריה אישית

אז רושם שמה:"אין לך השראה לפתוח" אז איך אני אפתח גלריה שלי??

לפנות למנהל הפורום או מה?

ד.ד

פורסם
אני רוצה לפתוח גלריה אישית אבל שאני לוחץ על גלריה אישית

אז רושם שמה:"אין לך השראה לפתוח" אז איך אני אפתח גלריה שלי??

לפנות למנהל הפורום או מה?

גלריה אישית היא הטבה הניתנת לאלו שתרמו לפורום.

פורסם

בנוסף לשרשור ששי הפנה אותך אליו, אני ממליץ בחום לעבור על ההודעות בפורום "הודעות חשובות" ולראות מהם כללי הפורום, אילו דברים קורים ומה מתחדש בפורום. המלצה לכל מצטרף חדש, לא רק לך ספציפית כמובן.

פורסם
תרמו?

הכוונה היא שכבר מספר חודשים הפורום מבקש ממאות אם לא אלפי המשתמשים שלו לתרומות. הוא לא דורש את זה בגלל צרכי הכנסה אלא מהסיבה שנרכש שרת חדש המאפשר גישה למספר רב יותר של אנשים.

אך התברר כי רק ל 35 אנשים מתוך הפורום היו כמה גרושים לתרום.

כנראה אנשים מרגישים פראיירים. למה להם לתרום אם הם יכולים לבלות כל היום על גבי הפורום ועוד בחינם?

אם יש בן אדם אחד בפורום שאין לו 50 שקל לתרום לפורום, במיוחד אלא שמבליפ 20 שעות ביום על גביו, אני צנצנת

פורסם

אני צנצנת

אפשר לשכור את שרותיך :?:

יש לי 2 קילו עוגיות שקניתי ואין לי איפה לאחסן אותם :mm_tongu:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אני צנצנת

איך יכול ליהיות , שמעתי בגולף יש תאי קירור

רבים...

פורסם

אני צנצנת

רבים...

נו ומי שומר עוגיות בקירור :?:

לירן אתה פשוט ח א פ ר

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אני צנצנת

רבים...

לירן אתה פשוט ח א פ ר

אתם סוטים מהנושא,

לדעתי זה נושא חשוב שאנשים לא שמים עליו קצוץ.

תחשבו על זה

פורסם

אני צנצנת

רבים...

לירן אתה פשוט ח א פ ר

אתם סוטים מהנושא,

לדעתי זה נושא חשוב שאנשים לא שמים עליו קצוץ.

תחשבו על זה

גם עוגיות הם נושא חשוב :wink:

אם לשי היתה עדיין את ה-1.6,הייתי מוסיף שגולף בעצמה היא תא קירור.... :oops:

באמת נושא חשוב ואולי צריך ליצור עד סנקציות.

אחרי הכל,יש אנשים שמשקיעים הרבה מזמנם החופשי כדי ליצור פורום איכותי.

פורסם
תרמו?

הכוונה היא שכבר מספר חודשים הפורום מבקש ממאות אם לא אלפי המשתמשים שלו לתרומות. הוא לא דורש את זה בגלל צרכי הכנסה אלא מהסיבה שנרכש שרת חדש המאפשר גישה למספר רב יותר של אנשים.

אך התברר כי רק ל 35 אנשים מתוך הפורום היו כמה גרושים לתרום.

כנראה אנשים מרגישים פראיירים. למה להם לתרום אם הם יכולים לבלות כל היום על גבי הפורום ועוד בחינם?

אם יש בן אדם אחד בפורום שאין לו 50 שקל לתרום לפורום, במיוחד אלא שמבלים 20 שעות ביום על גביו, אני צנצנת

אתה לא צנצנת, אבל אתה חלק מעמישראל...

רוב המשתמשים לא רואים צורך לתרום כי הם לא מבינים שלא הכל מגיע\יגיע בחינם...

ככה זה עובד, אני מקווה שזה ישתנה עם הזמן אבל קשה להאמין.

:-)

פורסם

הצעת ייעול.

חברים חדשים יזכו בעד 400 הודעות חסד ראשונות(עד שלוש קסדות כמדומני ?) כדי להכיר את הפורום. מעל 400 הודעות החשבון יחסם. כדי להסיר את החסימה תידרש תרומה חד פעמית(אתם, המנהלים תקבעו את המינימום).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
הצעת ייעול.

חברים חדשים יזכו בעד 400 הודעות חסד ראשונות(עד שלוש קסדות כמדומני ?) כדי להכיר את הפורום. מעל 400 הודעות החשבון יחסם. כדי להסיר את החסימה תידרש תרומה חד פעמית(אתם, המנהלים תקבעו את המינימום).

שמוליק

אבל אז זה לא ממש תרומה. והופ - הפכנו לפורום בתשלום.

הפורום אינו מעונין להפוך לפורום בתשלום, המטרה היא רק לכסות עלות חד פעמית של השרת שנקנה. זה פשוט קצת צבוע שאנשים שמחשיבים את עצמם כחלק מהפורום וחלק מחברי הפורום אינם יכולים לשלשל 50 שקל כשהפורום צריך אותו. עזוב צביעות - זו בושה.

לדעתי מי שלא משלם עושה את עצמו לא רואה את 20054508420 הודעות שההנהלה כתבה בנושא, מקטין ראש וממשיך לכתוב בפורום.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

למרות שאני חדש בפורום, ואני יחסית לא כותב הרבה, אני מרגיש שאני רוצה לתרום, אבל כרגע באמת שהמצב הכלכלי שלי לא מאפשר זאת.. וזה כתשובה למי שטוען שאין חבר פורום שאינו מסגול לשלם אפילו 50 ש"ח... אני כבר כמעט 5000 ק"מ דוחה את הטיפול 10,000, וכרגע אני עם מינוס רציני בבנק (וזה לא מצב טוב כשבן 18 יושב במינוס), בקושי יש לי כסף לדלק, ואני נשארתי בלי עבודה, בזכות הטירונות שעברתי עכשיו בקיץ... מחר אני ניגש לעבודה מזדמנת אצל עצמאי אחד, לעזור לו בתחום החשמל, בינתיים חד-פעמי.. זה יאפשר לי למלא עוד מיכל... אני יודע שאני אמצא עבודה טובה, זה פשוט ייקח קצת זמן, ואולי אם מצבי ישתפר, כשהוא ישתפר, אני בשמחה אתרום, יכול להיות במפגש (עוד לא יצא לי להגיע)...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...