Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לדעת איזה חומר לקנות.. יש המון סוגים שבוע שעבר קניתי ספריי לריפודים של טרטל ווקס ולא הייתי מרוצה אז לפני שאני זורק עוד40 שקל על חברה אחרת הייתי מעוניין לשמוע דעות מניסיון איזה חומר לקנות שיחזיר את הריפודים לימי הזוהר שלהם.(למרות שמצבם לא הכי גרוע)

תודה!

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

אם אני זוכר נכון, אז זה קודם כל בקבוק פלסטיק אדום עם מברשת בקצה שנקרא "קרבונה" או שם דומה לזה וזה גם כנראה ייבוא של "יעקובי".

מדהים!!!!!!

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה נראה מאוד מסובך...

מה גם שאצלי בגב הריפודים זה לא בד אלא סקאי כזה..

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

ניתן להשיג ברשת הום סנטר, זה נקרא - קרבונה.

אם אתה רוצה לנקות ביסודיות - קנה 2 מיכלים.

פורסם

הקרבונה באמת חומר טוב אבל יש חומר מעולה דל STP שניקרא TUFF STUFF בקבוק בצבע אדום צוהב והחומר ממש מעולה, כשקניתי את האוטו כל הריפודים והפלסטיקים היו מלוכליכים, אחרי שאיבה טובה, עבודה עם החומר ועוד שאיבה המושבים ניראים כמו חדשים.

כבר שנים שאני משתמש בחומר הזה ולעולם לא התאכזבתי.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מישהו יכול להסביר איך משתמשים בחומר הזה ?

ומאיפה ניתן להשיג אותו ?

והאם צריך לעשות שאיבה לפני וגם אחרי ...?

• תוכן חדש...