Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שר התחבורה כדוגמא אישית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה רק בישראל מותר (לגנוב,לקבל שוחד,לרמות....) מבלי להענש בגלל שהם בכנסת,לדעתי מכוון שהם משמשים דוגמה לציבור חלה חובת אחריות גדולה והענישה צריכה ליהיות חזקה בניגוד הפוך למה שקורה פה

שי

פורסם

קצת פרופורציות לגבי עניין "סיכון הציבור" - נא לא לשכוח שמדובר בעיתון , שבאופן כללי (ללא קשר לשמו המסחרי) מנפח דברים ומוציא אותם מפרופורציה , וגם בהודעות מטעם דובר משטרת ישראל , שעדיין רואה בנסיעה מעל הקבוע בחוק את החטא הקדמון הגורם לכל תאונות הדרכים בארץ , NO MATTER WHAT.

מכיוון שלא הייתם בזירת האירוע , קחו את כל מה שכתוב שערבון מוגבל.

לגבי הטיפוס היושב בכסא האחורי של הוולוו.

באמת , אבל באמת שלא היה איכפת לי אם היה נוסע סתם מהר מהקבוע בחוק , ולא כי אני מעודד את המעבר על החוק , כי אם בגלל שהחוק הוא דבילי ואנכרוניסטי , ומתאים בקושי לשנות ה-70 , עת נקבע.

אבל כשחדל האישים הזה - שמכריז בראש חוצות שהוא הולך לזיין את האמ אמא של כל מי שיעז לעבור בקמ"ש אחד על החוק הזה - מרשה לעצמו/לנהגו לצפצף על החוק בצורה מופגנת כזו , זה מרתיח אותי אישית , ואני מניח שאת כלל ציבור האוחזים בהגה. מה שנקרא "אחד בפה ואחד בלב". הכעס הוא לא בגלל הזלזול בחוק שהוא עצמו מטיף לאכפו , אלא בגלל שבעקיפין (עקב ריכוז המאמצים באכיפת חוק זה תוך הזנחת הגורמים האמיתיים לתאונות) הוא תורם להגדלת , או שמירה על כמות הנפגעים הבלתי הגיונית שיש בארץ.

כשמדובר בזלזול התורם לפגיעות בנפש - אין לדעתי מחילה. בכל מדינה נורמלית הוא היה מובל אחר כבוד בכיכר העיר, כאשר ההמון מטיח בו עגבניות רקובות. אבל כאן הוא "נמנם במושב האחורי". עאלק. בושה וחרפה.

פורסם
הוא מצליח להוציא אותי מדעתי פעם אחר פעם. יש לו מעוף של תולעת, וחוש אחריות של ילד בן שנתיים. אופורטוניסט כמוהו עוד לא ראיתי.
תגיד, מה יש לך נגד תולעים?

:smile:

מופתע כל יום מחדש, ועדיין מתפלא למה לעזאזל...:shock:

פורסם

קודם כל לכל אלו שטוענים שכל חבר כנסת צריך לקצץ במשכורתו,זה לא נכון.

חבר כנסת אמור להיות אדם בעל ממון,בכדי למנוע שוחד או כל דבר שיכניס אותו למצב כלכלי קשה שיכול להוביל בשחיתות.

גם אם שכר של מיליון דולר בחודש היתה שחיתות בממשלה,כמו בכל ממשלה.

זה לא העניין,העניין לדעתי פה הוא שכל אדם בעל משמעות וערך כגון "שר התחבורה" חייב,וצריך לשמש דוגמא.

במיוחד כשהוא רוצה לתלות כל עבריין תנועה.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

האמת היא שהתמימות של מרבית המגיבים פה ממש מפליאה אותי.

כאילו שזו הפעם הראשונה שאישיות רמת דרג מתנהגת כך, וכאילו שאותם "נשגבים מעל כולנו" לא מתנהגים בצורה דומה גם בתחומים אחרים - כמו הצבעות על תקציבים למשל, או ניהול מלחמות ...

מתוך ידע שיש לי ממקורות קרובים מאד לנוגעים בדבר, אני יכול להגיד לכם שתפקיד נהג של שר נחשב ל"משרת אמון" - משמע השר בוחר לו את האדם הנראה לו, ואף אחד לא יכול להתווכח איתו מאחר והבחירה נעשית כביכול על בסיס של אמון בבן אדם. מרגע שהמצב כזה, אותו נהג יכול לעשות ככל העולה על רוחו כלפי כל העולם ואיש לא יכול לגעת בו משום שהשר יגן עליו. כך תוכלו לראות נהגי שרים שנוסעים במכוניותיהם הפרטיות עם אור כחול, ווילונות סגורים במושב האחורי (גם אם מדובר בסה"כ ביונדאי אלנטרה ואף אחד לא יושב שם), תוך כדי דיבור בסלולרי, בכל נתיב שיבחרו (כולל שוליים), ובכל מהירות שירצו. שום שוטר שיעצור אותם (אם הם בכלל יסכימו לעצור, ובד"כ הם פשוט מתעלמים), לא יוכל לעשות להם דבר כשהם יספרו לו שהם בדרך להביא את השר לישיבה דחופה.

תאמינו לי, בתוך המערכת הממשלתית יש הרבה אנשים שמבינים עניין ויודעים עם מי יש להם עסק אך הם מודים שידייהם כבולות.

אז מעכשיו והלאה, אל תתפלאו שזה המצב, כי מי שמקורב לצלחת, לא רק שמשתין על כולם בקשת, אלא שהוא עושה את זה רק כשממש מתחשק לו להתייחס לשאר העולם. בשאר הזמן הוא אפילו לא טורח להתייחס.

דני G.

פורסם

זה מזכיר לי את הבדיחה הזאת בכ''א

למה הממשלה לא אוהבת פושעים או כאלה שעוברים על החוק?

כי היא לא אוהבת מתחרים!

דני אתה מביא את המצב הקיים

ואומר שהידיים כבולות, זה די לא עוזר לנו

מה שכן אולי יעזור לנו כאן שכל נהג של שר שנסע מהר יגיש דו''ח מפורט בחתימת אותו שר של למה הוא עשה את זה ולאיזה מטרה, ולמשטרה תיהיה זכות ליבדוק את זה (והיא כניראה תעשה את זה בגלל הרעש התיקשורתי שיווצר)

לגבי מופז זה פשוט התירוץ הכי עלוב של שר שאני ראיתי

טיפת אחריות אין לו

נאה דורש נאה מקיים לא חל עליו

לא טוב לא במשרד התחבורה שיתפטר שיהיה ח''כ מן המניין אבל שיפסיק כבר לבזות את עצמו בעיני הציבור בהתחלה זה היה מצחיק, עכשיו זה כבר עצוב ומעורר רחמים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...