Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני?

 

איפה חן פרחי?

בקצרה (מזכרון...) זאת שיטה שנהגתה על ידי מועדון המכוניות המלכותי האנגלי לחישוב הרישוי על פי מידות הצילינדר כפול מספר הצילינדרים.

לכן אגב רוב המכוניות האנגליות של התקופה היו בנות עד 6 ציל' כדי לחסוך במיסים.

כלל האצבע אמר שכל 100 סמ"ק היה כ"ס אחד.

כוחות סוס לבלימה פירושו התפוקה המקסימלית של המנוע פחות מה שהולך לאיבוד בגלל החיכוך וכו'....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

חברת ווקסהול נוסדה בשנת 1903 ע"י מהנדס בשם אלכס ווילסון,שהיה בעל מיפעל לעיבוד מתכות.

בסוף המאה ה 19 הוא החל לתכנן אב טיפוס של מכונית,ולצורך זה הקים את החברה.

בשנת 1926 השתלטה GM האמריקאית על ווקסהול,ורכשה את כל מניותיה.

קו החשיבה של קברניטי GM היה נכון-בריטנייה היתה מעצמה גדולה באותם ימים,בעלת תעשיית רכב מפותחת יחסית ורמת מינוע גבוהה ביחס,ועל כן ראו בשוק הבריטי הגלובלי שוק בעל פוטנציאל צמיחה ושיווק עצום.

למהנדסי ווקסהול כמו גם למהנדסי אופל,ניתן חופש פעולה גדול יחסית,עם התערבות מינימאלית של בעלי הבית בארה"ב.

אכן מכוניות ווקסהול דמו למדי למכוניות אופל של אותם שנים,אך עשו שימוש במיכללים שונים,כשבמיקרה ווקסהול הם תוכננו בבריטנייה.

התחרות בשוק הבריטי מול בריטיש ליילנד,שהיתה חברה ממשלתית ובלתי יעילה באופן משווע,הקשתה מאד על ווקסהול,בייחוד בסוף שנות ה 60' ותחילת ה 70',ואט אט החלו מכוניות ווקסהול עושות שימוש במיכללי אופל,ניסגרה מחלקת הפיתוח,מה שקיצץ מאד בעלויות,ומשנת 80' מכוניות ווקסהול הפכו פשוט לאופל עם סמל שונה,ויועדו לשוק הבריטי בלבד.

אפילו שמות הדגמים היו שונים-לקורסה קראו נובה,לקדט קראו אסטרה(הקדט 4 דלתות ניקראה בלמונט)לאסקונה קווליר ולרקורד ולאומגה קראו קרלטון.

האופלים היחידים שנימכרו בבריטנייה היו המנטה והמונזה,שלא היו להן מקבילות מבית ווקסהול.

לארץ יובאו מכוניות ווקסהול ע"י חברת המזרח,שתחום ההיתמחות העיקרי שלה הוא חיסול היצרנים אותם היא מייבאת...(אוסטין,רובר,אולדסומוביל,ווקסהול וסליחה עם שכחתי מישהו...).

ואנקדוטה קטנה-בעלי חברת המיזרח היו יוצאי עיראק,וכך גם רוב העובדים בסוכנות ובמוסך המרכזי,מה שגרם למכוניות ווקסהול להפוך לחביבות במיוחד על יוצאי עיראק,שהרגישו "כמו בבית"...

אגב,לויוה היו 2 גירסאות-גירסה בעלת 44 כ"ס וגירסה בעלת יחס דחיסה גבוה יותר שהפיק 54 כ"ס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

×
×
  • תוכן חדש...