Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

עכשיו סיימתי להרכיב בתא הכפפות תאורה פנימית , כולכם מכירים את הבעייה למצוא דברים בתא הכפפות בחושך , ושזה קורה בטח אתם מקללים את היצרן של הרכב הקמצן שחסך כמה דולרים .

לצורך ההתקנה צריך להשיג כמה חומרים:

פנס - רצוי עם מתג .

מתג.

בית פיוז .

סופי חוט.

חיווט.

למזלי היה לי בבית פנס פנימי ששייך לסיטרואן C-15 , הבעייה הייתה שהמתג היה דפוק , אז הוספתי מתג נפרד.

תהליך ההתקנה :

1. הוצאת תא הכפפות ממקומו , וסימון מיקום הפנס והמתג.

2. קדיחת חורים .

3. הרכבת הפנס למקומו והעברת החיווט דרך חור אמצעי.

4. הרכבת המתג למקומו.

HPIM1068.jpg

HPIM1069.jpg

HPIM1070.jpg

HPIM1071.jpg

HPIM1072.jpg

HPIM1074.jpg

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם

וואי אחי יצא יפה :-) ....כבר הרבה זמן שאני מתכנן לשים תאורה בתא כפפות ומתעצל, נראה אולי עכשיו אני יעשה גם...

רציתי לשאול אם אין איזה מתג מיוחד, שברגע שפותחים את התא כפפות האור ידלק?

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

אחלה רעיון

אני חושב שאולי הייתי הולך על משהו מעט קטן יותר מפנס של משאית, אבל אם זה טוב לך זה טוב גם לי.

ושני דברים נוספים:

1. לדעתי כדאי להבא כן לחכות ולבנות ישר עם מיקרו-סוויץ' קטן, כי כל החורים האלה של קדיחות וסימנים של התקנה לא מוסיפים הרבה חן או הרגשה איכותית לפנים הרכב, כך שכמה שפחות משחקים - כך ייטב.

2. את התאורה לרוב מתקינים במקום נסתר או לפחות בצד של תא הכפפות שקרוב יותר לנהג - כדי למנוע סינוור בעת פתיחה של התא בעת נהיגה, זה אמנם נשמע שולי, אבל מדובר בעניין מהותי מאוד בנסיעה בכבישים חשוכים.

בכל מקרה, פרוייקט נאה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...