Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אחרי ביצוע חיפוש לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית לגבי הפורד פיאסטה.

אני מחפש רכב יד שניה באזור 30-35 אלף ש"ח. שאר הרכבים בסגנון (שרייד, סוויפט פונטו וכו') מוכרים לי ורציתי לשמוע דעה לגבי הפיאסטה.

הדבר הכי חשוב לי הוא האמינות - אז אם אפשר תתייחסו בעיקר לזה. הבנתי מהחיפוש שרק התיבה הידנית מומלצת.

אם יש לכם עוד דגשים על הרכב - בטיחות, נוחות נסיעה וכו' אשמח לשמוע.

פורסם

אם היא לא עברה השכרה, אז רוב הסיכוים שהיא תהיה אמינה.

בטיחות- טובה מאוד, הייתה מוצלחת במבחני ריסוק.

נוחות נסיעה-הגה מתקשר לא רע בכלל, התנהגות הרבה יותר טובה מ"הפיאסטה של פעם", שלדה טובה מאוד .

זריזות-ביחס לשרייד היא לא טובה, אבל בקטגוריה היא זריזה ביחס לשרייד ולפונטו (SX,XTZ), זריזה במיוחד עם מנוע ה16V 1250 בגרסה הידנית. (נדירה יחסית).

בהצלחה.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

אוטו בן 5-6 שנים עם עבר לא ידוע? תן מספר רישוי ונגיד לך צפי תקלות מפורט.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

ידידי, אמינות היא בעיקר פונקציה של איך טופל הרכב בעבר.

בגדול, מנוע ה1.3 , המנוע ה"מיושן" יחסית, נחשב לאמין וחסכוני מצד אחד. אבל חלש יחסית מצד שני (60 כ"ס).

מבחינת אמינות (וצריכת דלק) בד"כ תיבה ידנית תהיה עדיפה מאוטומטית.

בתור בעלים של פיאסטה ידנית שנת 2002 אני יכול להגיד לך שהרכב מאד נוח אם כי אין יותר מדיי מקום מאחור ו 3 אנשים מבוגרים קצת יתקשו להיכנס לשם.

הרכב דיי מהנה לנהיגה, במיוחד בדרכים בינעירוניות, הנסיעה שקטה והמנוע לא מרעיש שאתה נוסע יותר מ 100 קמ"ש. אפשר בכיף לשייט על 110 - 120.

מבחינת אמינות, 85K ק"מ וכל הטיפולים שנעשו היו רק לתחזוקה שוטפת (ז"א טיפולי 15K וכדומה), אין תקלות מיוחדות שנתקלתי בהן. עד עכשיו האוטו מפגין אמינות מצויינת!

הבעיה היחידה עם הרכב הנ"ל היא המחיר הגבוה יחסית של החלפים, במידה ואתה מתכוון לטפל במוסך מורשה. לצורך הענין, טיפול 15K במוסך מורשה יכול להגיע ל 600-700 שקל.

לסיכום, אוטו חסכוני, אמין ונוח.

אם תמצא אחת שנת 2000-2001 מטופלת ושמורה, אני ממליץ לך ללכת עליה.

רועי.

• תוכן חדש...