Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז יום חמישי הותקנה המערכת שישבה אצלי ב205 הקודמת שלי.

הרכיבים למי שלא זוכר:מונו של סאונד סטרים EGA900D,קומפוננט דוטקMKII+MT22,מגבר 4*65RMS פשוט,ר"ד פרמייר 740,סאב CVR03 1.2CF[שיוחלף בזמן הקרוב לW3]חיווט 4G ומאחור יושבים להם קנווד אובלים ישנים שמחוברים להם לר"ד .

בכ"א אני מעוניין ככל הניראה לגוון הפעם ולעשות בזמן הקרוב בניה בבגאז שתיכלול את כל הרכיבים.

משהו סולידי,לא צעקני,מסודר היטב ,נקי ובעלות כלכלית זולה.

אשמח אם מישהו יתכנן לי משהו [סלבה זוכר את ההבטחה]

תודה מראש.8)

להלן תמונות של המערכת מותקנת:

P9243031.JPG

P9243032.JPG

P9243036.JPG

P9243037.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אהלן אסף תתחדש!

אני רואה שהתא המטען שלך מאוד דומה לזה של ה XSI,במידה ואתה רוצה בנייה סולידית ,לא מסובכת עם פיבר ובלאגנים אז כדאי ללכת על הסגנון הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=127011.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה רבה לכל המבכים,סלבה הבנתי שהחומרים לבניה שלי יעלו 500 שח ועבודה נעשה שנינו,בכ"א כמו שכבר אמרתי לך [לא בפורום] אני ידבר איתך לקראת ההתאוששות הכלכלית שלי בעיקבות החודש וחצי האחרונים להזזת העניינים,שוב תודה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...